Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Jonge mamma maakt korte metten met 'slechte moeder'-roepers

  •  
10-08-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
kortemetten
Het zijn van vrouw in combinatie met het hebben van een kind maakt je moeder, daar kunnen we het allemaal over eens zijn. Maar dat je in de eerste plaats ook gewoon mens bent lijken veel mensen, zelfs anno 2016, nog al eens te vergeten. Zo heeft iedereen en zijn buurman een mening over wat moeders horen te zijn, te doen, te willen en vooral te laten. Ook onder jonge mensen leven veel oerconservatieve opvattingen over het moederschap, met bijbehorende veroordeling van mamma’s die niet zich in die verstikkende mal terug laten duwen.
Gepreek Een filmpje van personal trainer Quentin Jarrett, waarin hij zegt dat moeders ‘hun leven gehad hebben’ en niet meer ‘elk weekend of om de paar weken’ uit horen te gaan werd duizenden keren bekeken. Tot grote frustratie van vlogger en moeder Samantha Cherish, beter bekend als SJANEL. In onderstaande video, die ze deelde op haar facebookpagina en die al meer dan 109 duizend werd bekeken, maakt ze vakkundig gehakt van de achterhaalde eisenlijst van mannen als Jarrett. Haar video wordt dan ook veelvuldig gedeeld en oogst juichende reacties van medemamma’s die het schijnheilige gepreek en de bemoeizucht verpakt als ‘zorg’ helemaal zat zijn:
Afbeelding: screenshot Facebook
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.