Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Rutte negeerde archiefwet en wiste jarenlang elke dag sms’jes

Landsadvocaat: toestel premier had ruimte voor slechts 20 berichten
Joop

Jesse Klaver op de sofa

  •  
17-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
op de bank

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (7)

Libertain
Libertain19 jun. 2017 - 7:01

Glashelder: Klaver heeft geweigerd om voor zondebok in de volgende ultrarechtse regering te gaan spelen.

Thuru
Thuru17 jun. 2017 - 11:51

Als klaver zijn verantwoording had genomen had hij aangeschoven aan het motorblok. Had hij groen, lager of geen eigen risico en misschien nog een paar dingen binnengesleept. Nu is klaver super eigenwijs en accepteerde hij het prima asiel/migratie aanbod niet. Hij had gewoon de wensen van het moterblok op dat punt moeten accepteren. Klaver wil ook niet snappen dat het volk GL zijn asiel en migratie beleid niet wil. Het volk wil niet meer meer en meer. Het volk wil eerder minder minder en minder. Terecht dat het motorblok GL hun eisen daarop niet willen. Nu heeft klaver niets. Eigen schuld dus. Had klaver maar het aanbod van moterblok maar moeten accepteren, ook in belang van het volk.

3 Reacties
bob b.
bob b.17 jun. 2017 - 13:10

Wat het volk wil is het niet vluchtelingenprobleem oplossen maar het probleem dat zij met het vluchtelingenprobleem heeft. Ze laat de ellende het liefst aan zich voorbij gaan door minder, minder te roepen en te hopen dat er een god is die het allemaal voor ze oplost.

Vuurrood
Vuurrood17 jun. 2017 - 13:28

Klaver had niets binnengesleept. Daar zorgen Rutte, Zijlstra, Buma en Pechtold wel voor. met als resultaat een PVDA afgang. Met name Rutte en Buma zochten een niet zo grote ietwat linkse partij welke dan de zondebok was. Jij hebt het maar steeds over "het volk" maar wie zijn dat dan? Al die "minder, minder" schreeuwers? Als die "vol is vol" toeteraars? Dus jij vind dat "het motorblok" zijn oren moet laten hangen naar schreeuwers en toeteraars in plaats van een normaal en sociaal beleid na te willen streven? In dat geval hoeft er van mij voorlopig nog geen regering te komen. Het huidige demissionaire kabinet voldoet volledig aan wat de schreeuwers en toeteraars voor ogen staat!

Klaas Vaak2
Klaas Vaak217 jun. 2017 - 14:29

Nu zijn we overgeleverd aan de heidenen en Klaver is de enige die dat tegen had kunnen houden.

Kees6
Kees617 jun. 2017 - 10:55

Fout! Het is een onder ontwikkeld ratio vermogen, dit komt door besmetting met het linkse syndroom

1 Reactie
Vuurrood
Vuurrood17 jun. 2017 - 13:30

Wat is een "ratio vermogen" ? Wat is een "links syndroom" ? Is dat waar rechts mee behept is?