Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

De IKEA-catalogus en de idiote waanbeelden van de 'bezorgde burger'

  •  
03-09-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
163 keer bekeken
  •  
IMG_0995
De afgelopen weken viel bij de halve wereldbevolking de IKEA-catalogus in de bus, of op het scherm, zoals bijvoorbeeld ook in Thailand. Voor veel mensen is dat prettig maar een Duitse ‘bezorgde burger’ zag in de catalogus bevestigd dat het Avondland ten onder gaat door een complot van de elite, overheden en het grootkapitaal.
De site ‘Frauen Mütter Großmütter machen sich Sorgen um die Zukunft’ (Vrouwen, moeders en grootmoeders maken zich zorgen om de toekomst) heeft de foto-omslag van de catalogus nauwkeurig bestudeerd en ziet daarin duidelijk aanwijzingen voor het waanbeeld dat Europa in het geniep ‘herbevolkt’ wordt waarbij de witte burgers plaats moeten maken voor migranten.
IKEA-2017-klein
“Dezer dagen verstopt de Ikea catalogus 2017 de brievenbussen. Niet alleen dat IKEA heel weinig belasting betaalt, op de voorpagina van de catalogus is het ‘omvolken’ al in volle gang. De blonde Kaukasische vrouw zit reeds met de rug naar het publiek bijvoorbeeld en wordt door de anderen niet een keer aangekeken. In het midden van het beeld een jonge man (gelovige moslim) met een typische salafisten-baard aan zijn kin ter lengte van een handbreedte. Links van de jongeman een uiterlijk met donker-bruine tint, donker krullend haar, zo te zien een arabische of Noordafrikaanse die in de catalogus van 2018 een hoofddoek zal dragen. En helemaal links een zwarte Afrikaanse die nu nog half verdekt zit maar zich op maakt om in de catalogus van 2018 een aanzienlijker rol op zich te nemen.”
Welkom in de denkwereld van de ‘bezorgde burger’ die in een hipster een salafist ziet en in een gezellige foto de ondergang van de witte mens. Tijd om de ‘bezorgde burger’ eens bezorgd te laten worden over de eigen geestelijke gesteldheid.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.