Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Je hele leven delen

  •  
23-03-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
timber_300.jpg
Justin Timberlake brengt met Mirrors ode aan de 63 jaar durende relatie van zijn grootouders
Justin Timberlake verraste zijn fans deze week met de clip die hoort bij het al eerder uitgebrachte nummer Mirrors. Dat lied gaat over een grote liefde, over zoveel van iemand houden dat de ander een spiegelbeeld van jezelf wordt. Critici vatten de tekst aanvankelijk op als ultiem narcistisch, maar het zit anders.
In de clip is de superster zelf, tot net voor het einde, niet te bekennen. In plaats daarvan zien we een stel in drie levensfases. In de eerste fase, die in de jaren vijftig van de vorige eeuw speelt, vliegt de vonk over. Vervolgens is er het jonge stel dat in een relatiecrisis verkeert, de huisraad ligt door de kamer alsof er net een tornado langs is geweest, haar mascara lijkt aangebracht door een nachtploeg van Verkeer & Waterstaat. Daarnaast zijn er de gelukkige oudjes, die als een repeterend happy ending dwars door de clip zijn gemixt.
Timberlake draagt de clip op aan William en Sadie, zijn grootouders die 63 jaar samen waren totdat William december vorig jaar kwam te overlijden. Aan het slot zien we Timberlake zelf die de trouwring van ‘Sadie’ opvangt. De zanger trouwde vorig jaar met actrice Jessica Biel. Die relatie liep eerder bijna op de klippen. Misschien dat de spiegel die hij bezingt daarom in een spiegeldoolhof hangt. Zo gemakkelijk was het niet.
Mirrors staat op het nieuwe album The 20/20 Experience , zijn eerste in bijna zeven jaar tijd.
Iedere zaterdag in Lekker: Muziek

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

maite2
maite223 mrt. 2013 - 14:30

perfect visual poetry

Miesje3
Miesje323 mrt. 2013 - 14:30

Toevallig... ik zit net naar JT zijn hele album te luisteren. Hmmm.. vooral Tunnel Vision is een heerlijk nummer!