Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Kangoeroe-weesje ziet agent als moeder en duikt in 'buidel'

  •  
12-03-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
kanga
//
Constable Mason from Cue Police Station thanks everyone for their input into the naming of the cute little rescue Joey. Drum roll please ….. CuejoSpecial thank you to Jennifer Evans with coming up with the name – very clever indeed ????
Geplaatst door Western Australia Police op donderdag 10 maart 2016
Deze babykangoeroe wilde gewoon lekker in de buidel van zijn moeder kruipen maar die overleed door een vrachtwagenongeluk. Ondanks de tragische omstandigheden heeft de baby een vervanger weten te vinden, namelijk een politieagent. De politie in West-Australië plaatste vrijdag bovenstaande video waarin je het verweesd diertje in het shirt van de politieman ziet springen.
Het diertje is vier maanden oud en werd uit de buidel van zijn overleden moeder getrokken en aan de politie in Cue – het kleine stadje 385 mijl ten noordoosten van Perth – overhandigd. Constable Scott Mason, die zelf net vader is geworden, was op zoek naar een naam voor zijn kangoeroekindje. Hij plaatste de oproep op Facebook en de meeste stemmen gingen naar de naam Cudjoe.
"Hij moet om de drie uur gevoed worden en is in principe hetzelfde als mijn pasgeboren zoon"
De voormalige ambulancebroeder wilde de kangoeroe naar zijn zoon vernoemen, maar daar zou zijn vrouw ‘niet al te blij mee zijn’. Hij zegt ooit een opvangcentrum op te willen zetten voor wilde dieren.

Meer over:

kijk nou
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.