Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

GroenLinks-leden mogen stemmen over fusie met PvdA in Eerste Kamer

Ledenreferendum over verdere linkse samenwerking
Joop

'Kamerleden, maakt u zich geen zorgen over uw simkaarten'

  •  
27-02-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RTEmagicC_620-pixels-150226-SIM.jpg.jpg
Cartoon

Meer over:

cartoon, kijk nou

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

Marc Marc
Marc Marc27 feb. 2015 - 15:59

Als het waar is dat alleen de sleutels voor 2G simkaarten (waarschijnlijk voor M2M toepassingen) zijn gestolen, en dat is de officiële lezing van Gemalto, dan is het inderdaad waanzin om simkaarten te wisselen.

Armagaddon
Armagaddon27 feb. 2015 - 15:59

>>>> Doordenkertje... >>> Zalig zijn diegenen die geloven en niet zien....gedoemd zijn de armen van geest die de huidige maatschappij en vooral de politiek nu nog vertrouwen.....smile...

johanw2
johanw227 feb. 2015 - 15:59

In Nederland Tapland moet je sowieso niks gevoeligs over de telefoon bespreken. En ander gebruik je een VOIP programma dat fatsoenlijke encryptie gebruikt zoals Redphone (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.thoughtcrime.redphone&hl=en)

lembeck
lembeck27 feb. 2015 - 15:59

Ronald van Raak stelde een vraag en kreeg een arrogant en neerbuigend antwoord van een VVDer, omdat Ronals SP-er is. Zoiets noem ik een cordon sanitaire om de SP overal buiten te laten. Van Raak had, zoals bijna altijd, gewoon gelijk dus.

1 Reactie
Jansen & Jansen
Jansen & Jansen27 feb. 2015 - 15:59

[Zoiets noem ik een cordon sanitaire om de SP overal buiten te laten.] Een Cordon sanitair is er toch vooral op gericht om GEEN antwoord te geven, maar te negeren. Neerbuigendheid KAN arrogantie zijn, het kan veroorzaakt worden door irritatie over onbegrip, wat het in dit geval ook was, het was geen cordon sanitaire. Overigens is er over het erbuiten laten van de SP een heel behoorlijke consensus in Nederland, sommige partijen hebben het uitgesproken en van andere partijen is het een publiek geheim, maar de partijen die tegen deelname van de SP zijn, zijn de SP, PvdA, D66, CDA, VVD, CU, en SGP. GL twijfelt, 50+ heb ik geen idee van en PVV liegt vrijwel altijd, dus dat kan ik niemand beoordelen.