Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Hélemaal gehad

  •  
27-08-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
175 keer bekeken
  •  
corona-de-strot-uit+
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (5)

Gerygrr
Gerygrr27 aug. 2020 - 15:27

Mooie cartoon! Elke fietstocht (noodzakelijk) kom ik onderweg in nauw contact met veel jongeren. Vriendelijk vraag ik om afstand bij het langsfietsen. Wie geen auto bezit, kan zich niet beschermen en afstand houden! Ik zie het somber in nu het naar de herfst gaat. Helaas krijg ik minachting en hoofdschudden als loon.

BastiaanvandenBerg
BastiaanvandenBerg27 aug. 2020 - 14:23

Was het maar waar dat de meerderheid het gehad heeft met Corona. Nee, de meeste mensen zijn bang, laf en slaafs. Een vertegenwoordiger van het absolute kwaad sprak ooit: 'Mensen willen iets vrezen, ze willen dat iemand hen bang maakt en in staat van onderworpenheid doet beven' (Ernst Röhm) Helaas lijkt dit te kloppen

1 Reactie
Fredje3
Fredje328 aug. 2020 - 2:00

@Bastiaan van den Berg, Ik heb een collega die er net zo over dacht. 40er, sportief... Echter de laatste keer dat ik 'm appte was het toch wel.. "Ja man, die Corona is echt killing... Stay save", dat was een kadootje als afsluiting van zijn vakantie, waar hij recht op had, hij had het toch betaald, hij laat zich toch echt niet bang maken..... U raadt het al.... Nu ben ik geen gezonde 40er, maar iemand die in meerdere opzichten in de risico groepen zit en heb ik het principe...."Better save, than sorry." Ik ben niet echt bang, laf of slaafs, maar zeer gelukkig en wil dit graag zo lang als mogelijk zijn.

GHS
GHS27 aug. 2020 - 14:08

Is het nu echt zo moeilijk om je te houden aan de voorgestelde maatregelen? 1,5 m. afstand, wanden wassen en mondkapjes dragen als dat nodig is. Zelf ga ik 's morgens heel vroeg boodschappen doen ( dan zijn er weinig mensen in de winkel), heb ik altijd een mondkapje bij me en ga ik niet naar feesten. Dat kan nu eenmaal niet. De jeugd kan later ook nog feesten, zij hebben nog een leven voor zich.

Minoes&tuin
Minoes&tuin27 aug. 2020 - 13:31

Inderdaad!