Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Johan Vollenbroek: ‘Boeren hebben een punt, Schiphol moet ook halveren’

Luchthaven heeft geen natuurvergunning... ‘Reizigers vertrekken nu van een illegaal opererend Schiphol’
Joop

Henk & Ingrid over de 9/11 speech

  •  
13-09-2010
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
ingrid_300_01.jpg
Wij zaten lekker te eten bij vrienden
RTEmagicC_write_620.jpg
12 september 2010
Geachte meneer Wilders,
Wij zaten lekker te eten bij vrienden toen u uw Ground Zere toespraak hield. Een milde toespraak hoorden we later. Jammer, jammer. Wat een gemiste kans om u zelf internationaal in de schijnwerpers te zetten. In Nederland mag u dan de bekendste politicus zijn, maar de rest van de wereld kennen ze u nog nauwelijks. En dat moet natuurlijk zo snel mogelijk veranderen.
Die waarschuwing van u dat New York nooit en te nimmer een New Mekka mag worden was aardig gevonden, maar het had allemaal nog wel wat pittiger gemogen. Van ons had u best mee mogen doen met die dominee Terry Jones die Korans wilde verbranden. Wat een mooi fik zou dat geven! Nu was alleen dominee Bob Old uit Tennessee moedig genoeg om twee korans te verbranden. Een sympathieke actie, maar echt zoden aan de dijk zet het niet. En een fikkie van niks natuurlijk.
Nou ja, voordeel is wel dat zelfs die laffe mastodonten van het CDA nu geen bezwaar meer kunnen maken tegen het regeerakkoord met VVD en PVV. Het einde van de linkse nachtmerrie is eindelijk in zicht. Jammer dat u zelf nog steeds geen minister wilt worden, maar wie weet bedenkt u zich nog voordat de regeringsverklaring er is. Het is namelijk te zot voor woorden dat het CDA, met veertien zetels in de peilingen, wel vijf ministers mag leveren en dat wij, met liefst 34 zetels volgens Maurice, geen enkele staatsman krijgen. Wij verdienen er wel tien!
Wat een mooi plaatje zou dat zijn: Beatrix bij ongetwijfeld haar laatste foto op het bordes geflankeerd door Hero, Fleur, Sietse, Dion, u zelf en natuurlijk niet te vergeten Willie Dille. We zouden er van smullen, terwijl de multiculti elite knarsetandend toe zou kijken. Jammer dat we voor de vorming van het eerste diep bruine kabinet nu moeten wachten tot Willem-Alexander op de troon zit, al is de kans dan wel groter dat wij de tegen die tijd gewoon de meerderheid in het parlement hebben zodat we dat hele koningshuis kunnen afschaffen. Dan weten wij wel wie de eerste president mag worden van de Nederlandse Republiek! President Wilders! Lubbers, Klink, Van Agt en Tjeenk Willink hebben dan eindelijk het nakijken. Mastodonten, eat your heart out.
Hartelijke groet,
Henk & Ingrid
cc-foto: wiccked

Meer over:

kijk nou, nieuws

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (10)

bobbono
bobbono13 sep. 2010 - 8:35

Het is slim van geert dat hij niet zijn ware gezicht laat zien & ook dat is een kenmerk van het fascisme. DE toon is echter al wel gezet, je mag zeggen dat links terroristen & activisten zijn & het is onder dez kiezers van de partij van de voddentax nu algemeen geaccepteerd en men geloofd ook echt dat de islam geen religie is maar een totalitaire ideologie en daarnaast zijn ze "echt" en bedreiging voor onze "superieurë cultuur" want dat is ook duidelijk te voelen in nederland met "al die aanslagen van de laatste jaren". Nu is het tijd voor een milde bedektere toon, maar pas als hij de echt volledige macht in handen krijgt van henk^& ingrid zal hij echt de dingen doen die al heeft aangekondigd, hoofddoekjestax, verbod op het beleiden van de islam en dus o.a. ook het bouwen van moskeëen en deportatie van moslims en anderdenkenden in onze maatschappij. Gisteravond werd tijdens een Film over geert duidelijk dat hij duidelijk inspeeld op de xenofobe gedachte die bij henk & ingrid speelt van het ontstaan van een eurabië, terwijl andersom kolonialiseren (christenen naar azië en afrika natuurlijk wel mag en zelfs moet want wij zijn immers superieur !?). Ook werd in de film een enge link van geert naar de israelische Mossad gelegd. Hij zou een spion voor de israelische Mossad kunnen zijn. Als dat zo is dan wordt Nederland binnekort overgenomen door de joden in plaast van door de moslims en dan zijn we nog niet jarig met joden als buren want voor je het weet is de grond waarop wij wonen zogenaamd "heilig" voor hun en dan kun je het wel vergeten... Vraag maar aan de Palestijnen wat er dan met jouw gebeurt.....

objectivist
objectivist13 sep. 2010 - 8:35

Los van de inhoud: speechtechnisch (opbouw retoriek etc) was het goed.

Amarinde
Amarinde13 sep. 2010 - 8:35

Uw wens is de moeder van uw gedachte. U mag van mij door dromen hoor maar bereidt u voor op een hard ontwaken als u naar de voedselbank mag.

Jeroenamsterdam2
Jeroenamsterdam213 sep. 2010 - 8:35

We gaan het weer eens over Geert hebben. Waarom staat er trouwens niet wie de brief echt geschreven heeft.

johnber
johnber13 sep. 2010 - 8:35

Een stuk geschreven vanuit de linkse kortzichtige denkhoek, met de neus naar de hoek. Vol van vooroordelen en van jaloezie. Jammer Job, Femke, Roemer en Alexander dat jullie met deze gekunstelde zogenaamde brief van " Henk en Ingrid " zo door de mand vallen.

1 Reactie
Klaas2
Klaas213 sep. 2010 - 8:35

---[Jammer Job, Femke, Roemer en Alexander dat jullie met deze gekunstelde zogenaamde brief van " Henk en Ingrid " zo door de mand vallen. ]--- Hebben zij er allemaal aan meegewerkt? Het is een grapje, dat wekelijks terugkeert van een anonieme schrijver. Zeg maar, een verbale cartoon. Er zijn er nog meer van. Ik vind ze wel leuk, meestal. Hier is er nog een: http://www.joop.nl/show/detail/artikel/henk_ingrid_feliciteren_geert/ (de links naar de vorige staan onderaan het artikeltje)

Frederik9
Frederik913 sep. 2010 - 8:35

Doet hij wild, dan is hij slecht. Doet hij rustig, dan is het een zwaktebod en moet het eigenlijk wilder. lol!

1 Reactie
Klaas2
Klaas213 sep. 2010 - 8:35

Het was een lose-lose situatie of hij stelde zijn formatie veilig door mild te zijn, of hij stelde zijn aanhang veilig door grof te zijn, zoals men gewoon is. De kool en de geit, hij koos zaterdag voor de kool. Het was een lezing zonder kraak of smaak, en het was volkomen overbodig om daarvoor naar New York te reizen. Zijn aanzet tot volk-scanderen "NO MOSQ HERE" kwam uitermate zwak over, en Pamela Geller deed een zwakke poging het volk nog op te hitsen, door achter zijn rug met een vuist te zwaaien. "This is my hero", zei ze ook nog. Nog lang geen groot redenaar op het podium van de wereld, dat is duidelijk, een provinciaaltje uit Holland die men weer snel zal vergeten.

HenkJansen2
HenkJansen213 sep. 2010 - 8:35

De JOOP-redactie die een brief namens "henk en ingrid" schrijft.... Ik denk dat ik dit artikel maar niet serieus ga nemen...

1 Reactie
Klaas2
Klaas213 sep. 2010 - 8:35

Slim! ;-)