Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Huurders aan het gas

  •  
19-10-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
71 keer bekeken
  •  
211019-1500pixels-Gasprijs

Meer over:

cartoon, huur, wonen, gas
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (3)

A little bit of sunshine
A little bit of sunshine19 okt. 2021 - 15:14

Tja, dit geld natuurlijk ook voor de huizenbezitters. Nieuwbouw die klimaatneutraal moet zijn is gewoon duurder geworden, dus een hogere hypotheek. Als je je huis moet verduurzamen moet daar ook een hoop extra geld in, bijvoorbeeld met een extra hypotheek. Dus extra maandlasten voor de woning, maar minder energiekosten (en dus beter voor het klimaat)

2 Reacties
adriek
adriek19 okt. 2021 - 15:46

Dat nieuwbouw, met alle voorzieningen, A+ isolatie, zonnepanelen enzovoorts duurder is dan een jaren-vijftig-woning met enkel glas en een ongeisoleerde spouwmuur snap ik. Maar waarom stijgt de prijs van die jaren-vijftig-woning dan ook met twintig procent per jaar als er niets duurzaams mee gebeurt ??

A little bit of sunshine
A little bit of sunshine19 okt. 2021 - 17:25

@Eirda, dat is natuurlijk weer een hele andere vraag. De huizenprijzen zijn momenteel absurd, maar aan de andere kant staat er hier in de omgeving bijna niets te koop. (te dure) huizen gaan als zoete broodjes over de toonbank.