Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Ja Matthijs, nee Matthijs

  •  
08-12-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5978 keer bekeken
  •  

Studio Satire laat Nico Dijkshoorn, Sinterklaas, Bert, Ernie, Kermit de Kikker en Grover aan het woord over de angstcultuur bij DWDD. Dijkshoorn leest nog een keer een gedicht voor, en Bert en Ernie zingen een lied: “Ja Matthijs, nee Matthijs.” Maar waar is Frans Klein?

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

toentomatentomaten
toentomatentomaten8 dec. 2022 - 8:58

Degene die meende Sesamstraat van de buis te moeten halen dient inderdaad met pek en veren het Mediapark te worden afgebonjourd. En verder: “wat valt moet je ook nog duwen”, Nietzsche indachtig…

1 Reactie
Aurora01
Aurora018 dec. 2022 - 16:42

Loop eens bij Omroep Max langs. Daar weten ze precies hoe dat zit.

Vervatte
Vervatte8 dec. 2022 - 8:09

Ja...hahaha...grappig als iemand de fout in is gegaan, op de grond ligt, nog een keer tegen aan trappen. Handiger is om voort te borduren op de feiten en de misstanden, die elders nog steeds spelen. Bert en Ernie zijn wat mij betreft geen goed voorbeeld. In mijn herinnering, toen we vroeger met de kinderen wel eens naar hen keken, is Bert ook een dominant karakter en zijn ze niet gelijkwaardig. Goed voorbeeld.