Joop

Help, The Muppets zijn communisten...

  •    •  
05-12-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
muppets_300.jpg
Martin Bosma, doe iets!!!
Je denkt dat het vrolijke kindervrienden zijn maar The Muppets zijn eigenlijk crypto-communisten. Zeg maar linkse takiyahs. En niet alleen The Muppets, héél Hollywood zit er mee vol. Althans volgens de Amerikaanse tv-zender Fox Business, dat is zoiets als RTL-Z maar dan gepresenteerd door Joost Eerdmans en met een op pillen draaiende Telegraaf-redactie.
Presentator Eric Bolling van het programma Follow the Money viel de pluche kameraadjes snoeihard aan omdat in de nieuwste Muppets-film een kwaadaardige oliemagnaat voorkomt. De makers durfden immers het personage de naam Tex Richman te geven. Oftewel een rijke man uit oliestaat Texas! Een typisch voorbeeld van ‘liberal’ Hollywood (liberal is Amerikaans voor links), volgens Bolling. Zijn medegast haalt nog een paar voorbeelden aan. In Cars 2, een andere kinderfilm, komen de oliebaronnen er ook al niet best af. De kinderen worden kortom geïndoctrineerd. Om nog maar te zwijgen over een film als Syriana.
Kinderprogramma’s zijn een favoriet doelwit van rechts. Eind jaren negentig vielen Amerikaanse conservatieven de Teletubbies aan omdat het programma kinderen stiekem zou aanzetten tot hopmoseksualiteit. In Nederland ging de PVV tekeer tegen Kinderen voor Kinderen
Eerder dit jaar bleek overigens dat De Smurfen crypto-fascisten zijn. Maar daar hoorde je verder geen enkele haatsmurf over.
Miss Piggy de nieuwe Jane Fonda? Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (26)

sjaakie2
sjaakie25 dec. 2011 - 19:13

Wat zijn de muppets nou weer?

ElChe
ElChe5 dec. 2011 - 19:13

Zijn dat twee ontsnapte tbs-ers? Letterlijk gestoord.

Yggdrasil
Yggdrasil5 dec. 2011 - 19:13

Maar natuurlijk zijn ze dat en weet je wat, Spongebob Squarepants is een homo en Pocahontas is regelrechte Disney porno.

Dehnus
Dehnus5 dec. 2011 - 19:13

Ach ja het zijn dezelfde mensen die boos zijn dat Sesamstraat aandacht gaf aan arme kinderen en voedsel banken in een speciale aflevering. Want dat was ook des duivels. Dan moet zo'n kind maar leren, door geen voedsel te hebben, dat zijn ouders niet deugen en hun haten. Want dan leert hij zelf dat hard werken loont en niet zoals zijn ouders te worden, althans dat vinden deze mensen. Even vergeten dat er een dikke oilspil is geweest in de VS. Ik word toch zo moe van dit GEOUWEHOER! Overal moeten ze daar tegenwoordig politiek bij halen en in Nederland zijn we al geen HOL beter. Fok die zooi, je doet meer Wilders, je Doet maar Cohen, jullie doen allemaal maar. Om mijn part valt dat hele zooitje eens dood, ik ben Politieke partij MOE! Als ik al niet eens meer een focking kinderfilmpje mag kijken zonder dat een Linkse of Rechtse klootviool met te lange tenen mij met een bewijzerend vingertje komt vertellen wat ik er van moet vinden mogen ze van mij doodvallen. Sorry dit soort dingen maken mij nu boos.

msj_meijerink
msj_meijerink5 dec. 2011 - 19:13

Wanneer komt dan door FOX en de GBL de démasque van de bijbel, het boek van het christendom. Want die Jezus van N predikte alleen maar 'vrijheid voor iedereen' en 'samen alles delen'. Als dat allemaal niet naar communistische sympathieën riekt weet ik het ook niet meer! Achter iedere hoek loert een linkse rakker. Prroesst!

BakkerGerard
BakkerGerard5 dec. 2011 - 19:13

Ik zal de PVV maar even helpen. Hierbij de kamervragen: 1. Is de Minister op de hoogte van het feit dat onschuldige kinderen door niet-objectieve programmamakers in kinderprogramma's worden geïndoctrineerd? 2. Zo nee, onderschat de Minister het belang van een nauwgezet volgen van de media? 3. Zo ja, welke acties gaat de Minister tegen deze verholen kindermishandeling ondernemen? 4. Is de Minister bereid kinderprogramma's waarbij sprake is van indoctrinatie te weren van de Nederlandse televisie? Zo nee, waarom niet? 5. Is de Minister bereidt haar ambtgenoot uit de Verenigde Staten aan te spreken en aan te sturen op ingrijpen van de Amerikaanse regering? 6. In Sesamstraat gebeurt het verdacht vaak dat als Pino achterom kijkt, zij dit bijna altijd over haar LINKERschouder doet. De fractie van de PVV vraagt zich af of de Minister de subtiliteit hiervan inziet en mogelijke beïnvloeding van tere kinderzieltjes daardoor wel onderkent. Beter zou het zijn om Sesamstraat maar helemaal van de buis te halen. Kan de Minister hier gevolg aan geven?

eeweew
eeweew5 dec. 2011 - 19:13

Ik kreeg de indruk dat dit satire is, zo triest is het. Wat mogen de kinderen wel zien volgens deze mensen? Deze mens zijn toch ook anti wetenschap? Waarom worden ze serieus genomen? Het is belangrijk kinderen van dit soort ouders op tv nog de echte wereld te laten zien. De wereld waarin ook mensen met geld slechte dingen kunnen doen (want dat is blijkbaar niet mogelijk), een wereld waarin de mens bezig is de aarde te vernaggelen, anders worden deze kinderen net zo als hun ouders. Het is beter voor iedereen dat te voorkomen, de wereld geeft de komende jaren niets aan wetenschapsontkenners.

daniel565
daniel5655 dec. 2011 - 19:13

Wat een schande dat Amerikanen een mening hebben over wat er op hun televisie verschijnt. En hoe idioot dat er ouders zijn die controle willen hebben hoe hun kinderen worden opgevoed. Nee! Gelukkig zijn wij meer ontwikkeld dan dat. Wij accepteren tenminste klakkeloos alles wat de TV ons biedt, in de gelukkige wetenschap dat televisie waarheid de enige waarheid is die telt.

Artois
Artois5 dec. 2011 - 19:13

Krijgen we weer een McCarty tijdperk?! Kamervraag PVV: 'voorzitter, is bij de minister bekend dat Artois heeft samengewerkt met het communistische verzet? Zo ja, is de minister het dan met ons eens dat Artois vanuit een helicopter in de Waddenzee moet worden geknikkerd?'

FHemmes
FHemmes5 dec. 2011 - 19:13

Och nee, de tere conservatieve zieltjes zijn gekwest. Misschien moeten dergelijke programma's een waarschuwing krijgen. "Niet geschikt voor mensen boven de 18". Het is maar goed dat die man nooit Alfred Jodocus Kwak heeft gezien, daar kwamen nog eens staatsgevaarlijke ideeën in naar voren...

Bernie2
Bernie25 dec. 2011 - 19:13

Boze tongen beweren dat Martin Bosma zich, zodra zijn laatste diarree-aanval is gestopt, vol toewijding werpt op zijn nieuwe manifest: skip het kerstfeest. Volgens PVV-ideologieën is Jezus, geboren in dat bakske met stro, destijds gedropt in een genuine socialistisch nest. Vader Jozef, een raszuivere PvdA'er en moeder Maria, SP'er naar Sap-model. Zoveel socialistisch gif verzameld op dit inmiddels wereldwijde volksfeest ondergraaft de ware PVV-gedachte. Dit eindejaarsfeest moet natuurlijk helemaal niet over dat rotjoch gaan, maar over zijn Grote Leider...

Marsman2
Marsman25 dec. 2011 - 19:13

Hoe rechtser hoe gekker!

JoopSchouten
JoopSchouten5 dec. 2011 - 19:13

Some Piggy's are more equal than others ...

JanB2
JanB25 dec. 2011 - 19:13

Dit hakt er wel in op de maandagochtend. De stompzinnigheid van rechts in de VS kent zo langzamerhand geen grenzen meer. Zou het dan toch zo kunnen zijn dat je van veel steaks eten niet helemaal lekker worden in je hoofd? Deze lui zijn zo langzamerhand rijp voor een klinische opname.

JanB2
JanB25 dec. 2011 - 19:13

Overigens (eerlijk is eerlijk) Bert uit Sesamstraat is WEL levensgevaarlijk. http://johngushue.typepad.com/photos/uncategorized/2008/09/13/bert_with_saddam_hussein_2.jpg

msj_meijerink
msj_meijerink5 dec. 2011 - 19:13

Samengevat: alle instituten die pretenderen iets voor de medemens over te hebben zijn linkser dan de GBL en zijn boefje. Hun aanhangers dienen tersatond te worden geïnterneerd in heropvoedingskampen. Daar leren ze weer hun zwangere vrouwen te slaan, door brievenbussen te pissen, belanstingfraude te plegen en na het consumeren van veel drank barkeepers in elkaar te rossen. De ware rechtschmens is nakende!

Freedom4TheWorld
Freedom4TheWorld5 dec. 2011 - 19:13

Laat de Muppets toch met rust en lekker links, het antwoord van rechts was er al in 2005. Sjakie en de chocoladefabriek http://wwws.nl.warnerbros.com/movies/chocolatefactory/teaser.html?id=teaser&type=windows&speed=100000

Joeri2
Joeri25 dec. 2011 - 19:13

Nee, ja, want de olie doet alleen maar goede dingen voor ons. Dus die ene man die de baas is van een olie bedrijf ( kan dat nog? ) kan alleen maar zo goed als de kerstman zijn. FOX heet dat bedrijf dat sprookjes in een news-format verkoopt. En de vrije markt zorgt er voor dat FOX dat onder eigen verantwoordelijkheid mag doen. Dus,... dat hebben we hier over een paar jaar ook.

Hjalmar Hoort
Hjalmar Hoort5 dec. 2011 - 19:13

"met een op pillen draaiende" En alleen met die zinsnede, ondergraaft de redactie weer keurig het statement wat ze jegens fox willen maken: Joop bewijst hiermee geen HAAR beter te zijn dan de riooljournalisten van Fox. Fox is nog steeds geschift, en Joop gaat er steeds meer op lijken. Doe dat alsjeblieft nou niet, onnodig om je punt te maken!

1 Reactie
Tom Meijer
Tom Meijer5 dec. 2011 - 19:13

"Fox is nog steeds geschift, en Joop gaat er steeds meer op lijken." Je hebt geen gevoel voor verhoudingen.

tm2000
tm20005 dec. 2011 - 19:13

Je kan toch niet serieus rtlz op 1 lijn zetten met fox? Dan diskwalificeer je je eigen artikel wel behoorlijk. Of is alles buiten de publieke omroep 1 grote hoop populistische rechtse propaganda?

1 Reactie
JandeBoer2
JandeBoer25 dec. 2011 - 19:13

"is alles buiten de publieke omroep 1 grote hoop populistische rechtse propaganda?" Bijna goed; moet zijn: "commerciële vrije marktpropaganda" . Is inderdaad meestal rechts, maar tegenwoordig ook al GroenLinks.

EpiktKtistec
EpiktKtistec5 dec. 2011 - 19:13

Zo werd Donald Duck door verscheidene linkse partijen, vooral in Scandinavië een slecht voorbeeld gevonden vanwege de te American way of life, dus te individualistisch, bijvoorbeeld omdat hij niet getrouwd was met Katrien maar wel drie "neefjes" opvoedde.

1 Reactie
EpiktKtistec
EpiktKtistec5 dec. 2011 - 19:13

En ook socialistische "intellectuelen" in Z-Amerika zagen serieus al lang geleden een kapitalistisch complot om de kinderziel te veroveren Donald Duck. http://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Read_Donald_Duck

[verwijderd]
[verwijderd]5 dec. 2011 - 19:13

--- Dit bericht is verwijderd —

1 Reactie
JanB2
JanB25 dec. 2011 - 19:13

Spijker op z'n kop.