Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Iedereen wil weten wie de echte Hillary Clinton is

  •  
30-07-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2016-07-30 om 10.36.48
Nu Hillary Clinton officieel presidentskandidaat is voor de democraten in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, en een goede kans maakt de volgende president te worden, is het misschien handig om erachter te komen wie de vrouw eigenlijk is. Er is veel geschreven over  haar. Ze zou afstandelijk zijn, kil en berekenend. Maar ook de meest gekwalificeerde om het presidentschap van Obama over te nemen. Voor BNNVARA ging Margriet van der Linden opzoek naar de ware Hillary Clinton.
In tien afleveringen komt ze steeds een stapje dichterbij de mens achter de machtsmachine. Margriet spreekt o.a. met de haters, de fans, de media en de inner circle. Daarvoor reist ze naar de Democratische conventie in Philadelphia, Pennsylvania.
De podcastserie is een ware hit gebleken: hij staat al een week bovenaan de ‘nieuws en politiek’-lijst in de iTuneswinkel. Ook beluisteren? Downloaden doe je – gratis – hier  of beluister de afleveringen online hier.

Meer over:

nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.