Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Johnny de Mol staakt presentatie talkshow HLF8 na nieuwe beschuldiging

  •  
26-04-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2352 keer bekeken
  •  
johnny

Presentator Johnny de Mol stopt met zijn talkshow HLF8 bij de commerciële omroep SBS6. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt aan het einde van zijn programma. Zijn ex-partner heeft in 2020 aangifte tegen hem gedaan wegens mishandelingen die in 2015 zouden hebben plaatsgevonden. De vrouw deed aangifte nadat het geweld werd opgetekend in een boek over de mediafamilie waar de presentator deel van uit maakt. De Mol ontkent dat hij zich daar schuldig aan heeft gemaakt maar er is nu een nieuwe, anonieme beschuldiging bijgekomen. "En daardoor wordt het voor mij en de redactie nagenoeg onmogelijk om de zaak voort te zetten," aldus De Mol. 

Het is volgens de presentator onder deze omstandigheden voor hem niet meer mogelijk gasten te ontvangen en vrolijk programma te verzorgen, schrijft het Parool. Potentiële gasten lieten weten geen trek meer in deelname aan de show te hebben. Het programma wordt wel voortgezet maar met een andere presentator. De Mol zegt te hopen dat de waarheid boven tafel komt en zijn naam zal worden gezuiverd.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.