Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Johan Vollenbroek: ‘Boeren hebben een punt, Schiphol moet ook halveren’

Luchthaven heeft geen natuurvergunning... ‘Reizigers vertrekken nu van een illegaal opererend Schiphol’
Joop

Heldenbaasjes maken doolhof van sneeuw voor pup

  •  
19-02-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dogmaze300.jpg
Video: heb jij ooit zo veel plezier gehad als deze hond tijdens zijn speurtocht? 
Ingesneeuwd zijn is niet altijd even leuk, maar deze mensen weten er het beste van te maken. Voor hun bulldog-pup toverden ze hun besneeuwde tuin om tot een winters doolhof, waar ze zichzelf in verstopten. Een radiografisch bestuurbare quadcopter filmde vervolgens de speurtocht van de jonge hond, die – terecht – door het dolle heen lijkt. Betere baasjes kan een pup zich niet wensen!

Meer over:

nieuws, lekker

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

zaartje
zaartje19 feb. 2015 - 12:28

geweldig, heb ervan genoten!

seniorg
seniorg19 feb. 2015 - 12:28

Leuk is het wel, maar helden? Doe niet zo mal. Er is ook al zo'n blaadje dat 'Helden' heet. Net opgezocht. Gaat over sporters. Echt waar. Met een stel supergrootverdienende coach-helden op de omslag. Getver. Je zou er van de weeromstuit jihadi door worden.

lembeck
lembeck19 feb. 2015 - 12:28

Enig. Maar wel eens met Gerard, hoor. Het woord held wordt te vaak gebruikt voor van alles dat weinig met heldhaftigheid te maken heeft. Het woord HELD verliest zo helaas aan betekenis.

janlitouwen
janlitouwen19 feb. 2015 - 12:28

Dit filmpje vind ik zeer ontroerend. maar het woord held vind ik te ver gaan. Met grote woorden komen grote verantwoordelijkheden zoals een wijs man ooit zei. Een baasje dat een doolhof bouwt uit sneeuw vind ik nou niet bepaald heldhaftig. En inderdaad zoals Raven het al heeft gezegd verliest het woord gewoon zijn betekenis. Brandweermannen die hun leven in gevaar brengen voor anderen zijn helden, zo ook militairen en dergelijke. Maar dit? Ik weet het niet hoor! Het is toch zeer jammer dat een toch wel heel ontroerend filmpje bijna 'vergalt' wordt met zulke onzin tekst. Naar eigen mening dan.