Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Internetten tijdens eindexamen

  •  
12-06-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
examen.jpg

Meer over:

wereld, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

poelly12
poelly1212 jun. 2013 - 13:40

" In Nederland wordt bewust geen gebruik gemaakt van internet tijdens de eindexamens" deze is te makkelijk, hier in Nederland stelen we de opgaven op voorhand. kun je je nog beter voorbereiden ;-)

GingerTed
GingerTed12 jun. 2013 - 13:40

Ik haakte af bij "een logos gevolg van evolutie.' en niet om de spelfout logos die vast logisch had moeten zijn. Spelfouten maak ik ook vaak in mijn slordigheid alhier. Nee, dat woord "evolutie" doet 't em. De onderwijsvernieuwers geloven werkelijk dat door de "razendsnelle technologische ontwikkelingen" (ook zo'n vaak door hen gebruikte zinsnede) de huidige jeugd is geëvolueerd. Dat geloven ze letterlijk. Er is volgens hen een nieuwe mens ontstaan en die behoeft nieuwe middelen. Ze draaien dus duidelijk oorzaak en gevolg om, maar laten, nog kwalijker, zien dat ze niets van de biologielessen over evolutie begrepen hebben.

1 Reactie
Reinaert de Vos
Reinaert de Vos12 jun. 2013 - 13:40

[Ze draaien dus duidelijk oorzaak en gevolg om, maar laten, nog kwalijker, zien dat ze niets van de biologielessen over evolutie begrepen hebben.] Dat moet je misschien even toelichten want er is geen chocola van te bakken. Zonder onderbouwing kun je met evenveel gemak het omgekeerde beweren.