Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

‘Ik schop mijn hond om aandacht te vragen voor dierenleed’

  •  
29-03-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1747 keer bekeken
  •  
marcelvanroosmalen

Druktemaker Marcel van Roosmalen heeft een hekel aan plastic. Net als iedereen. “Al onze plastic politici vinden plastic het ergste wat er is. Daarom krijgt het aanpakken van plastic prioriteit boven het aanpakken van Schiphol, het terugdringen van het autorijden, het verbieden van de Formule 1-races en het terugdringen van plastic geld.”

“De KNVB is de meest plastic organisatie van het land. Op weg naar deze studio hoorde ik dat ze het WK in Qatar niet willen boycotten, omdat er door de wereldkampioenschappen voetbal juist aandacht is voor de mensenrechten in Qatar. Welke plastic lul heeft deze redenatie bedacht? Zo kun je alles verdedigen. Ik schop mijn hond om aandacht te vragen voor dierenleed. Ik bombardeer een stad om vrede af te dwingen. Ik verbied plastic bordjes op festivals om te laten zien dat ik, ondanks alles wat ik nalaat, toch heel veel om het milieu geef.”

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.