Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Apenpokken nu ook in Nederland opgedoken

RIVM verwacht snel meer gevallen van mysterieuze ziekte
Joop

Het verstopte toilet van Wilders

  •  
11-07-2012
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Na Brinkman kreeg Wilders te maken met krokodillentranen van twee spijtoptanten die twee jaar op een w.c. hebben gezeten, die bij aankoop al verstopt bleek
Dag Geert,
Dat was me het weekje wel. Net nadat het mes in je rug van Brinkman was verwijderd, worden er twee nieuwe in gestoken. Onder ons gesproken: je moet je rot hebben gelachen om die mesjokke Hernandez, de kopstoter die nu waarschijnlijk aan de slag gaat als tester van airbags. Wat betreft Kortenoeven, die gaat weer lobbyen voor Israël dus die zul je nog wel eens tegenkomen want je bent daar nog wel eens.
Nee, dan de persconferentie. Wat een vertoning.
Krokodillentranen van twee spijtoptanten die twee jaar op een w.c. hebben gezeten, die bij aankoop al verstopt bleek, zo wisten ze te melden. Nu pas besluiten ze hem in te ruilen, nadat ze al die tijd op de pot hebben gezeten en zogenaamd niets hebben geroken of gezien. Maar opeens, als er geruchten de kop opsteken dat ze hun behoefte in de toekomst niet meer op die roze bril mogen doen, maar buiten in de achtertuin, trekken ze snel door en gaan ze met stront smijten. Ondertussen schreeuwend dat die nu meer stinkt dan toen zij er voor het eerst op zaten.
Gelukkig kunnen jij, Martin en Fleur hier smakelijk om lachen, want met je gevoel voor humor is niets mis, gezien de onuitvoerbare plannen in je programma. En die opgestapte heren maar verbaasd zijn dat jij je daar bewust van bent. Ze hebben niet het minste benul van politiek.
Jij wel. Jij zou zelfs verloedering onder jeugdige meeuwen boven vinexwijken electoraal kunnen verkopen als je dat wilt. Misschien zou je dat eens kunnen doen; Hero heeft tenslotte een prachtig meeuwen-logo voor jullie ontworpen, dus zo’n plan zou prima passen in de huisstijl. Is die meeuw trouwens gekozen omdat zij zo goed is in het schijten op het volk? Dat vroeg ik me laatst af, toen ik door zo’n gevleugelde luchtterrorist te grazen werd genomen. Hij poept, vliegt snel weer weg en geeft mij het nakijken. Het doet me toch ergens aan denken.
Genoeg over ontlasting. De kiezer moest eens weten wat je nog allemaal uit je hoge hoed gaat toveren in de komende jaren. Die ‘scheersubsidie’ bijvoorbeeld, waarmee je alle ‘haatbaarden’ in de ban wilt doen. Inclusief de okselhaartjes natuurlijk, want ook van daaruit kan terrorisme zich, via de haarvaten, verspreiden. Ik snap dat je dat plan nu even in de ijskast laat liggen omdat Brussel volgens jou het nieuwe Mekka is, maar misschien ben je toch iets te snel geweest met het verleggen van je focus.
Dat politici opportunisten zijn is bekend, maar jij spant nu wel de kroon, Geert. Je hebt in de afgelopen jaren de ene na de andere proefballon opgelaten, zogenaamd om de stem van het volk te laten horen tegen de vijanden die ons bedreigen. Dit terwijl je opvallend genoeg veel gemeen hebt met diezelfde zogenaamde vijanden, of moet ik zeggen ‘hersenschimmen’? Niet inhoudelijk maar qua uitvoering ben je minstens zo goed in het verspreiden van dogma’s als een gemiddelde salafist. Want of je een vrouw gebiedt een hoofddoek te dragen of die juist af te doen dan wel te belasten: het zijn in beide gevallen mannen die besluiten wat de vrouw in kwestie zou moeten doen. Misschien, heel misschien, heeft de vrouw er ook nog een mening over? Dat zou nog eens vrijheid zijn!
Maar wellicht zie je jezelf wel als redder van die hulpeloze vrouwen, als een soort hedendaagse messias. Met religieuze zieltjeswinners (voor welke religie dan ook) heb je in ieder geval gemeen dat je je graag omringt met de zwakkeren uit de samenleving, omdat die om voor de hand liggende redenen gevoeliger zijn voor een uitgestoken hand dan iemand die zelf zijn boontjes kan doppen. Kennelijk waaide er in Israël een flinke populistische wind ten tijde van die andere messias, Jezus van Nazareth. Hij redde tollenaars, verraders, melaatsen en opportunisten en als er toen animal-cops waren geweest, weet ik zeker dat die ook tot Hem waren gekomen.
Dat klinkt inderdaad als een aardige doorsnee van de PVV-fractie, ja. Aangelijnde honden die jouw handen likken en blaffen op commando. Heb je trouwens nog een judaskus van Hero gekregen voordat hij je uitleverde aan de pers?
Groet,
Dennis
Dennis L’Ami schrijft iedere woensdag een column in de vorm van een brief op Joop waarin hij het nieuws op satirische wijze beschrijft. Vorige week: Van pizzeria naar Tweede Kamer

Meer over:

kijk nou, opinie

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (6)

Gavi5
Gavi511 jul. 2012 - 11:01

lekkerrrrrrrrrrr stukje, prima verteerbare lunch;-))

JoopSchouten
JoopSchouten11 jul. 2012 - 11:01

Kwantumkop heeft overal schijt aan.

Candide2
Candide211 jul. 2012 - 11:01

Geert Wilders heeft geen verstopt toilet. Hijzelf is verstopt en heeft constipatie. Dat komt omdat hij last heeft van emotionele stress, wat best toch wel zielig is. Omdat 'het' toch zijn weg moet hebben gooit hij het er verbaal maar uit. GW kan ook dit doen, in plaats van te schelden en haat te zaaien. 'Emotionele stress kan constipatie veroorzaken of verergeren. Het masseren van je buik en onderbuik helpt de spieren rond je ingewanden te ontspannen, waardoor de stoelgang op gang gebracht kan worden. Andere methodes zoals meditatie, yoga of bepaalde ademhalingstechnieken zijn tevens goede ontstress-methodes.' http://www.dokterdokter.nl/gezondheid/eten-drinken/32122/constipatie-oorzaken-die-voor-verstopping-zorgen

Michiel Online
Michiel Online11 jul. 2012 - 11:01

"Want of je een vrouw gebiedt een hoofddoek te dragen of die juist af te doen dan wel te belasten: het zijn in beide gevallen mannen die besluiten wat de vrouw in kwestie zou moeten doen. Misschien, heel misschien, heeft de vrouw er ook nog een mening over? Dat zou nog eens vrijheid zijn!" Juist!

[verwijderd]
[verwijderd]11 jul. 2012 - 11:01

Heerlijke die anti Israel retoriek!

1 Reactie
seniorg
seniorg11 jul. 2012 - 11:01

Dat u dat heerlijk vindt is uw probleem, maar waar stat die retoriek dan precies? Toch niet in de enkele verwijzing naar de vorige betrekking van de heer Kortenoeven of de beperkte buitenlandpolitiek van de PVV neem ik aan. Dat is een feitelijke vaststelling. Of doelt u wellicht op de verwijzingen naar de bijbel, die op zichzelf, lees nog maar eens, weinig met Israel, maar alles met de bijbelse Jesus te maken hebben en vooral met het verschil tussen hem en Geert. In de bijbel staat ook ergen: "wie zoekt zal vinden". Dat is kennelijk wat u graag doet.