Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Herhaling

  •  
03-11-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
201102-1500pixels-Fawlty-Towers
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (10)

DenFlexwerker
DenFlexwerker4 nov. 2020 - 6:31

Rake cartoon. Vooral omdat de originele aflevering eerst niet in Nederland werd uitgezonden.

P Haan
P Haan3 nov. 2020 - 19:08

Dat is natuurlijk een cartoon die niet kan. https://abcnews.go.com/Entertainment/wireStory/episode-uk-sitcom-fawlty-towers-pulled-racist-slurs-71216277 Wel grappig, trouwens.

Drostemannetje
Drostemannetje3 nov. 2020 - 17:06

Bijna 100.000 moslims in Nederland ondertekenen petitie voor strafbaar stellen beledigen van Mohammed. Deze kant gaan we nu op. Lekker he?

Rutger Groot
Rutger Groot3 nov. 2020 - 15:18

Haha leuke prent. net zo leuk als die van joep betramps in 2015 over de aanslagen op charlie hebdo. Helaas is daar nu veel onrust over op een school in Rotterdam, want daar zou de profeet op staan. Kenners weten wel beter. Het gevoel van humor wordt er bij velen de laatste tijd niet beter op... https://persenprent.nl/page/inktspotprijs

Tamer Aslantas
Tamer Aslantas3 nov. 2020 - 13:54

https://www.youtube.com/watch?v=vCrV_EXIWco Van Chirac tot Wilders, dit is de sombere waarheid van de wereld waar wij nu in leven.

5 Reacties
axetothehead
axetothehead3 nov. 2020 - 15:44

Lachwekkend filmpje als het niet zo in en in triest was. Er is geen enkele verbale provocatie die geweld rechtvaardigt. Je blijft met je poten van een ander af, is dat zo moeilijk te begrijpen?

Tamer Aslantas
Tamer Aslantas4 nov. 2020 - 10:59

zegt iemand die zichzelf "axetothehead" noemt.. Wat lachwekkend is is uw reactie. U ziet het te zwart wit. Vrijheid van meningsuiting hoort grenzen te hebben en dat weet u net zo goed als ik. Want anders hadden wij hier geen moderators nodig gehad. Probeer eens met iemand in gesprek te gaan i.p.v. iemand zijn geloof belachelijk te maken. Maar dat is te moeiljik voor sommigen blijkbaar. "Er is geen enkele verbale provocatie die geweld rechtvaardigt." Die is er zeker niet maar net als dat door fysiek geweld er verbaal geweld kan worden uitgeokt kan dat ook andersom het geval zijn. Geweld is dus nergens voor nodig en het uitlokken ervan ook niet.

axetothehead
axetothehead4 nov. 2020 - 12:24

@Tamer Aslantas Mensen als jij hebben zo'n enorme berg boter op het hoofd. Kijk eerst eens naar je eigen gemeenschap voor je anderen met geweld denkt te moeten corrigeren. Kijk eens hoe kwetsend en beledigend de gemiddelde moslim zich uit over ongelovigen, homo's, joden en feitelijk iedereen die niet dezelfde versie van hun sprookje aanhangt. Maar daar hoor ik mensen als jij nooit over, tot er weer een tekeningtje gemaakt is, dan gaat het opeens over fatsoen en niet beledigen. Een grote hypocriete bende dus. Je blijft met je poten van een ander af, geen mitsen of maren.

marcelhermus
marcelhermus4 nov. 2020 - 15:56

vrijheid van mengingsuiting heeft al grenzen. Alleen dit zijn schijnbaar niet de jouwe. Je hebt je alleen aan de wet in Nederland te gehoorzamen, dus vecht dit aan in de rechtbank. Kleine kans dat je het gaat winnen, omdat er al eens een rechtszaak over god geweest. en god heeft verloren.

Tamer Aslantas
Tamer Aslantas7 jun. 2021 - 16:51

Net zoals dat ik met mijn poten van "ongelovigen, homo’s, joden en feitelijk iedereen die niet dezelfde versie van hun sprookje aanhangt" moet u dit ook doen met uw tong van mijn geloof! Of mag ik homo's ook belachelijk maken? U gelooft in een sprookje, niet ik. U weetniet eens wat u gelooft. Uw geloof verandert om de haverklap. U gelooft zonder reden in het ontstaan van iets uit niets. Niets kan niet iets voortbrengen tenzij u een voorbeeld heeft van iets. ;)