Joop

'Iedere moeder heeft een beetje hulp nodig'

  •    •  
13-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
eend
In Gilbert, een stad in de Amerikaanse staat Arizona, werd de brandweer te hulp geroepen om een gezin in nood te redden. Een eendengezin welteverstaan. Moeder eend cirkelde wanhopig om hulp roepend rond een rioolput waar haar kuikens in waren gevallen. De brandweerlieden openden de put en begonnen een reddingsoperatie. Moeder eend keek niet alleen bezorgd toe maar kwam op een gegeven moment zelf ook in actie. Uiteindelijk werden alle kuikens gered en het waren er meer dan je zou denken.
Het drama vond twee weken geleden plaats maar de brandweer wachtte met het plaatsen van de video tot kort voor Moederdag: “Iedere moeder heeft wel eens een beetje hulp nodig en onze ploegen zijn blij als ze hulp kunnen bieden.”
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

Ozon
Ozon13 mei 2018 - 22:41

Van de regen in de goot...

Raymond Bhagwandin
Raymond Bhagwandin13 mei 2018 - 21:48

Arme kuikentjes, gelukkig is soms de mens in de omstandigheid hulp te bieden, hoewel die brandweermannen misschien zelf op eendenjacht gaan, anderzijds, ik was op weg naar school en hoorde ineens een hartverscheurend gekrijs, ik zag op het dun laagje ijs van de singel een eend met een musje in z’n snater die het probeerde te verzuipen in het open water, ik was te ontzet om de eend desnoods een steen naar de harses te gooien teneinde deze moordpoging te verijdelen, hoe het afgelopen is weet ik niet, ik hoop dat de mus het gered heeft.

Big guy Bane (4u)
Big guy Bane (4u)13 mei 2018 - 13:20

"Het drama vond twee weken geleden plaats" Het filmpje is leuk maar volgens mij vind dit iedere twee weken plaats. Internet staat hier vol mee. Voor iedere kat die de brandweer uit een boom haalt halen ze zo'n 200 eenden uit de goot