Joop

Kritiek op voordracht Hoekstra

  •  
29-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1181 keer bekeken
  •  
IMG_3487
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

PVDB2
PVDB230 aug. 2023 - 8:53

Het is een oud McKinsey man: Hij bleek van dat andere "green" weinig verstand te hebben men een financieel gat van 16 miljard euro. Ik heb het vermoeden dat hij van het echt groen nog minder verstand van heeft, En zoals gezegd Rutte er iets voor terug kreeg om niet de voorgestelde twee personen, een man en een vrouw, maar alleen ineens deze man naar voor te schuiven. We zullen zien wat dat zal zijn. De kosten die klimaatveranderingen in de afgelopen 40 met zich mee bracht word berekend of 480 miljard euro in de EU, waarvan 145 in het laatste decenium. Gezien de overstromingen en temperaturen zal dat dit decenium dat wel overtreffen. De komende 40 jaar zal aanzienlijk groter worden. Daarbij vergeleken is mitigatie een bedrag dat veel lager zal uitvallen. Net als de schade die voorkomen kan worden door emissie af te bouwen. Met als voordeel ook een betere luchtkwaliteit (minder doden, zieken, en 40-90 miljard aan economische kosten in de Europa. Het is iets meer dan 16 miljard, die niet alleen Nederland aan gaat, maar ook de rest van de EU (en eigenlijk Europa). Als 1 van de 10 grootste uitstoters in Europa.

Poeh, poeh
Poeh, poeh30 aug. 2023 - 7:53

Meesterzet van Rutte en de VVD. Bij de beginnende omarming van Bontebal van het CDA weten zij al dat deze voordracht leidt tot een splijtzwameffect bij wat nog hun achterban is. Voor de toekomst heeft de VVD haar getalsmatig niet meer nodig.

Juppé🎗
Juppé🎗30 aug. 2023 - 5:48

Ach sinds de wappies het CDA via allerlei achterdeuren hebben verlaten is het gemiddelde daar best groener geworden. Er is zelfs een natuurkundige partijleider geworden.

Mathijsco
Mathijsco29 aug. 2023 - 18:32

Ja GroenLinkse jongens en meisjes/ Klaver-aanhang: dat krijg je er nou van. 'Dansjes', hippe Armani jasjes en Meet-ups: nu wil deze Ruttiaanse mijnheer -op zijn beurt- ook eens weten wat het is om een groen jasje aan te trekken. Dat vinden jullie uiteraard niet erg, want jullie hebben jarenlang samen met hem 'gefeest'. Ga het maar aan de planeet en (klein)kinderen uitleggen, wat hier nou precies fout is gegaan. Of liever gezegd: welke principes er schaamteloos door elkaar zijn gehaald en verkwanseld.

Andreas4
Andreas429 aug. 2023 - 17:10

Inderdaad is Engels raaigras ook groen, hoewel het oranje van met glyfosaat doodgespoten velden beter bij zou passen.