Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Holleeder nu ook te gast bij Koefnoen!

  •  
14-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
koefnoen300.jpg
Hilarische persiflage van College Tour-uitzending

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (11)

GerardLauwman
GerardLauwman14 okt. 2012 - 8:20

Nou sorry hoor, dit vind ik echt on-leuk.

GerardLauwman
GerardLauwman14 okt. 2012 - 8:20

Als je iets of iemand wilt ridiculiseren doe het dan goed: http://youtu.be/2K8_jgiNqUc

Voice
Voice14 okt. 2012 - 8:20

Hilarisch!!! :):):) Heb me kapot gelachen. Vond de persiflage van Hanneke Groenteman geniaal. Precies goed uitgebeeld, de zelf verheerlijking en op 't stambeeld zetten van presentator en verslaggevers. Zo ook Peter R. de Vries.

rbakels
rbakels14 okt. 2012 - 8:20

Ik vond het GEWELDIG tegenvallen. Koefnoen heeft goede grimeurs, en de acteurs kunnen wel handig bepaalde trekjes van de personages nadoen, maar de teksten zijn om te huilen zo weinig creatief. wat mis ik Koot & Bie!

Patrick Faas
Patrick Faas14 okt. 2012 - 8:20

Heel knap dat een imitatie van Peter R de Vries in vermomming (!) toch herkenbaar is.

startmeop
startmeop14 okt. 2012 - 8:20

Zeeeer grappig en geweldig goed getroffen. Zoals Holleeder op zijn stoel heen en weer ging. Zeer goede schmink met Hanneke Groenteman als absolute top. Ik zou ze niet van elkaar kunnen onderscheiden. Echt wel-leuk. Ook Linda HAHAHAHA.

Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods14 okt. 2012 - 8:20

Visueel vrij goed, maar qua teksten zeer zwak. Ik ben na 6 minuten, waarin ik niet één keer echt heb moeten lachen, afgehaakt.

Fransss en Vrij
Fransss en Vrij14 okt. 2012 - 8:20

Koefnoen zet bijna perfecte replica's neer, maar dat is niet genoeg. De grappen zijn vaak niet goed, te langdradig of zelfs flauw. De verrassing, de klapper qua tekst ontbreekt, dat kun je niet goedmaken met goede grimeurs en vaak is een ietwat karikaturale verschijning een veel betere ondersteuning van de tekst dan een perfecte kopie. Hulde aan Koot en Bie en cs.

Lozerech
Lozerech14 okt. 2012 - 8:20

Teksten vielen inderdaad zwaar tegen, slechtste aflevering van het seizoen. Te geforceerd andere TV-programma's nadoen leidt tot starheid. Het mag wel wat brutaler, heren. Als er geen AVRO-leden hun lidmaatschap opzeggen na je uitzending, heb je geen goede satire gemaakt.

startmeop
startmeop14 okt. 2012 - 8:20

Wie Koot en Bie mist en dat dan ook nog zo schrijft, want zij heten Van Kooten en De Bie, hangt teveel aan het verleden. Wees blij, dat deze heren , andere heren en dames ook, nog steeds weten te inspireren. Van Kooten en De Bie waren niet elke week echt goed. Men herinnert zich de hoogtepunten, maar zij hadden ook vele missers. Dat geeft niet, maar ik houd niet van het op een voetstuk plaatsen van Vergane Glorie. Het levert een oneerlijke vergelijking op.

1 Reactie
Fransss en Vrij
Fransss en Vrij14 okt. 2012 - 8:20

Koot en Bie was in 1980 de naam van hun programma en die is bij velen blijven hangen, dus daar is niets mis mee en ik heb ze zelf daar ook nooit over horen klagen. Naar uw smaak was Koefnoen misschien goed, maar ik zit niet te wachten op perfecte imitaties zonder karikatuur en goede grappen. Dat Van Kooten en De Bie niet elke week echt goed waren, zeker de laatste jaren niet, is geen reden om Koefnoen goed te vinden. Vergane Glorie? Oneerlijke vergelijking? Wat is er oneerlijk aan vergelijken van kwaliteit, hoe lang geleden het ook is?