Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Kanye West kan er niet om lachen...

  •  
27-09-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
kanye.jpg
...maar wij wel. Jimmy Kimmels parodie op het interview van de BBC met 'de grootste rockster van de planeet'...
Hiphopartiest, producer en, in zijn eigen woorden, ‘de grootste rockster van de planeet’ Kanye West is boos om een parodie die de Amerikaanse talkshowhost en comedian Jimmy Kimmel heeft gemaakt van Kanye’s interview met de BBC.
De talkshowhost liet twee kinderen verkleed als Kanye teksten uit het BBC-interview naspelen. Kanye vertelde BBC-presentator Zane Lowe onder meer dat hij zijn eigen album My Beautiful Dark Twisted Fantasy perfect vindt en hij noemt zichzelf de grootste rockster op aarde.
Kanye West kan er niet om lachen. Via Twitter reageerde hij woedend:
Ik vind het niet grappig, Jimmy Kimmel. Jij hebt niet te maken met klootzakken die over hekken springen om foto’s van je dochter te maken. Probeer je eens in mij te verplaatsen.”
En hij probeert vervolgens de bal terug te kaatsen naar Kimmel:
Je kunt jezelf niet in mij verplaatsen, want je gezicht is raar. Is dat grappig? Of zou het grappiger zijn als een kind het zegt?
Humor en zelfspot zijn duidelijk niet de sterkste punten van Kanye West.

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

HomoRidenti
HomoRidenti27 sep. 2013 - 6:35

Gay fish..

1 Reactie
Patrick Faas
Patrick Faas27 sep. 2013 - 6:35

Inderdaad. South Park plaatst veel Amerikaanse domheid in perspectief en zou daarom onderdeel moeten vormen van het lesmateriaal op scholen.