Joop

Kabinet experimenteert met grootschalige bijeenkomsten voor virusvrij publiek

  •  
06-04-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6949967658_93f8be01e0_k

© cc-foto: Thomas Hawk https://flic.kr/p/bA9pfA

Het kabinet start nog deze maand met zogeheten Fieldlab-evenementen waarbij grote aantallen mensen die kunnen bewijzen dat ze negatief getest zijn, samenkomen. Het gaat om onder meer voetbalwedstrijden en festivals. De Keueknhof en dierentuinen mogen op bepaalde dagen 5000 bezoekers toelaten. Ook de casino’s en speelhallen kunnen weer open gaan in het kader van de experimenten. Verder wordt er geëxperimenteerd met theatervoorstellingen, onder meer een optreden van de Nationale Opera & Ballet voor 1600 toeschouwers.
cc-foto: Thomas Hawk
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (6)

rvb2
rvb27 apr. 2021 - 6:45

prima voor een experiment, maar het moet niet toegestaan zijn voor willekeurige bedrijven om klanten naar hun medische gegevens te vragen.

Nejras
Nejras6 apr. 2021 - 19:19

Bedankt. Als zzp’er er die vuistdiep bij Nederlands grootste evenementen en festivals werkzaam was, is het iedere keer weer verbazingwekkend dat dit soort ‘cadeautjes’ uit de lucht komt vallen. Het heeft helemaal niks te maken met het opstarten van welke sector dan ook. Ik vrees dat u dan ook een sterk punt hebt. Ook zal de meerderheid uw documentje wel weer wegzetten als wappie geneuzel, is mijn cynische verwachting.

2 Reacties
Tom7
Tom77 apr. 2021 - 3:59

@Nejras Graag gedaan. En sterkte!

Tom7
Tom77 apr. 2021 - 5:37

@Nejras Ter aanvulling. "Ook zal de meerderheid uw documentje wel weer wegzetten als wappie geneuzel, is mijn cynische verwachting." Puntje twee, "Monopolisation of Perception" Eliminates information not in compliance with demands. Punishes independence and /or resistance Gedachtekronkel ter info, Ga het geluk in het kleine proberen te vinden en bewaak dat (familie, dorp, buurt), en verlaat indien mogelijk de verstedelijkte gebieden. Investeer in korte vloeibare lijnen, train geest en lichaam in alertheid en flexibiliteit. Vecht voor verbinding in onafhankelijkheid.

Tom7
Tom76 apr. 2021 - 17:16

Nummertje acht in het "Diagram van de Dwang"(in de link) van Albert Biederman "Occasional favours" https://www.strath.ac.uk/media/1newwebsite/departmentsubject/socialwork/documents/eshe/Bidermanschartofcoercion.pdf Veel plezier????

Thuiszitter
Thuiszitter6 apr. 2021 - 17:13

En als je twee maal bent gevaccineerd ? want ook dan kun je het virus niet overbrengen .