Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Holleeder op bezoek bij Twan

  •  
04-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RTEmagicC_Twan.jpg.jpg
Cartoon

Meer over:

cartoon, kijk nou
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (11)

JandeBoer2
JandeBoer24 okt. 2012 - 9:07

Mooie bijdrage xp. ---"kun je ook mladic, breivic of mugabe uitnodigen." Klopt, maar dan pas als ze hun straf hebben uitgezeten, net als Holleeder. Want ook zij verdienen een tweede kans, net als Holleeder, om weer gerespecteerde burgers te worden. Of geldt die redenering alleen voor moordenaars en niet voor massamoordenaars? Jammer dat de publieke omroep zo onder druk van kijkcijfers staat dat ze ook de white trash moet gaan uitzenden die we van de commerciëlen kennen.

MartPos
MartPos4 okt. 2012 - 9:07

Dat China de Olympische Spelen mag organiseren en Oekraïne het EK voetbal heeft duidelijk te maken met veel geld verdienen aan de kant van de organisators en aan image verbetering aan de andere zijde. Dat de knuffel schurk het ook om imago verbetering gaat is ook duidelijk maar wat is de reden van de NTR? Inspiratie voor de studenten? Voorbeeldfunctie voor de jeugd? Spijtbetuigingen als van een VS dominee met een zwaaiend vingertje, doe vooral niet wat ik heb gedaan? Het lijkt me allemaal sterk. Nee, het enige wat ik kan bedenken is dat het gewoon een zeer kwalijke roep om aandacht en goedkope poging van sensatie zoeken door Twan Huys, en dus de publieke omroep. Nee, voor mij gaat hier de publieke omroep zelfs de commerciële omroepen voorbij, als het gaat om schaamte. Is dit het failliet van het publieke bestel?

vriest
vriest4 okt. 2012 - 9:07

als holeeder verstandig is ,blijft hij in de luwte en zoekt geen publiciteit .het is beslist niet verstandig na een leven in de crimialiteit ,zo in het zonnetje te willen staan .en verder zal het betrefende de gestelde vragen en de antwoorden ,beslist niet het resultaat leveren wat ,zowel de student als het kijkers publiek verwachten .maar aardig tegen vallen .maar ,het is sensatie voor het grote publiek

katie58
katie584 okt. 2012 - 9:07

Nederlanders reageren nogal vreemd op criminelen, een Badr die tenminste nog alleen zijn vuisten gebruikt wordt alom veroordeeld en terecht, maar iemand die daarwerkelijk mensen omlegt wordt ineens verheerlijkt en is stoer om mee op de foto te staan. Misschien eens een keertje naar Penoza kijken hoe zo'n onderwereld te werk gaat met slachtoffers? Dan weet je wel beter.

meijerlahn
meijerlahn4 okt. 2012 - 9:07

Als Bush bij Twan op bezoek komt ga ik protesteren.

DonCarlos
DonCarlos4 okt. 2012 - 9:07

Niemand gaat voor lering en vermaak een half uur in een emmer braaksel kijken.

vriest
vriest4 okt. 2012 - 9:07

wat mij verbaast ,in dit en zooveel andere programa,s komen vaker crimineelen aan bod maar deze hebben vaak een witte boord ,maar daar hoor je niemand over .

holstein7
holstein74 okt. 2012 - 9:07

schandalig dat twan huys in gesprek gaat met holleeder via de ntr. in zijn verweer op radio 1 noemde hij dat er geen enkele persoon in de redactie twijfelde om dit wel of niet te gaan doen. zou dit te maken hebben met dat college toer nog nooit een prijs gehad... terecht mijns inziens omdat het is een uiterst oppervlakkig gebeuren is onder leiding van de omhooggevallen twan huys, er komt nooit iets spraakmakend uit die tour.. twan dacht ook dat wij heb onderschatten in zijn gesprekstechnieken tegenover de geinterviewde, wat niet het geval is trouwens, hij overschat zichzelf. ik hoorde hem een paar maanden geleden op de radio zeggen dat het zijn allergrootst wens was om lady gaga of madonna te mogen spreken... sorry hoor, meisjes met gebrekkige zangkwaliteiten en het intellectueel besef van jan smit maar dan op z'n amerikaans.... zo gaat dat blijkbaar als je het je naar je hoofd stijgt... karel kuyl wist nog op de radio te melden dat de waarheid over holleeder maar eens naar boven moest komen.... en daar hebben we college-toer zeker voor nodig zeker? holleeder wil zijn beschadigde imago op poetsen door b.v. met sterren op de foto te gaan en jullie werken daar aan mee door hem ook nog eens op tv te brengen (hoeveel belastinggeld is daar mee gemoeid eigenlijk)? holleeder is geen ronny biggs die als treinrover een sterren status verwierf want er is een klein verschil: hij legde geen mensen om.. op de manier zoals jullie van de ntr dit blijkbaar op integere wijze (natuurlijk) in de redactie bespreken kun je ook mladic, breivic of mugabe uitnodigen. zij hebben ook een hart en waren lieve en verantwoordelijke menschen met idealen. maar... om college-toer met twan for ones and fot all volledig op de kaart te zetten in nederland heb ik hier de idee gratis en voor niets: regel met zijn friesche advocaat dat robert m in college toer kan deelnemen en het komt helemaal goed met jullie omdat ook een zieke pedo een hart heeft en waarschijnlijk kan twan dan volgend jaar de televizierring in ontvangst nemen; zal hij leuk vinden.. met al die boeren celebs van alhier.

1 Reactie
Bernhardo
Bernhardo4 okt. 2012 - 9:07

Waarom zo'n scheldpartij als je 't ergens niet mee eens bent? Doet u dat thuis ook?

Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods4 okt. 2012 - 9:07

Ik snap 'm niet. Holleeder die boetes uitdeelt?

1 Reactie
keck66
keck664 okt. 2012 - 9:07

Holleder die de baas speelt...