Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Apenpokken nu ook in Nederland opgedoken

RIVM verwacht snel meer gevallen van mysterieuze ziekte
Joop

Humberto Tan draagt Sonja Barend Award aan overlevenden Bataclan op

  •  
21-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RTL
Voor de achtste keer organiseert de VARAgids de Sonja Barend Award, de prijs voor het beste tv-interview van het afgelopen seizoen. Wie wordt de opvolger van Jeroen Pauw voor zijn interview met Frans Timmermans? Drie tv-interviewers maken kans op de Sonja Barend Award 2016: Tijs van den Brink, Jeroen Pauw en Humberto Tan. Donderdagavond maakt Sonja Barend in hoogsteigen persoon bekend wie de winnaar is, namelijk Tan.
Tan heeft voor zijn RTL Late Night-interview met de vier overlevenden van de aanslag in concertzaal Bataclan in Parijs de Sonja Barend Award 2016 gewonnen. Het interview kreeg de meeste stemmen van een vakjury. Hij draagt het aan de vier jongens bij hem aan tafel op.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

truusbeek2
truusbeek221 okt. 2016 - 16:12

Volgens mij had hij deze award gekregen om zijn interview met vier Nederlandse jongens die de aanslag overleefden.

Bernie2
Bernie221 okt. 2016 - 8:13

Grijns, als je het zeer voorspelbare rijtje 'winnaars' volgt, zal de volgende Eva Jinek zijn, een jaar later gevolgd door god's eigen schoonzoon Andries Knevel en diens kleinzoon Tijs van den Brink. Om dan weer helemaal overnieuw te beginnen. Of de prijs ditmaal gerechtvaardigd is? Humberto geeft mij het idee een 'Boulevard-extra' te maken. Met veel gebotoxte dames en niet al te diepzinnige babbels. Vooral gezellig, waarmee nix mis is. Of zo'n zwaar onderwerp daar tot echte bloei komt? Zou me daarentegen niets verbazen als binnenkort een Bataclan kledinglijn het licht zal zien.

3 Reacties
goedefaq
goedefaq22 okt. 2016 - 22:09

Ik moest echt een beetje lachen - gewoon een korte hihi hoor - om je reactie :). Zelf heb ik nooit langer dan 10 minuten naar RTL Late night gekeken. Elke keer probeerde ik het wel, maar om de een of andere reden hield het me niet vast. Misschien is het inderdaad de te hoge luchtigheids - en gezelligheidsgraad. Maar goed, ik zap ook telkens weg zodra Pauw (die ik veel beter vind, al mis ik meneer Witteman nog steeds) begint aan de gast uit de entertainment-industrie (lijkt wel verplichte kost). Zowat de enige persoon uit die wereld waar ik wél graag naar luister, is Joop van den Ende. Die heeft bijna altijd wel iets zinnigs en boeiends te melden over theater; en dat terwijl het niet mijn ding is. Verder vind ik zijn James Bond-achtige tegenhanger ook best te doen, alleen komt die dan over alsof hij net de wereld heeft uitgevonden. Maar misschien zou ik ook zo'n houding hebben als ik miljardair was. Maaaaaaar goed, misschien ben ik gewoon een saaierd. Of gewoon jaloers. Ik weet het niet.

goedefaq
goedefaq22 okt. 2016 - 22:43

Overigens vind ik, dat Mariëlle Tweebeeke deze prijs met twee vingers in haar neus zou winnen als ze wat meer tijd zou hebben voor een interview dan ze nu wel eens heeft bij Nieuwsuur. Zij is goed. Ik vind haar intellect sexy (kan dat?). Lust voor het oog en voor het brein. Volgend jaar wint zij. Hopelijk.

goedefaq
goedefaq22 okt. 2016 - 22:52

O wacht, ik kom er net achter dat ze deze prijs al heeft gewonnen in 2012. Lullen tegen jezelf op een dooie thread op Joop.nl.