Joop

Jan Jaap van der Wal over Rutte en zijn kleuters

  •  
16-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ruttelachen
In Pauw en Jinek stopt cabaretier Jan Jaap van der Wal de kijker in met een verhaaltje voor het slapen gaan. Een verhaaltje over ‘de baas van ons land’, Mark Rutte – en zijn concurenten, die ook aan tafel zitten. Maar eerst moet hem nog iets van het hart over het VVD-campagnespotje:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

Grietje Vleeshart
Grietje Vleeshart16 mrt. 2019 - 12:26

Jan Jaap - ik heb ooit wel 's een paar minuten naast 'm gestaan, dus ik ben een kenner - is een talent - dat huizenhoog boven dat van al die andere zogenaamde cabaretiers uit toornt, dat merk je direct als je naast 'm staat - dat zijn belofte te weinig inwisselt; - maar hier wel enigszins, vind ik, meen ik. Al ben ik van mening dat-ie niet in dit soort rare shows moet plaatsnemen - wie zijn die vreemde snoeshanen in godsnaam; mijn hemel wat een rariteitenkabinet is dat, getverdrie. potjanverdikkeme; en waar is dat vertederende liedjesgajes - die Willeke Kwalberti's, de Ali B-niveau's en zo - toch? Dit gaat fout, dit gaat mis. (In een land waar de Passion zegevierend door de steden trekt, en de Luizenmoeder ooh's en aah's krijgt, daar wil je toch niet wonen? Vandaar dat Jan Jaap in Antwerpen woont! En daar wil ik ook heen, of misschien nog wel veel, veel verder hiervandaan. Allemachtig!)

4 Reacties
Minoes&tuin
Minoes&tuin17 mrt. 2019 - 5:37

Tja Grietje België heeft ook helemaal geen rariteitenkabinet! Haha...al staan momenteel op non-actief.......dat dan weer wel. Misschien moesten wij dat voorbeeld maar volgen....

Minoes&tuin
Minoes&tuin17 mrt. 2019 - 5:37

ze....

Grietje Vleeshart
Grietje Vleeshart17 mrt. 2019 - 11:54

Ik geloof je, Minoes. Ze zullen in België ook wel televisie hebben. Maar het voordeel is dat ze niet versta. Dus in 'splendid isolation' mijn dagen slijten kan. En het is sowieso allemaal prachtig als je "wie is de mol" (en dat soort pestilenties) vermijden kan.

Grietje Vleeshart
Grietje Vleeshart17 mrt. 2019 - 11:56

..ik...