Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Johan Remkes presenteert stikstofconclusie

Uitstoot boeren-grootvervuilers 'beëindigen' en 'voorlopig' vasthouden aan 2030
Joop

High Tea of High Noon

  •  
14-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RTEmagicC_High-Tea-of-High-Noon.jpg.jpg
Cartoon over het duel van 2010

Meer over:

cartoon, politiek,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (11)

EenBeetjeNuanceGraag
EenBeetjeNuanceGraag14 mrt. 2010 - 13:58

:-D Vooral het label van het theezakje is geweldig :-)

Rikkie2
Rikkie214 mrt. 2010 - 13:58

Wat voor thee is dit? Kan het label niet zo goed zien. Je hebt zoveel soorten.

Jahannas
Jahannas14 mrt. 2010 - 13:58

Waanzinnige cartoon! Ik vind 'New Job' nog komischer....!

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen14 mrt. 2010 - 13:58

Briljate cartoon. Voor degenen die ernaar vragen; het Label zegt A-zijn.

[verwijderd]
[verwijderd]14 mrt. 2010 - 13:58

Wat een domme tekening (en ik heb het niet over de tekening an sich, U bent een prima tekenaar maar over de boodschap) Ook u denkt dat het een strijd tussen Cohen en Wilders gaat worden. Wat een kolder Wilders gebruikt zijn partij als vehikel voor zijn anti-islam boodschap Die knaap is totaal niet geinteresseerd in regeren. Ik zal het U nog sterker vertellen, hij zal er alles aan doen om NIET te gaan regeren omdat hij anders zijn vehikel opblaast. U had beter een tekening kunnen maken die de waarheid meer getrouw aandoet. Een Cohen die drie rode strepen op de hoofden van Roemer, Halsema en windbuil schildert. Ik weet dat het kennelijk moeilijk is voor iedereen (gisteren op een verjaardagsfeestje met voornamelijk SP'rs en een kluit Groen Linksers duurden het ook even voor ik doordrong) Ga even terug in de tijd Het rariteitenkabinet van CDA-PvdA en CU ontploft Iedereen terecht blij Maar wat krijgen we ervoor terug ? Een CDA-VVD-PvdA kabinet Weliswaar met een betere MP maar in zijn totaliteit doen we zelfs een stap terug. Met name omdat de links oppositie is weggevaagd. Dus wie zijn spekkopers 1. CDA 2. VVD 3. Wilders Of denkt u dat het PvdA maar iets te vertellen heeft tegen de twee natuurlijke bondgenoten VVD en CDA ? Denk allemaal toch eens na lieve mensen. Op deze wijze lopen we regelrecht als jubelende krabben in de VVD/CDA fuik. Dus wees verstandig en stem op ECHT links !

2 Reacties
EenBeetjeNuanceGraag
EenBeetjeNuanceGraag14 mrt. 2010 - 13:58

Jij snapt duidelijk de boodschap niet. W. wil cohen wegzetten als de theedrinkende multikultiknuffelaar. De drie kruizen staan voor het wapen van amsterdam. M.a.w. Cohen heeft het uitstekend gedaan in amsterdam (85 % betreurt zijn vertrek) en legt w. hier het zwijgen mee op. En met w. wil hij ook best thee drinken, maar de smaak zal voor hem zuur zijn (gezien het gebruikte theezakje) Dus waar jij vandaan haalt dat dit over een vermeende tweestrijd gaat... Misschien toch iets langer nadenken en kijken voordat he wat roept.

Chaki
Chaki14 mrt. 2010 - 13:58

Wat is ECHT links volgens jou?

Rikkie2
Rikkie214 mrt. 2010 - 13:58

Kan het label niet goed zien. Drinken ze thee in Mokum?

1 Reactie
Jahannas
Jahannas14 mrt. 2010 - 13:58

Ctrl+ helpt misschien?

Stiller
Stiller14 mrt. 2010 - 13:58

Eén nadeel - alvast - aan Job: het was ook wel goed dat een nieuwe garde jonge politici opstond, als talenten binnen en leiders van hun partijen. Rutte, Bakellende, Bos, Halsema, Eurlings, Roemer en noem ze maar op. Veertigers, jonger zelfs soms. Mensen die hun fouten mogen maken, maar wel dichter staan bij de toekomst van Nederland. Het is dus even afwachten of Job Cohen, binnen de PvdA, op dit vlak niet een stap terúg is. In ieder geval zal hij tóch een soort tussenpaus worden is mijn verwachting. Wie o wie zal zijn stokje straks overnemen bij de PvdA?

1 Reactie
Jansen & Jansen
Jansen & Jansen14 mrt. 2010 - 13:58

[ het was ook wel goed dat een nieuwe garde jonge politici opstond, als talenten binnen en leiders van hun partijen.] Ik ben het daar niet mee eens. Hoewel sommige van die jonge politici talent heeft, kunnen ze de vergelijking met door de wol geverfde corrifeen nooit doorstaan. Laat ik een paar jonge politici noemen, en aangeven aan wiens leiding ik ze liever nog even volwassen had zien worden; Halsema ; Rosemuller, de Boer Rutte ; Belkestein, Dijkstal, van Aertsen Balkenende ; Leers, Donner, Hillen Bos; de Vries, van Nieuwenhoven, Cohen Roemer; de Wit Al deze Senioren zijn in verhouding tot de junioren genuanceerder, beter in staat onderscheid te maken tussen incidenten en structurele problemen, hebben meer gezag en charisma, zijn beter in staat mensen buiten de eigen partij te overtuigen, kunnen beter samenwerken, hebben meer gezien en kunnen dus beter relativeren en ga zo maar door. Doe mij maar een grijsaard.