Joop

Hans Spekman publiceert dreigmail

  •  
10-01-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
75 keer bekeken
  •  
spekman.jpg
PvdA-voorzitter is haatmail meer dan zat en publiceert alle berichten ... Opdat Gert Kuier er maar trots op is
PvdA-voorzitter Hans Spekman krijgt geregeld hele nare Facebook-berichten in zijn privé-inbox van ene Gert Kuier. De man dreigt Spekman onder meer over straat te schoppen, maar schrijft ook: ‘ze hadden beter jouw (sic) zinvol dood moeten trappen met je moslimkruiperige nikkerhonden mentaliteit’. Omdat Spekman het meer dan zat is de scheldkannonades te ontvangen, maakt hij ze op zijn Facebook openbaar. ‘Dat je er maar trots op bent’, aldus Spekman.
Spekman schrijft op zijn Facebook:
Ik ben het een beetje zat om anonieme scheldkanonnades te ontvangen. Ik maak daarom bij deze een ontvangen bericht openbaar. Dat je er maar trots op bent.
Een voorbeeld van één van de berichten van de welbespraakte Kuier:
8 december 2012 19:20 Gert Kruier ik wil best je stront en darmen mentaliteit over straat schoppen dat een moslimvarken of hond zijn neus er voor op haalt maar waarom ben jij voor moslim en nikkers terwijl je de blanke arbeider vertrap in zijn bestan dan trap ik jou zinvol de moslimstront door je strot gore landverrader dat je benik laat mij in mijn levensopvattingniet de les les lezen door moslimparasieten zijn uitkeringparasieten mij uitspelen door jouw importvrienden veeg zelf je reet af met het paspoort met je stontpens wil je fascisme je krijg fascisme
De rest van de bloemlezing vind je hier.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (172)

JoopSchouten
JoopSchouten10 jan. 2013 - 15:14

Jemig. Wat een griezel die Kuier. Een echte bruinhemd zo te lezen.

Moogle
Moogle10 jan. 2013 - 15:14

knap dat die mijnheer de taal nog zo beheerst dat ie kan mailen

elise1964
elise196410 jan. 2013 - 15:14

De man is het klaarblijkelijk niet eens met de opvattingen van Spekman. Maar voor alle duidelijkheid, mr kruier, de meeste moslims willen niets te maken hebben met spek. Schijnt afkomstig te zijn volgens hen van een onrein dier.

len_saya
len_saya10 jan. 2013 - 15:14

Nah ja..ik ben ook geen Spekman fan. Die doet te zeer zijn best om er als een echte socialist uit te zien, maar dan heb ik ook alles gezegd wat er te zeggen valt. Maar om hem alles toe te wensen wat meneer Kuier wil, is voor mij een brug te ver.

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen10 jan. 2013 - 15:14

[Hans Spekman publiceert dreigmail] Nu kan ik niet op facebook de bloemlezing zien, geen zin om daar een account te hebben, dus wellicht dat ik daaruit iets over het hoofd zie. De hier getoonde mail is vunzig, de spelling toont aan dat we met iemand met een taalachterstand te maken hebben, het is een haatmail, en zielig, Maar, dit is géén dreigmail. Waarom staan er hier toch altijd slechte koppen?

clara51
clara5110 jan. 2013 - 15:14

["PvdA-voorzitter Hans Spekman krijgt geregeld hele nare Facebook-berichten in zijn privé-inbox van ene Gert Kuier."] Omwille van de zorgvuldigheid: de man noemt zichzelf Kruier.

A3Kok
A3Kok10 jan. 2013 - 15:14

De stukjes zijn niet prettig om te lezen. Dit is niet het Nederland waar Spekman voor staat. Door het ontbreken van hoofdletters, komma's en punten, zijn de stukjes van medelander Kruier ook nog eens lastig te lezen. Tip; als je wilt dat je gelezen wordt zorg er dan voor dat storende factoren ontbreken.

harryo2
harryo210 jan. 2013 - 15:14

Een gefrustreerde zakkenwasser met een mening.

JandeBoer2
JandeBoer210 jan. 2013 - 15:14

Als dit geen white trash is, dan weet ik het niet meer.

meijerlahn
meijerlahn10 jan. 2013 - 15:14

En zo'n intrieste figuur mag ook nog stemmen.

bob b.
bob b.10 jan. 2013 - 15:14

De eerste keer kun je er om lachen of er een vorm van poezie inzien (inderdaad Nihilist), maar op den duur wordt je hier toch echt misselijk van. Zeker als je je bedenkt dat er iemand is die dit echt meent. Je zou zo iemand de status van mens moeten kunnen afnemen en hem opsluiten waar hij hoort, in een hok. Hier helpt geen Witte Reus meer aan.

theabruinsma
theabruinsma10 jan. 2013 - 15:14

Wat een zielepoot die man. En eerst maar eens op Nederlandse les lijkt me

bruces
bruces10 jan. 2013 - 15:14

Hans, dat is een pittig berichtje. Dit is gewoon vragen om meer stront en aandacht.

mees.
mees.10 jan. 2013 - 15:14

Goed,laat maar lezen wat die gekken schrijven,gewoon openbaar maken

lembeck
lembeck10 jan. 2013 - 15:14

Staat inderdaad ook uitgebreid op FaceBook. De meeste reacties zijn positief voor Spekman. Je kunt enorme scherpe kritiek hebben op iemand's doen en laten en uitlatingen, dit soort bedreigingen kan gewoon niet. Of dat nu aan Spekman gericht is, of aan Wilders, of wie dan ook. Dit DOE je niet. Uiterst onbeschaafd, maar helaas is meer dan het halve land dat inmiddels, lijkt het wel.

RandR
RandR10 jan. 2013 - 15:14

Beste Hans, Nu iedereen weet dat je je dit zo aantrekt. Kan je, denk ik, je borst wel nat maken. Beetje dom. met vriendelijke groet

JanB2
JanB210 jan. 2013 - 15:14

En zo werd Gert Kruier een bekende Nederlander.

tibaert
tibaert10 jan. 2013 - 15:14

De buiksprekers van Wilders vragen aandacht. Hun uitdrukkingsmogelijkheden zijn beperkt. Ermee in discussie gaan is onmogelijk. Het enige dat dan nog rest is of negeren of publiek maken wat er leeft onder die mensen. Negeren is onverstandig, het zijn mensen, bijna zoals u en ik en ze vertegenwoordigen politieke macht. Dus dan maar zo: http://tibaert.blogspot.nl/ Het werk is beslist niet zinloos gebleken...

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa10 jan. 2013 - 15:14

Ik dacht altijd dat bedreiging strafbaar is !

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa10 jan. 2013 - 15:14

Als zo door gaat en blijven bemoeien met luxe onderwerpen, moeten wij straks bij elk voedselbank -ingang een beveiliger inhuren om te zorgen dat alles goed verloopt.

RonVa
RonVa10 jan. 2013 - 15:14

Vreemd, deze actie van Spekman. Had ik niet snel verwacht van een Politicus en partijleider. Die zou toch wel beter moeten weten. Denk dat dit nog wel een staartje gaat krijgen voor spekman.

Lejoo
Lejoo10 jan. 2013 - 15:14

Verbaal geweld en intimidatie? Je verwacht het niet. Is dat cultuur?

mensje1
mensje110 jan. 2013 - 15:14

Het moet maar eens afgelopen zijn met dat bedreigen. Mensen durven hun werk niet meer te doen. Ik stel voor dat daar prioriteit op komt en zware straffen. De sukkels die bedreigen zijn vaak simpel op te sporen via IP adressen.

jelius
jelius10 jan. 2013 - 15:14

Ik zie niets in dit soort gescheld en gedreig. Maar vraag me wel af of een uitspraak als 'nivelleren is een feest' bijdraagt tot dit soort gedoe. Spekman's uitspraak lijkt een oorlogsverklaring.

hansdetorenkraai
hansdetorenkraai10 jan. 2013 - 15:14

Het is haat mail, geen dreig mail. Maakt voor de rest niet zo veel uit, is beneden alle pijl. Als je het niet eens bent met de heer Spekman moet je dat doen met fatsoen en rede. Mag scherp zijn maar dit, dank u totaal zinloos en zonder enig niveau!

BasSluijter
BasSluijter10 jan. 2013 - 15:14

Dat is nu net het probleem met het internet, iedere randdebiel met een aansluiting kan, al dan niet onder een verzonnen naam, de grootst mogelijke onzin en ellende over het net uitspuwen. Natuurlijk is het volkomen onnodig om op deze toon een bericht, mail of brief richting iemand te sturen. Maar nu vraag ik u, is het verrassend? Lijkt mij niet als je bedenkt dat er zat fora en nieuwssites zijn die dit wangedrag aanmoedigen en verheerlijken. Neem een Powned, of geentijl alwaar het schijnbaar toegestaan is om op het woord "nikkerhond" na geen problemen in de tekst te zien. Ik heb zelfs reactie's voorbij zien komen waarin men suggereert dat Spekman en de PVDA zelf verantwoordelijk zijn voor deze mails om hem een "media momentje" te gunnen. Lang leve internet, de beerput waarin men ongenuanceerd zijn stront mag lozen...

HanvanderHorst1
HanvanderHorst110 jan. 2013 - 15:14

Vanwege haar deelname aan het kritische satirische programma Zo is het Toevallig ook nog eens een keer heeft Mies Bouwman een tijd beveiliging gehad. De reaguurders beschikten nog niet over internet. Daarom stuurden zij dreigbrieven, dozen met stront, bevuilde WC-papiertjes en ander materiaal. Er is minder nieuws onder de zon dan je denkt en de agressieve reaguurders volgen het voorbeeld der vaderen.

ElKlaasTasso
ElKlaasTasso10 jan. 2013 - 15:14

Interpunctie, Gert, let op je interpunctie.

msj_meijerink
msj_meijerink10 jan. 2013 - 15:14

Durf gif in te nemen als die pannekoek Kruier in al zijn dommigheid zijn eigen naam gebruikt. Even Googlen!

Lejoo
Lejoo10 jan. 2013 - 15:14

@Wim van Delft, 'Persoonlijke bedreigingingen keu ik af, maar ik zou als politicus altijd eerst zelf in de spiegel kijken of het ook beetje aan mezelf ligt. Je weet dat bepaalde politiek nu eenmaal ook reacties oproept van simpele zielen.' Dus volgens jou is het de schuld van Geert Wilders zelf, dat hij 'nu eenmaal ook reacties oproept'. Of meet je met twee maten, wanneer het gaat om PvdA'er Hans Spekman?

Joeri2
Joeri210 jan. 2013 - 15:14

Dreigbrief? Het is een aanbod, die kan Spekman toch gewoon afslaan.

michaelmokum020ams
michaelmokum020ams10 jan. 2013 - 15:14

Beste meneer Hans Spekman, goedeavond. Miljoenen sympathieke, goedwillende en weldenkende Nederlanders staan achter u en steunen u 100% denk ik en geloof ik echt. Wat u gedaan heeft is ontzettend moedig: chapeau!!!

michaelmokum020ams
michaelmokum020ams10 jan. 2013 - 15:14

Goededag. Wanneer zal de heer Geert Wilders als één van die 150 gekozen parlementariërs door het Nederlandse volk ook zijn dreigmails (en alle andere vorm van bedreigingen) z.s.m. ook gewoon openbaar publiceren via de Nederlandse media zoals de heer Hans Spekman onlangs deed? Ik speek in eerste instantie slechts namens mijzelf als belastingbetaler. Elk jaar kost blijkbaar de beveiligingen van Geert Wilders zeker boven 1 miljoen euro (maar heb ik natuurlijk geen echte cijfers). Ik als belastingbetaler heeft toch alle recht om te weten waarom Geert Wilders, als een van die 150 Tweede Kamerleden in ons parliament, in eerste instantie zijn blijkbaar zware beveiligingen nodig heeft. Wij wonen in een vrij land of volgens een nieuwe enquête van *World Freedom Index 2013** van vorige week tenminste, Nederland is op dit moment het één na vrijst land ter wereld, of meteen na Nieuw-zeeland op deze prestigieuze lijst. Laat Geert Wilders zijn aanleiding voor zijn zware beveiligingen z.s.m. naar buiten brengen via de Nederlandse media. Daarna kunnen wij alle 17 miljoen Nederlanders onszelf gezamelijk gaan beoordelen over de ernstigheid van zijn bedreigingen of hij echt al die beveiligers om zich heen, dag in dag uit, week in week uit, maand in maand uit, jaar in jaar uit, tijdens de laatste paar jaar, die kennelijk ontzettend heel veel van ons belastinggeld heeft gekost tot nu toe, echt nodig heeft of niet. Ik wens jullie een heel fijne dag.

Superwillie
Superwillie10 jan. 2013 - 15:14

Toen de buurtwinkel hier de fotos van de dieven publiceerde in de wijk was dat verwerpelijk.

TheRealHandyman
TheRealHandyman10 jan. 2013 - 15:14

Nou mijnheer Spekman, nette aktie. Dus als ik nu een facebook account aanmaak onder de naam van een ander of ik hack dat account en ik stuur u dit soort meldingen, dan maakt u die persoon maatschappelijk kapot. Zonder na te gaan of het wel die persoon is, komt hij met naam en al in de publiciteit. Wederom een ondoordachtzame aktie.

Zorro2
Zorro210 jan. 2013 - 15:14

Ach beste Hans, Gun iemand anders ook eens een feestje. Jij hebt al een feestje van andermans geld, wij moeten er zelf voor betalen!!!

JoopSchouten
JoopSchouten10 jan. 2013 - 15:14

Jemig. Wat een griezel die Kuier. Een echte bruinhemd zo te lezen.

Moogle
Moogle10 jan. 2013 - 15:14

knap dat die mijnheer de taal nog zo beheerst dat ie kan mailen

elise1964
elise196410 jan. 2013 - 15:14

De man is het klaarblijkelijk niet eens met de opvattingen van Spekman. Maar voor alle duidelijkheid, mr kruier, de meeste moslims willen niets te maken hebben met spek. Schijnt afkomstig te zijn volgens hen van een onrein dier.

len_saya
len_saya10 jan. 2013 - 15:14

Nah ja..ik ben ook geen Spekman fan. Die doet te zeer zijn best om er als een echte socialist uit te zien, maar dan heb ik ook alles gezegd wat er te zeggen valt. Maar om hem alles toe te wensen wat meneer Kuier wil, is voor mij een brug te ver.

Jansen & Jansen
Jansen & Jansen10 jan. 2013 - 15:14

[Hans Spekman publiceert dreigmail] Nu kan ik niet op facebook de bloemlezing zien, geen zin om daar een account te hebben, dus wellicht dat ik daaruit iets over het hoofd zie. De hier getoonde mail is vunzig, de spelling toont aan dat we met iemand met een taalachterstand te maken hebben, het is een haatmail, en zielig, Maar, dit is géén dreigmail. Waarom staan er hier toch altijd slechte koppen?

clara51
clara5110 jan. 2013 - 15:14

["PvdA-voorzitter Hans Spekman krijgt geregeld hele nare Facebook-berichten in zijn privé-inbox van ene Gert Kuier."] Omwille van de zorgvuldigheid: de man noemt zichzelf Kruier.

A3Kok
A3Kok10 jan. 2013 - 15:14

De stukjes zijn niet prettig om te lezen. Dit is niet het Nederland waar Spekman voor staat. Door het ontbreken van hoofdletters, komma's en punten, zijn de stukjes van medelander Kruier ook nog eens lastig te lezen. Tip; als je wilt dat je gelezen wordt zorg er dan voor dat storende factoren ontbreken.

harryo2
harryo210 jan. 2013 - 15:14

Een gefrustreerde zakkenwasser met een mening.

JandeBoer2
JandeBoer210 jan. 2013 - 15:14

Als dit geen white trash is, dan weet ik het niet meer.

meijerlahn
meijerlahn10 jan. 2013 - 15:14

En zo'n intrieste figuur mag ook nog stemmen.

bob b.
bob b.10 jan. 2013 - 15:14

De eerste keer kun je er om lachen of er een vorm van poezie inzien (inderdaad Nihilist), maar op den duur wordt je hier toch echt misselijk van. Zeker als je je bedenkt dat er iemand is die dit echt meent. Je zou zo iemand de status van mens moeten kunnen afnemen en hem opsluiten waar hij hoort, in een hok. Hier helpt geen Witte Reus meer aan.

theabruinsma
theabruinsma10 jan. 2013 - 15:14

Wat een zielepoot die man. En eerst maar eens op Nederlandse les lijkt me

bruces
bruces10 jan. 2013 - 15:14

Hans, dat is een pittig berichtje. Dit is gewoon vragen om meer stront en aandacht.

mees.
mees.10 jan. 2013 - 15:14

Goed,laat maar lezen wat die gekken schrijven,gewoon openbaar maken

lembeck
lembeck10 jan. 2013 - 15:14

Staat inderdaad ook uitgebreid op FaceBook. De meeste reacties zijn positief voor Spekman. Je kunt enorme scherpe kritiek hebben op iemand's doen en laten en uitlatingen, dit soort bedreigingen kan gewoon niet. Of dat nu aan Spekman gericht is, of aan Wilders, of wie dan ook. Dit DOE je niet. Uiterst onbeschaafd, maar helaas is meer dan het halve land dat inmiddels, lijkt het wel.

RandR
RandR10 jan. 2013 - 15:14

Beste Hans, Nu iedereen weet dat je je dit zo aantrekt. Kan je, denk ik, je borst wel nat maken. Beetje dom. met vriendelijke groet

JanB2
JanB210 jan. 2013 - 15:14

En zo werd Gert Kruier een bekende Nederlander.

tibaert
tibaert10 jan. 2013 - 15:14

De buiksprekers van Wilders vragen aandacht. Hun uitdrukkingsmogelijkheden zijn beperkt. Ermee in discussie gaan is onmogelijk. Het enige dat dan nog rest is of negeren of publiek maken wat er leeft onder die mensen. Negeren is onverstandig, het zijn mensen, bijna zoals u en ik en ze vertegenwoordigen politieke macht. Dus dan maar zo: http://tibaert.blogspot.nl/ Het werk is beslist niet zinloos gebleken...

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa10 jan. 2013 - 15:14

Ik dacht altijd dat bedreiging strafbaar is !

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa10 jan. 2013 - 15:14

Als zo door gaat en blijven bemoeien met luxe onderwerpen, moeten wij straks bij elk voedselbank -ingang een beveiliger inhuren om te zorgen dat alles goed verloopt.

RonVa
RonVa10 jan. 2013 - 15:14

Vreemd, deze actie van Spekman. Had ik niet snel verwacht van een Politicus en partijleider. Die zou toch wel beter moeten weten. Denk dat dit nog wel een staartje gaat krijgen voor spekman.

Lejoo
Lejoo10 jan. 2013 - 15:14

Verbaal geweld en intimidatie? Je verwacht het niet. Is dat cultuur?

mensje1
mensje110 jan. 2013 - 15:14

Het moet maar eens afgelopen zijn met dat bedreigen. Mensen durven hun werk niet meer te doen. Ik stel voor dat daar prioriteit op komt en zware straffen. De sukkels die bedreigen zijn vaak simpel op te sporen via IP adressen.

jelius
jelius10 jan. 2013 - 15:14

Ik zie niets in dit soort gescheld en gedreig. Maar vraag me wel af of een uitspraak als 'nivelleren is een feest' bijdraagt tot dit soort gedoe. Spekman's uitspraak lijkt een oorlogsverklaring.

hansdetorenkraai
hansdetorenkraai10 jan. 2013 - 15:14

Het is haat mail, geen dreig mail. Maakt voor de rest niet zo veel uit, is beneden alle pijl. Als je het niet eens bent met de heer Spekman moet je dat doen met fatsoen en rede. Mag scherp zijn maar dit, dank u totaal zinloos en zonder enig niveau!

BasSluijter
BasSluijter10 jan. 2013 - 15:14

Dat is nu net het probleem met het internet, iedere randdebiel met een aansluiting kan, al dan niet onder een verzonnen naam, de grootst mogelijke onzin en ellende over het net uitspuwen. Natuurlijk is het volkomen onnodig om op deze toon een bericht, mail of brief richting iemand te sturen. Maar nu vraag ik u, is het verrassend? Lijkt mij niet als je bedenkt dat er zat fora en nieuwssites zijn die dit wangedrag aanmoedigen en verheerlijken. Neem een Powned, of geentijl alwaar het schijnbaar toegestaan is om op het woord "nikkerhond" na geen problemen in de tekst te zien. Ik heb zelfs reactie's voorbij zien komen waarin men suggereert dat Spekman en de PVDA zelf verantwoordelijk zijn voor deze mails om hem een "media momentje" te gunnen. Lang leve internet, de beerput waarin men ongenuanceerd zijn stront mag lozen...

HanvanderHorst1
HanvanderHorst110 jan. 2013 - 15:14

Vanwege haar deelname aan het kritische satirische programma Zo is het Toevallig ook nog eens een keer heeft Mies Bouwman een tijd beveiliging gehad. De reaguurders beschikten nog niet over internet. Daarom stuurden zij dreigbrieven, dozen met stront, bevuilde WC-papiertjes en ander materiaal. Er is minder nieuws onder de zon dan je denkt en de agressieve reaguurders volgen het voorbeeld der vaderen.

ElKlaasTasso
ElKlaasTasso10 jan. 2013 - 15:14

Interpunctie, Gert, let op je interpunctie.

msj_meijerink
msj_meijerink10 jan. 2013 - 15:14

Durf gif in te nemen als die pannekoek Kruier in al zijn dommigheid zijn eigen naam gebruikt. Even Googlen!

Lejoo
Lejoo10 jan. 2013 - 15:14

@Wim van Delft, 'Persoonlijke bedreigingingen keu ik af, maar ik zou als politicus altijd eerst zelf in de spiegel kijken of het ook beetje aan mezelf ligt. Je weet dat bepaalde politiek nu eenmaal ook reacties oproept van simpele zielen.' Dus volgens jou is het de schuld van Geert Wilders zelf, dat hij 'nu eenmaal ook reacties oproept'. Of meet je met twee maten, wanneer het gaat om PvdA'er Hans Spekman?

Joeri2
Joeri210 jan. 2013 - 15:14

Dreigbrief? Het is een aanbod, die kan Spekman toch gewoon afslaan.

michaelmokum020ams
michaelmokum020ams10 jan. 2013 - 15:14

Beste meneer Hans Spekman, goedeavond. Miljoenen sympathieke, goedwillende en weldenkende Nederlanders staan achter u en steunen u 100% denk ik en geloof ik echt. Wat u gedaan heeft is ontzettend moedig: chapeau!!!

michaelmokum020ams
michaelmokum020ams10 jan. 2013 - 15:14

Goededag. Wanneer zal de heer Geert Wilders als één van die 150 gekozen parlementariërs door het Nederlandse volk ook zijn dreigmails (en alle andere vorm van bedreigingen) z.s.m. ook gewoon openbaar publiceren via de Nederlandse media zoals de heer Hans Spekman onlangs deed? Ik speek in eerste instantie slechts namens mijzelf als belastingbetaler. Elk jaar kost blijkbaar de beveiligingen van Geert Wilders zeker boven 1 miljoen euro (maar heb ik natuurlijk geen echte cijfers). Ik als belastingbetaler heeft toch alle recht om te weten waarom Geert Wilders, als een van die 150 Tweede Kamerleden in ons parliament, in eerste instantie zijn blijkbaar zware beveiligingen nodig heeft. Wij wonen in een vrij land of volgens een nieuwe enquête van *World Freedom Index 2013** van vorige week tenminste, Nederland is op dit moment het één na vrijst land ter wereld, of meteen na Nieuw-zeeland op deze prestigieuze lijst. Laat Geert Wilders zijn aanleiding voor zijn zware beveiligingen z.s.m. naar buiten brengen via de Nederlandse media. Daarna kunnen wij alle 17 miljoen Nederlanders onszelf gezamelijk gaan beoordelen over de ernstigheid van zijn bedreigingen of hij echt al die beveiligers om zich heen, dag in dag uit, week in week uit, maand in maand uit, jaar in jaar uit, tijdens de laatste paar jaar, die kennelijk ontzettend heel veel van ons belastinggeld heeft gekost tot nu toe, echt nodig heeft of niet. Ik wens jullie een heel fijne dag.

Superwillie
Superwillie10 jan. 2013 - 15:14

Toen de buurtwinkel hier de fotos van de dieven publiceerde in de wijk was dat verwerpelijk.

TheRealHandyman
TheRealHandyman10 jan. 2013 - 15:14

Nou mijnheer Spekman, nette aktie. Dus als ik nu een facebook account aanmaak onder de naam van een ander of ik hack dat account en ik stuur u dit soort meldingen, dan maakt u die persoon maatschappelijk kapot. Zonder na te gaan of het wel die persoon is, komt hij met naam en al in de publiciteit. Wederom een ondoordachtzame aktie.

Zorro2
Zorro210 jan. 2013 - 15:14

Ach beste Hans, Gun iemand anders ook eens een feestje. Jij hebt al een feestje van andermans geld, wij moeten er zelf voor betalen!!!

Sylvia Stuurman
Sylvia Stuurman10 jan. 2013 - 15:14

Uitstekend om ze openbaar te maken. Het is te hopen die die figuur z'n eigen naam heeft gebruikt, en niet op deze manier iemand anders een vuile loer draait.

1 Reactie
RMHeijmans
RMHeijmans10 jan. 2013 - 15:14

Dus als een persoon iemand met zekerheid aangrenzende waarschijnlijkheid vermoordt, moet zijn privacy beschermd worden. Maar als je een paar scheld woordjes naar iemand stuurt, mag je aan het kruis worden genageld? Of is dit weer iets in de trend van met 2 maten meten?

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

'je stront en darmen mentaliteit over straat schoppen' Het is waarschijnlijk niet bedoeld door de schrijver, maar ik zou dit bijna poëzie noemen...

1 Reactie
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods10 jan. 2013 - 15:14

++ Het is waarschijnlijk niet bedoeld door de schrijver, maar ik zou dit bijna poëzie noemen... ++ >> En tamelijk diepzinnige poëzie! Een mentaliteit over straat schoppen, briljant! :-)

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

--- Dit bericht is verwijderd —

1 Reactie
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods10 jan. 2013 - 15:14

++ Duidelijk een PVV'er... ++ >> Heel gek, maar die gedachte kwam bij mij ook op... ;-) Maar hij is tenminste wel eerlijk: "wil je fascisme je krijg fascisme".

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Goed om deze bedreigingen openbaar te maken. Sommige mensen doen wat lacherig over bedreigingen, zoals "moet je tegenkunnen" of "moet je dat of dat maar niet zeggen", maar mij lijkt het heel vervelend.

1 Reactie
lancelot2
lancelot210 jan. 2013 - 15:14

Als je Geert Wilders heet moet je dat maar voor lief nemen. En wie het daar mee eens is, zitten ook hierr op joop.

rbakels
rbakels10 jan. 2013 - 15:14

Spekman heeft wel gelijk, maar een beetje goedkoop is dit wel. Het is niet moeilijk om idioten te vinden op Internet. Spekman kan zich beter concentreren op critici die nog een schijn van geloofwaardigheid hebben, zoals de Europsceptici die dit soort websites teisteren, en die van achter de borreltafel allerlei verworvenheden wille verwoesten. Omdat ze zich laten aanpraten dat de EU niet democratisch genoeg is - door politici die godbeterhet alleen maar vrezen voor afname van hun eigen invloed!

1 Reactie
poelly12
poelly1210 jan. 2013 - 15:14

en waarom is gefundeerde kritiek ergens op hebben gelijk aan het teisteren van websites ? Of wil jij eigenlijk lekker met OSM praten, en het over alles eens zijn ?

cranberry12
cranberry1210 jan. 2013 - 15:14

Lijkt me iemand die in een dronken bui zijn gal aan het spuwen is. Zulk soort mensen kan men natuurlijk ook blokkeren.

1 Reactie
msj_meijerink
msj_meijerink10 jan. 2013 - 15:14

Dan is-ie continue dronken!

Gogol
Gogol10 jan. 2013 - 15:14

Wat een ironie dat dit soort nationalisten de eigen taal niet eens beheersen. Prima actie van spekman. Ik ben in het algemeen tegen 'naming and shaming' maar zet dit soort lui mogen met naam en toenaam in alle media bekend worden. Zielepiet.

1 Reactie
Voice
Voice10 jan. 2013 - 15:14

"Wat een ironie dat dit soort nationalisten de eigen taal niet eens beheersen." Wat een vooroordelen en domme praat verkondigd u hier. Dan denk ik dat op Wilders zijn bedreigingen kan worden gezegd: Wat een ironie dat dit soort socialisten de eigen taal niet eens beheersen. Ik ben het er mee eens, naming en shaming, kom op Wilders en eigenlijk iedereen die bedreigt wordt. Net als die advocaat van vandaag, die al meer dan 50 dreig mails heeft ontvangen, naming en shaming.

Bakoe
Bakoe10 jan. 2013 - 15:14

Aan het taalgebruik te lezen een frustraat met de verstandelijke vermogens van een kind van 10 jaar. Mwah, hier zou ik niet ondersteboven van raken.

1 Reactie
boeie
boeie10 jan. 2013 - 15:14

meer verbazend dat je dat dan ook nog naar buiten brengt.. Het getuigt wat mij betreft van een gebrek aan waardigheid bij Spekman. If you can't stand the heat, stay away from the fire...

BasVV
BasVV10 jan. 2013 - 15:14

Joop. Dit stond uren geleden al op dejaap.

1 Reactie
SocialDarwinistisch
SocialDarwinistisch10 jan. 2013 - 15:14

Ja. En?

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Een beetje vreemd dat Spekman anonieme scheldkanonnades zat is en vervolgens de scheldkanonnades van Gert Kruier openbaart...

1 Reactie
Backtobasics
Backtobasics10 jan. 2013 - 15:14

Niks vreemd aan, Gewoon met anderen delen, ipv die zieke rotzooi zelf moeten slikken en verwerken. Door anonimiteit hou je dit soort laffe figuren in stand aan de schandpaal ermee...

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Zeer trieste actie van Spekman. Zowat elke politicus wordt geconfronteerd met dit soort ongein en gaat verder met zijn werk. Maar Spekman gaat de zieligheidskaart spelen. En gelijk gooit hij maar even de verdachte met naam en toenaam op het internet. Pricacy? Dat roept links alleen als het hun zo uitkomt. Deze man is totaal ongeschikt voor een publieke functie.

4 Reacties
trujac
trujac10 jan. 2013 - 15:14

Helemaal geen trieste reactie van Spekman. Je kunt iemand op zijn politieke opvattingen gerust hard aanpakken maar iemand persoonlijk in zijn privé leven aanvallen gaat te ver.

Patrick Faas
Patrick Faas10 jan. 2013 - 15:14

"Zowat elke politicus wordt geconfronteerd met dit soort ongein en gaat verder met zijn werk." Er is er één zo kinderachtig dat hij daarom een lijfwacht eist. Of alle Kamerleden een lijfwacht, of geen.

JongLinks
JongLinks10 jan. 2013 - 15:14

Uw opmerking is lachwekkend. Waarom zou de naam (waarvan niet weet of die juist is) geheim blijven als deze man gewoon onder deze naam zijn bedreigingen stuurt?

JongLinks
JongLinks10 jan. 2013 - 15:14

We veranderen maar eens een spreekwoord, met zulke vijanden heb je geen vrienden meer nodig. Als de teksten van deze man leest zijn het eigenlijk alleen maar complimenten voor een linkse politicus.

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

"" Geert Wilders publiceert dreigmails"" ""Ja en? volgens de Theo Maassen doctrine, is het aan hemzelf te danken als hij als een dolle hond een spuitje krijgt. Das lachen en een applausje toe. Maar o jee. Spekmans krijgt een mail van een retard met een iq van 34. En nou moeten we daar opeens verontwaardigd over zijn?

1 Reactie
denmol
denmol10 jan. 2013 - 15:14

"En nou moeten we daar opeens verontwaardigd over zijn?" Nee joh dan zijn we helemaal niet want je weet toch dat wij van links zoals altijd gewoon wegkijken net zoals we dat doen bij de islamisering van dit land.

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Als ik Spekman was, dan zou ik als politicus oorzaak van deze onbenullige 'dreigmail' bij mezelf zoeken. Ik maak mij véél meer zrgen over de politiek die Spekman cs. voorstaat en ons aller welzijn in dit land, dan over de onbeschaafde toon in mail.

2 Reacties
Ryder
Ryder10 jan. 2013 - 15:14

De oorzaak bij zichzelf zoeken? Je moet wel diep gezonken zijn om die vuilspuiterij op deze manier te bagatelliseren. Dat is een argumentatie in de trant van 'dan zul je wel aanleiding gegeven hebben'. Walgelijk.

denmol
denmol10 jan. 2013 - 15:14

Als ik Wilders was, dan zou ik als politicus de oorzaak van al die onbenullige 'dreigmails en videoclips van onbenullige pubers' bij mezelf zoeken in plaats van aangifte te doen zoals hij in het verleden gedaan heeft en nog steeds doet.

Cinema2
Cinema210 jan. 2013 - 15:14

Er vallen hier toch een aantal "linkse" poppetjes door de mand. De eerste reactie was de beste reactie hier. "Nu opeens moet alle privacy maar overboord? Kijk ze hier eens huilen met de wolven in het bos : pak hem aan, laat hem maar zien! Nu opeens wel een "" middeleeuwse naming and shaming""? Alleen als het links zo uitkomt, zijn ze net zo bloeddorstig als de ergste PVV'' er." Een kleine aanvulling, filmpje! http://www.youtube.com/watch?v=HOwb8FBhcgM&feature=player_embedded Waar waren de linkse moraalridders?. Juist ja die waren er niet! Als de heer Spekman integer was geweest dan had hij geschreven, ja ik maak deze onzin openbaar (afkomstig van een idioot). Maar ik doe ook een oproep om te stoppen met deze onzin, naar een ieder toe. Dit laat de heer Spekman na!. Wellicht kan de heer Spekman wat e-mail verkeer uitwisselen met de heren Wilders/ Rutte/ Roemer etc... Een tweede optie voor de heer Spekman was geweest; Gewoon aangifte doen, nee Gert uit geen bedreigingen richting zijn persoon, ergerlijk is het natuurlijk wel... Stalking is strafbaar, doe er iets mee Hans!

1 Reactie
Sylvia Stuurman
Sylvia Stuurman10 jan. 2013 - 15:14

Begrijp ik nou goed dat jij hier pleit voor privacy voor schrijvers van hatemails? Hahaha ;-)

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Het zou me niet verbazen als veel van deze mails komen van mensen die vroeger trouwe PvdA-stemmers waren, wat toch maar weer eens aangeeft hoe zeer de PvdA zich van haar oorspronkelijke achterban heeft weten te vervreemden.

1 Reactie
schleborsjki
schleborsjki10 jan. 2013 - 15:14

Wie wil zich hier nou niet van vervreemden?

michaelmokum020ams
michaelmokum020ams10 jan. 2013 - 15:14

Goededag. Wanneer zullen prominente PVV'ers zoals Geert Wilders, Fleur Agema, Martin Bosma, Dion Graus, Machial de Graaf, Louis Bontes, Lilian Helder, Barry Madlener, Joram van Klaveren enz. via de media een duidelijk afstand nemen van sommige van hun eigen nogal fanatieke PVV aanhangers? Ik ben de laatste paar jaar heel actief op alle internet fora en ben ik soms behoorlijk geschrokken wat zij regelmatig schrijven b.v. bij de geenstijl, elsevier en telegraaf websites. B.v. een mevrouw Jolanda op elsevier website roept vaak voor het ontnemen van paspoorten van Nederlandse van buitenlandse afkomst in haar reacties. Een paar andere kennlijk PVV aanhangers bij deze dezelfde elsevier website roepen regelmatig in hun reacties voor het uitzetten van Nederlanders van buitenlandse afkomst naar het land van herkomst van hun ouders en grootouders (ondanks het feit dat ze in eerste instantie in Nederland geboren en getogen zijn). Deze zorgwekkende ontwikkeling is echt een schande voor alle 17 miljoen iewoners van een democratische rechtsstaat zoals Nederland wat mij betreft.

1 Reactie
Voice
Voice10 jan. 2013 - 15:14

Dat vind u een schande, met uw visie op de maatschappij c.q het individu. Er zijn andere mensen met een andere visie dan die van u, maar daardoor is hun mening, niet mening, niet minder, dan die van u of heeft u de morale/ethische hooglanden en een ander heeft ie niet. Wie beslist dat wat u vindt of denkt, de juiste en gerechte ethische dan wel moralistische juistheid is? Ik zeg niet dat ik het met u eens of oneens ben, ik heb geen oordeel over wat anderen zeggen of vinden van anderen. Dat mogen en moeten ze kunnen zeggen en het mag zelfs uitgevoerd worden, als een meerderheid in het democratische parlement ervoor zou stemmen. Theo Maasen moet en mag zeggen wat ie te zeggen heeft, een Joke Vonk mag dat, een Imam mag roepen wat ie roept, dus een PVV-er of SP-er ook. Dat u dat niet aanstaat, soit, maar het zou kunnen, dat het veel mensen ook niet aanstaat wat u te verkondigen hebt. Ik vind, dat alles gezegd mag blijven worden.

boswachter2
boswachter210 jan. 2013 - 15:14

Nu weet hij Spekman meteen welke mails Wilders elke dag binnen krijgt.

2 Reacties
michaelmokum020ams
michaelmokum020ams10 jan. 2013 - 15:14

Hoe weet u dat dat Geert Wilders in eerste instantie zulke soort mails krijgt? Heeft u die mails in eerste instantie gezien? Heeft u die mails in eerste instantie gelezen? Sorry hoor maar hoe bedriegd in eerste instantie is Geert Wilders? Ik ben ontzettend cynisch hoor maar kan het ook wel misschien in eerste instantie waarschijnlijk gewoon een soort publiciteitsstunt van de PVV zijn om aandacht te trekken en sympathie te krijgen van PVV sympathisanten in heel Nederland, ik vraag me soms af. Kan het niet misschien gewoon een soort goed bedachte *marketing of reclame act** zijn, zeg het maar, ik vraag me ook wel af en toe af. Geert Wilders kan natuurlijk altijd zulke soort mails openbaar maken via de media zoals meneer Hans Spekman gisteren deed (als hij in eerste instantie zulke soort mails krijgt natuurlijk). Dat is toch zijn goede recht in een vrij land zoals Nederland.

marietjejansen
marietjejansen10 jan. 2013 - 15:14

Ja? Zou Gert ook naar Wilders mailen: '...wil je fascisme je krijg fascisme...'?

LastShadowPuppet
LastShadowPuppet10 jan. 2013 - 15:14

Ontzettend domme actie van Hans Spekman, en de reden dat ik dat vind is al meteen te zien in dit artikel op joop.nl waar de naam van de schrijver verbasterd wordt tot Gert Kuier i.p.v. Gert Kruier! Je zal maar Gert Kuier heten en hier absoluut niets mee te maken hebben! Of erger nog: je zal maar Gert Kruier heten en hier niets mee te maken hebben! Spekman zou er beter aan doen om niet de naam van de afzender te publiceren maar het email-adres! Iedere idioot kan een email versturen en daar de naam Gert Kruier onder zetten, maar het is wat anders als het bijbehorende email-adres gert.kruier@xxxxxxx.nl is. Nu heeft Spekman bereikt dat iedere Gert Kruier verdacht is. En door het geblunder van Joop zijn ook alle Gert Kuiers besmet!

2 Reacties
schleborsjki
schleborsjki10 jan. 2013 - 15:14

Wil je een zakdoek?

dino_radja
dino_radja10 jan. 2013 - 15:14

iedereen kan er een andere naam onder zetten, en bijna iedereen kan een mail versturen vanaf een willekeurig email adres. Het afzend adres kan net zo makkelijk gezet worden als een (al dan niet fictieve) naam onder een brief gezet kan worden.

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

@ Wim van Delft, do 10 januari 2013 23:09 Ik heb me misschien wat ongenuanceerd uitgedrukt, wamt op zich vind ik Spekman een heel aardige man. Een goeie lobbes, zoals we vroeger zeiden, maar of juist daardoor naief. Met de polkitiek die hij voorstaat heb ik weinig of niets. Veel te weinig ooh voor Nederland en ons aller belang als Nederlandse burger. Dat nivelleren (richting Griekenland?) is mij een gruwel. Ons land moet juist verschil natuurlijke verschil maken, zoals dat ook voor onze burgers geldt. Persoonlijke bedreigingingen keu ik af, maar ik zou als politicus altijd eerst zelf in de spiegel kijken of het ook beetje aan mezelf ligt. Je weet dat bepaalde politiek nu eenmaal ook reacties oproept van simpele zielen.

1 Reactie
Backtobasics
Backtobasics10 jan. 2013 - 15:14

"Je weet dat bepaalde politiek nu eenmaal ook reacties oproept van simpele zielen." En het wordt eindelijk eens tijd dat de "simpele zielen" een flink toontje lager gaan zingen, ipv bij alles wat ze niet aanstaat, (of niet begrijpen) gaan dreigen. Door dit soort "simpele zielen" wordt de Democratie ondermijnt doordat mensen niet meer openlijk voor hun mening durven uitkomen, of wel de ambitie hebben om een "maatschappelijke functie" uit te oefenen maar door dit soort "bijkomstigheden" er toch maar van afzien.

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

@ Last Shadow Puppet, vr 11 januari 2013 09:38 Helemaal eens. PS Ik denk trouwens dat Gert Kruier nickname is.

1 Reactie
LastShadowPuppet
LastShadowPuppet10 jan. 2013 - 15:14

De kans is inderdaad groot dat Gert Kruier niet zijn echte naam is. Hoewel ik de schrijver van die treurige epistels bést dom genoeg acht om dat ook nog eens gewoon onder z'n eigen naam te doen...

Klapschaats2
Klapschaats210 jan. 2013 - 15:14

Voor dreigmails hebben we de politie. Die weet er raad mee. De heer Spekman kan altijd even langs de heer Wilders lopen voor advies als het gaat om dergelijke mails. Zou me verbazen als de heer Wilders hem een collegiaal advies zou onthouden. Het publiceren van e.e.a. vergroot de publiciteit, maar lost niks op. Ook dat kan de heer Spekman bekend zijn.

1 Reactie
tibaert
tibaert10 jan. 2013 - 15:14

Juist. En wat doet ze ermee? Bij mijn weten is het tot op heden slechts een veroordeling gekomen.

OmeGerrit56
OmeGerrit5610 jan. 2013 - 15:14

Er slaan een paar lieden door in gevloek en getier en meneer Spekman maakt meteen theater. U bent een hoge boom, meneer Spekman, eentje van een partij die haar oorspronkelijke achterban op een vreselijke manier in de steek heeft gelaten. En uw voeling met die achterban is kennelijk al zo vervaagd dat u niet begrijpt dat die voor een deel bestaat uit mensen die zich wat minder gepolijst uitdrukken. De manier waarop u en uw kompanen Emile Roemer hebben afgebrand is alleen op het oog wat beschaafder, maar in werkelijkheid veel vileiner dan de scheldkannonade van de arme kleine man die, onmachtig als hij zich voelt, zijn toevlucht neemt tot allerlei absurde krachttermen. Uw partij werkt inmiddels al decennia mee aan het creëren van een nieuwe, voor u onbeduidende onderklasse terwijl u aan de andere kant het gegraai van uw eigen partij-elite sanctioneert. U noemde nivelleren een feest, maar ik heb u niet gehoord over uw eigen staatssecretaris Van Rijn, die bijna vijf ton opstreek voor zijn onderzoek naar de graaicultuur. Ik noem dat het cynisme voorbij. Het is slechts één schrijnend voorbeeld van wat mensen al jaren terecht 'links lullen, rechts vullen' noemen. De moerasbrand die u en uw partij daarmee hebben gecreëerd manifesteert zich van tijd tot tijd in het soort schuimbekkende tirades waar u nu opeens zo zielig over doet. Bent u dat zat? Doet u dan werkelijk iets voor de mensen die in het nauw zitten in plaats van handjeklap te spelen met de VVD omwille van uw eigen politieke macht.

1 Reactie
hansdetorenkraai
hansdetorenkraai10 jan. 2013 - 15:14

Zo die zit, prima gesproken geachte Frans Bonte. Afkeurenswaardig natuurlijk die haat-mail maar o zo begrijpelijk als je praat over de heer Spekman en de de notabelen van de PVDA.

Sylvia Stuurman
Sylvia Stuurman10 jan. 2013 - 15:14

Uitstekend om ze openbaar te maken. Het is te hopen die die figuur z'n eigen naam heeft gebruikt, en niet op deze manier iemand anders een vuile loer draait.

1 Reactie
RMHeijmans
RMHeijmans10 jan. 2013 - 15:14

Dus als een persoon iemand met zekerheid aangrenzende waarschijnlijkheid vermoordt, moet zijn privacy beschermd worden. Maar als je een paar scheld woordjes naar iemand stuurt, mag je aan het kruis worden genageld? Of is dit weer iets in de trend van met 2 maten meten?

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

'je stront en darmen mentaliteit over straat schoppen' Het is waarschijnlijk niet bedoeld door de schrijver, maar ik zou dit bijna poëzie noemen...

1 Reactie
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods10 jan. 2013 - 15:14

++ Het is waarschijnlijk niet bedoeld door de schrijver, maar ik zou dit bijna poëzie noemen... ++ >> En tamelijk diepzinnige poëzie! Een mentaliteit over straat schoppen, briljant! :-)

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

--- Dit bericht is verwijderd —

1 Reactie
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods
Wij, Prins Pils, bij de gratie Gods10 jan. 2013 - 15:14

++ Duidelijk een PVV'er... ++ >> Heel gek, maar die gedachte kwam bij mij ook op... ;-) Maar hij is tenminste wel eerlijk: "wil je fascisme je krijg fascisme".

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Goed om deze bedreigingen openbaar te maken. Sommige mensen doen wat lacherig over bedreigingen, zoals "moet je tegenkunnen" of "moet je dat of dat maar niet zeggen", maar mij lijkt het heel vervelend.

1 Reactie
lancelot2
lancelot210 jan. 2013 - 15:14

Als je Geert Wilders heet moet je dat maar voor lief nemen. En wie het daar mee eens is, zitten ook hierr op joop.

rbakels
rbakels10 jan. 2013 - 15:14

Spekman heeft wel gelijk, maar een beetje goedkoop is dit wel. Het is niet moeilijk om idioten te vinden op Internet. Spekman kan zich beter concentreren op critici die nog een schijn van geloofwaardigheid hebben, zoals de Europsceptici die dit soort websites teisteren, en die van achter de borreltafel allerlei verworvenheden wille verwoesten. Omdat ze zich laten aanpraten dat de EU niet democratisch genoeg is - door politici die godbeterhet alleen maar vrezen voor afname van hun eigen invloed!

1 Reactie
poelly12
poelly1210 jan. 2013 - 15:14

en waarom is gefundeerde kritiek ergens op hebben gelijk aan het teisteren van websites ? Of wil jij eigenlijk lekker met OSM praten, en het over alles eens zijn ?

cranberry12
cranberry1210 jan. 2013 - 15:14

Lijkt me iemand die in een dronken bui zijn gal aan het spuwen is. Zulk soort mensen kan men natuurlijk ook blokkeren.

1 Reactie
msj_meijerink
msj_meijerink10 jan. 2013 - 15:14

Dan is-ie continue dronken!

Gogol
Gogol10 jan. 2013 - 15:14

Wat een ironie dat dit soort nationalisten de eigen taal niet eens beheersen. Prima actie van spekman. Ik ben in het algemeen tegen 'naming and shaming' maar zet dit soort lui mogen met naam en toenaam in alle media bekend worden. Zielepiet.

1 Reactie
Voice
Voice10 jan. 2013 - 15:14

"Wat een ironie dat dit soort nationalisten de eigen taal niet eens beheersen." Wat een vooroordelen en domme praat verkondigd u hier. Dan denk ik dat op Wilders zijn bedreigingen kan worden gezegd: Wat een ironie dat dit soort socialisten de eigen taal niet eens beheersen. Ik ben het er mee eens, naming en shaming, kom op Wilders en eigenlijk iedereen die bedreigt wordt. Net als die advocaat van vandaag, die al meer dan 50 dreig mails heeft ontvangen, naming en shaming.

Bakoe
Bakoe10 jan. 2013 - 15:14

Aan het taalgebruik te lezen een frustraat met de verstandelijke vermogens van een kind van 10 jaar. Mwah, hier zou ik niet ondersteboven van raken.

1 Reactie
boeie
boeie10 jan. 2013 - 15:14

meer verbazend dat je dat dan ook nog naar buiten brengt.. Het getuigt wat mij betreft van een gebrek aan waardigheid bij Spekman. If you can't stand the heat, stay away from the fire...

BasVV
BasVV10 jan. 2013 - 15:14

Joop. Dit stond uren geleden al op dejaap.

1 Reactie
SocialDarwinistisch
SocialDarwinistisch10 jan. 2013 - 15:14

Ja. En?

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Een beetje vreemd dat Spekman anonieme scheldkanonnades zat is en vervolgens de scheldkanonnades van Gert Kruier openbaart...

1 Reactie
Backtobasics
Backtobasics10 jan. 2013 - 15:14

Niks vreemd aan, Gewoon met anderen delen, ipv die zieke rotzooi zelf moeten slikken en verwerken. Door anonimiteit hou je dit soort laffe figuren in stand aan de schandpaal ermee...

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Zeer trieste actie van Spekman. Zowat elke politicus wordt geconfronteerd met dit soort ongein en gaat verder met zijn werk. Maar Spekman gaat de zieligheidskaart spelen. En gelijk gooit hij maar even de verdachte met naam en toenaam op het internet. Pricacy? Dat roept links alleen als het hun zo uitkomt. Deze man is totaal ongeschikt voor een publieke functie.

4 Reacties
trujac
trujac10 jan. 2013 - 15:14

Helemaal geen trieste reactie van Spekman. Je kunt iemand op zijn politieke opvattingen gerust hard aanpakken maar iemand persoonlijk in zijn privé leven aanvallen gaat te ver.

Patrick Faas
Patrick Faas10 jan. 2013 - 15:14

"Zowat elke politicus wordt geconfronteerd met dit soort ongein en gaat verder met zijn werk." Er is er één zo kinderachtig dat hij daarom een lijfwacht eist. Of alle Kamerleden een lijfwacht, of geen.

JongLinks
JongLinks10 jan. 2013 - 15:14

Uw opmerking is lachwekkend. Waarom zou de naam (waarvan niet weet of die juist is) geheim blijven als deze man gewoon onder deze naam zijn bedreigingen stuurt?

JongLinks
JongLinks10 jan. 2013 - 15:14

We veranderen maar eens een spreekwoord, met zulke vijanden heb je geen vrienden meer nodig. Als de teksten van deze man leest zijn het eigenlijk alleen maar complimenten voor een linkse politicus.

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

"" Geert Wilders publiceert dreigmails"" ""Ja en? volgens de Theo Maassen doctrine, is het aan hemzelf te danken als hij als een dolle hond een spuitje krijgt. Das lachen en een applausje toe. Maar o jee. Spekmans krijgt een mail van een retard met een iq van 34. En nou moeten we daar opeens verontwaardigd over zijn?

1 Reactie
denmol
denmol10 jan. 2013 - 15:14

"En nou moeten we daar opeens verontwaardigd over zijn?" Nee joh dan zijn we helemaal niet want je weet toch dat wij van links zoals altijd gewoon wegkijken net zoals we dat doen bij de islamisering van dit land.

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Als ik Spekman was, dan zou ik als politicus oorzaak van deze onbenullige 'dreigmail' bij mezelf zoeken. Ik maak mij véél meer zrgen over de politiek die Spekman cs. voorstaat en ons aller welzijn in dit land, dan over de onbeschaafde toon in mail.

2 Reacties
Ryder
Ryder10 jan. 2013 - 15:14

De oorzaak bij zichzelf zoeken? Je moet wel diep gezonken zijn om die vuilspuiterij op deze manier te bagatelliseren. Dat is een argumentatie in de trant van 'dan zul je wel aanleiding gegeven hebben'. Walgelijk.

denmol
denmol10 jan. 2013 - 15:14

Als ik Wilders was, dan zou ik als politicus de oorzaak van al die onbenullige 'dreigmails en videoclips van onbenullige pubers' bij mezelf zoeken in plaats van aangifte te doen zoals hij in het verleden gedaan heeft en nog steeds doet.

Cinema2
Cinema210 jan. 2013 - 15:14

Er vallen hier toch een aantal "linkse" poppetjes door de mand. De eerste reactie was de beste reactie hier. "Nu opeens moet alle privacy maar overboord? Kijk ze hier eens huilen met de wolven in het bos : pak hem aan, laat hem maar zien! Nu opeens wel een "" middeleeuwse naming and shaming""? Alleen als het links zo uitkomt, zijn ze net zo bloeddorstig als de ergste PVV'' er." Een kleine aanvulling, filmpje! http://www.youtube.com/watch?v=HOwb8FBhcgM&feature=player_embedded Waar waren de linkse moraalridders?. Juist ja die waren er niet! Als de heer Spekman integer was geweest dan had hij geschreven, ja ik maak deze onzin openbaar (afkomstig van een idioot). Maar ik doe ook een oproep om te stoppen met deze onzin, naar een ieder toe. Dit laat de heer Spekman na!. Wellicht kan de heer Spekman wat e-mail verkeer uitwisselen met de heren Wilders/ Rutte/ Roemer etc... Een tweede optie voor de heer Spekman was geweest; Gewoon aangifte doen, nee Gert uit geen bedreigingen richting zijn persoon, ergerlijk is het natuurlijk wel... Stalking is strafbaar, doe er iets mee Hans!

1 Reactie
Sylvia Stuurman
Sylvia Stuurman10 jan. 2013 - 15:14

Begrijp ik nou goed dat jij hier pleit voor privacy voor schrijvers van hatemails? Hahaha ;-)

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

Het zou me niet verbazen als veel van deze mails komen van mensen die vroeger trouwe PvdA-stemmers waren, wat toch maar weer eens aangeeft hoe zeer de PvdA zich van haar oorspronkelijke achterban heeft weten te vervreemden.

1 Reactie
schleborsjki
schleborsjki10 jan. 2013 - 15:14

Wie wil zich hier nou niet van vervreemden?

michaelmokum020ams
michaelmokum020ams10 jan. 2013 - 15:14

Goededag. Wanneer zullen prominente PVV'ers zoals Geert Wilders, Fleur Agema, Martin Bosma, Dion Graus, Machial de Graaf, Louis Bontes, Lilian Helder, Barry Madlener, Joram van Klaveren enz. via de media een duidelijk afstand nemen van sommige van hun eigen nogal fanatieke PVV aanhangers? Ik ben de laatste paar jaar heel actief op alle internet fora en ben ik soms behoorlijk geschrokken wat zij regelmatig schrijven b.v. bij de geenstijl, elsevier en telegraaf websites. B.v. een mevrouw Jolanda op elsevier website roept vaak voor het ontnemen van paspoorten van Nederlandse van buitenlandse afkomst in haar reacties. Een paar andere kennlijk PVV aanhangers bij deze dezelfde elsevier website roepen regelmatig in hun reacties voor het uitzetten van Nederlanders van buitenlandse afkomst naar het land van herkomst van hun ouders en grootouders (ondanks het feit dat ze in eerste instantie in Nederland geboren en getogen zijn). Deze zorgwekkende ontwikkeling is echt een schande voor alle 17 miljoen iewoners van een democratische rechtsstaat zoals Nederland wat mij betreft.

1 Reactie
Voice
Voice10 jan. 2013 - 15:14

Dat vind u een schande, met uw visie op de maatschappij c.q het individu. Er zijn andere mensen met een andere visie dan die van u, maar daardoor is hun mening, niet mening, niet minder, dan die van u of heeft u de morale/ethische hooglanden en een ander heeft ie niet. Wie beslist dat wat u vindt of denkt, de juiste en gerechte ethische dan wel moralistische juistheid is? Ik zeg niet dat ik het met u eens of oneens ben, ik heb geen oordeel over wat anderen zeggen of vinden van anderen. Dat mogen en moeten ze kunnen zeggen en het mag zelfs uitgevoerd worden, als een meerderheid in het democratische parlement ervoor zou stemmen. Theo Maasen moet en mag zeggen wat ie te zeggen heeft, een Joke Vonk mag dat, een Imam mag roepen wat ie roept, dus een PVV-er of SP-er ook. Dat u dat niet aanstaat, soit, maar het zou kunnen, dat het veel mensen ook niet aanstaat wat u te verkondigen hebt. Ik vind, dat alles gezegd mag blijven worden.

boswachter2
boswachter210 jan. 2013 - 15:14

Nu weet hij Spekman meteen welke mails Wilders elke dag binnen krijgt.

2 Reacties
michaelmokum020ams
michaelmokum020ams10 jan. 2013 - 15:14

Hoe weet u dat dat Geert Wilders in eerste instantie zulke soort mails krijgt? Heeft u die mails in eerste instantie gezien? Heeft u die mails in eerste instantie gelezen? Sorry hoor maar hoe bedriegd in eerste instantie is Geert Wilders? Ik ben ontzettend cynisch hoor maar kan het ook wel misschien in eerste instantie waarschijnlijk gewoon een soort publiciteitsstunt van de PVV zijn om aandacht te trekken en sympathie te krijgen van PVV sympathisanten in heel Nederland, ik vraag me soms af. Kan het niet misschien gewoon een soort goed bedachte *marketing of reclame act** zijn, zeg het maar, ik vraag me ook wel af en toe af. Geert Wilders kan natuurlijk altijd zulke soort mails openbaar maken via de media zoals meneer Hans Spekman gisteren deed (als hij in eerste instantie zulke soort mails krijgt natuurlijk). Dat is toch zijn goede recht in een vrij land zoals Nederland.

marietjejansen
marietjejansen10 jan. 2013 - 15:14

Ja? Zou Gert ook naar Wilders mailen: '...wil je fascisme je krijg fascisme...'?

LastShadowPuppet
LastShadowPuppet10 jan. 2013 - 15:14

Ontzettend domme actie van Hans Spekman, en de reden dat ik dat vind is al meteen te zien in dit artikel op joop.nl waar de naam van de schrijver verbasterd wordt tot Gert Kuier i.p.v. Gert Kruier! Je zal maar Gert Kuier heten en hier absoluut niets mee te maken hebben! Of erger nog: je zal maar Gert Kruier heten en hier niets mee te maken hebben! Spekman zou er beter aan doen om niet de naam van de afzender te publiceren maar het email-adres! Iedere idioot kan een email versturen en daar de naam Gert Kruier onder zetten, maar het is wat anders als het bijbehorende email-adres gert.kruier@xxxxxxx.nl is. Nu heeft Spekman bereikt dat iedere Gert Kruier verdacht is. En door het geblunder van Joop zijn ook alle Gert Kuiers besmet!

2 Reacties
schleborsjki
schleborsjki10 jan. 2013 - 15:14

Wil je een zakdoek?

dino_radja
dino_radja10 jan. 2013 - 15:14

iedereen kan er een andere naam onder zetten, en bijna iedereen kan een mail versturen vanaf een willekeurig email adres. Het afzend adres kan net zo makkelijk gezet worden als een (al dan niet fictieve) naam onder een brief gezet kan worden.

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

@ Wim van Delft, do 10 januari 2013 23:09 Ik heb me misschien wat ongenuanceerd uitgedrukt, wamt op zich vind ik Spekman een heel aardige man. Een goeie lobbes, zoals we vroeger zeiden, maar of juist daardoor naief. Met de polkitiek die hij voorstaat heb ik weinig of niets. Veel te weinig ooh voor Nederland en ons aller belang als Nederlandse burger. Dat nivelleren (richting Griekenland?) is mij een gruwel. Ons land moet juist verschil natuurlijke verschil maken, zoals dat ook voor onze burgers geldt. Persoonlijke bedreigingingen keu ik af, maar ik zou als politicus altijd eerst zelf in de spiegel kijken of het ook beetje aan mezelf ligt. Je weet dat bepaalde politiek nu eenmaal ook reacties oproept van simpele zielen.

1 Reactie
Backtobasics
Backtobasics10 jan. 2013 - 15:14

"Je weet dat bepaalde politiek nu eenmaal ook reacties oproept van simpele zielen." En het wordt eindelijk eens tijd dat de "simpele zielen" een flink toontje lager gaan zingen, ipv bij alles wat ze niet aanstaat, (of niet begrijpen) gaan dreigen. Door dit soort "simpele zielen" wordt de Democratie ondermijnt doordat mensen niet meer openlijk voor hun mening durven uitkomen, of wel de ambitie hebben om een "maatschappelijke functie" uit te oefenen maar door dit soort "bijkomstigheden" er toch maar van afzien.

[verwijderd]
[verwijderd]10 jan. 2013 - 15:14

@ Last Shadow Puppet, vr 11 januari 2013 09:38 Helemaal eens. PS Ik denk trouwens dat Gert Kruier nickname is.

1 Reactie
LastShadowPuppet
LastShadowPuppet10 jan. 2013 - 15:14

De kans is inderdaad groot dat Gert Kruier niet zijn echte naam is. Hoewel ik de schrijver van die treurige epistels bést dom genoeg acht om dat ook nog eens gewoon onder z'n eigen naam te doen...

Klapschaats2
Klapschaats210 jan. 2013 - 15:14

Voor dreigmails hebben we de politie. Die weet er raad mee. De heer Spekman kan altijd even langs de heer Wilders lopen voor advies als het gaat om dergelijke mails. Zou me verbazen als de heer Wilders hem een collegiaal advies zou onthouden. Het publiceren van e.e.a. vergroot de publiciteit, maar lost niks op. Ook dat kan de heer Spekman bekend zijn.

1 Reactie
tibaert
tibaert10 jan. 2013 - 15:14

Juist. En wat doet ze ermee? Bij mijn weten is het tot op heden slechts een veroordeling gekomen.

OmeGerrit56
OmeGerrit5610 jan. 2013 - 15:14

Er slaan een paar lieden door in gevloek en getier en meneer Spekman maakt meteen theater. U bent een hoge boom, meneer Spekman, eentje van een partij die haar oorspronkelijke achterban op een vreselijke manier in de steek heeft gelaten. En uw voeling met die achterban is kennelijk al zo vervaagd dat u niet begrijpt dat die voor een deel bestaat uit mensen die zich wat minder gepolijst uitdrukken. De manier waarop u en uw kompanen Emile Roemer hebben afgebrand is alleen op het oog wat beschaafder, maar in werkelijkheid veel vileiner dan de scheldkannonade van de arme kleine man die, onmachtig als hij zich voelt, zijn toevlucht neemt tot allerlei absurde krachttermen. Uw partij werkt inmiddels al decennia mee aan het creëren van een nieuwe, voor u onbeduidende onderklasse terwijl u aan de andere kant het gegraai van uw eigen partij-elite sanctioneert. U noemde nivelleren een feest, maar ik heb u niet gehoord over uw eigen staatssecretaris Van Rijn, die bijna vijf ton opstreek voor zijn onderzoek naar de graaicultuur. Ik noem dat het cynisme voorbij. Het is slechts één schrijnend voorbeeld van wat mensen al jaren terecht 'links lullen, rechts vullen' noemen. De moerasbrand die u en uw partij daarmee hebben gecreëerd manifesteert zich van tijd tot tijd in het soort schuimbekkende tirades waar u nu opeens zo zielig over doet. Bent u dat zat? Doet u dan werkelijk iets voor de mensen die in het nauw zitten in plaats van handjeklap te spelen met de VVD omwille van uw eigen politieke macht.

1 Reactie
hansdetorenkraai
hansdetorenkraai10 jan. 2013 - 15:14

Zo die zit, prima gesproken geachte Frans Bonte. Afkeurenswaardig natuurlijk die haat-mail maar o zo begrijpelijk als je praat over de heer Spekman en de de notabelen van de PVDA.