Joop

Huis coronapatiënte beklad met virusontkenning

  •  
03-05-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
covid
In het Friese Waadhoeke is het woonhuis van een vrouw die corona heeft beklad met een anti-coronaleuze. Covid is nep, is er in het Engels op de vensterruit gekalkt. De bewoonster van het huis verblijft in het ziekenhuis na besmetting met het virus.
„Je kan het met dingen niet eens zijn, maar verf het dan op je eigen raam in plaats van op het raam waarvan de bewoonster met hoge koorts in het ziekenhuis ligt in verband met Covid”, constateren wijkagenten die Instagram melding maken van het vandalisme. Excuses zijn op hun plaats, stelt de politie van de gemeente in het noorden van Friesland. Overigens is niet bekend wie de leuze gekalkt heeft.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (8)

Pater
Pater4 mei 2021 - 6:22

Als de bewoonster in het ziekenhuis ligt, wat een helden. Maar ik vind dit ook verbijsterend. Het virus slaat weer om zich heen, zie India, Nepal, Brazilië, zelfs na 5 mln vaccinaties hebben we het in NL nog niet onder de duim. Wereldwijd miljoenen doden. Hoe kun je dan nog ontkennen? Ik heb wat rondgekeken op de website van Viruswaarheid (waar trouwens alle schrijfsels van De Hond te vinden zijn), zelden zoveel kwaadaardige onzin gevonden. De coronasterfte in Israël is te wijten aan de vaccins! Heel veel juridische onzin, met als strekking dat de overheid de rechtsstaat aantast. Een voorbeeldje: er wordt een parallel getrokken met de Duitse bezetting, tot en met het neerschieten can overtreders van de Sperrtijd. Wat aan klap moet de opheffing van de avondklok voor die mensen zijn geweest. En wat gaan ze doen als (hopelijk al over een paar maanden) alle beperkingen zijn opgeheven? Ach, waarschijnlijk roepen ze dat dat aan hen te danken is.

khuat
khuat3 mei 2021 - 15:15

Zou degene die de leuze op de ruit heeft geverfd vanavond zijn ouders en eventuele kinderen vol trots over zijn verzetsdaad vertellen? En praten die kinderen over tientallen jaren nog met tranen in de ogen over de heldendaden van hun voorouder tijdens de jarenlange coronabezetting, toen er zelfs even geen wc-papier, en bloem te koop was.

Mokker
Mokker3 mei 2021 - 14:59

Ik neem aan dat de daders dit ook op hun eigen raam hebben staan? Maar goed, wappies gonna wap.

Tom Meijer
Tom Meijer3 mei 2021 - 14:47

Wat zijn dit toch voor klootzakken.

Eric Minnens
Eric Minnens3 mei 2021 - 13:54

Ik probeer me in te leven in deze droeftoeter. (Eerst even een hersenkwab wegdenken.) Oké, ik zit vol rancune, er lukt van alles niet in mijn leventje. Niet met mijn werk, niet met mijn huisvesting, niet met de andere sekse. Ik kan door die afwezige hersenkwab niet relativeren. Dus moet ik wel iets of iemand de schuld geven. Dan pas voel ik mij goed, dat voelt pas lekker. Dan vergeet ik mijn ellende een beetje. Daarom ben ik ook lid geworden van het FvD. Lekker dwars tegen de draad in. Vooral nu met corona. Thierry vindt het niet erg dat ik een hersenkwab mis. Hij zegt dat hij het juist van mensen als mij moet hebben. Tja, en dan nu die dorpsgenoot van me die zogenaamd corona heeft. Klopt niets van natuurlijk, allemaal verzonnen. Dat zeggen er meer hoor, en je denkt toch niet dat die dat allemaal verzonnen hebben? Kijk, dat is het voordeel van zo'n afwezige kwab. Er komt meer ruimte in je hersenpan. Meer ruimte voor geloof vooral. En dat geloof geeft weer allerlei zekerheden. En vertrouwen. Je wéét gewoon dat Thierry gelijk heeft. Dus ik vannacht meteen naar dat huis van die truttekop, met een pot verf, want ik wist toevallig meteen waar ze woonde. Heb ooit nog eens een akkefietje met haar gehad, maar daarover een andere keer. Die zullen we eens te grazen nemen, dacht ik. Lekker puh, voor als ze zo weer naar huis mag. Leuk thuiskomen toch? Haha. En anders is het voor iedereen om te lezen. Corona bestaat immers niet, allemaal fake, fake en nog eens fake. Die tante beeldt zich die ziekte alleen maar in. Lekker interessant doen, voor de buren, of d'r familie. "Ja hoor, ik heb ook corona gehad." Nou, 't mocht wat, haha. Hup met die verf. Ik moest wel effe uitkijken natuurlijk, maar kijk, het is gelukt.

2 Reacties
Hannes van Achterhout
Hannes van Achterhout3 mei 2021 - 16:43

Fraaie tekst!

Eric Minnens
Eric Minnens3 mei 2021 - 21:38

@Hannes, Bedankt

DaanOuwens
DaanOuwens3 mei 2021 - 13:02

Het betreft geen mening waarmee mensen het oneens zijn. Het betreft een andere werkelijkheid waar mensen in te recht gekomen zijn. Er is geen discussie mogelijk. Dat de politie denkt dat dit een mening betreft is zorgelijk. Gelukkig heeft dit volk de aandacht getrokken van inlichtingen diensten. Anders zouden die nu nog al hun aandacht geven aan moslims en linkse actievoerders. Dit soort mensen moet meer aandacht krijgen. Het radicaliseert snel. En hun boegbeeld Baudet wordt ook met de dag dag gekker en extremer.