Joop

Gündogan hoopt dat Volt-Kamerleden ‘zich ongemakkelijk voelen’

  •    •  
09-05-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5463 keer bekeken
  •  
nilufergundogan

Nilüfer Gündoğan hoopt dat de overgebleven Volt-Kamerleden Laurens Dassen en Marieke Koekkoek en hun medewerkers “zich een beetje ongemakkelijk gaan voelen” als ze haar weer tegenkomen in de Tweede Kamer. “Ik heb niets om me voor te schamen”, zegt ze in een interview met De Telegraaf.

Gündoğan gaat nog een keer in op de aantijgingen van grensoverschrijdend gedrag, en haalt daarbij uit naar partijleider Dassen. “Ze verwijten me dat ik een keer dronken ben geworden in Lissabon. Waarom wordt er dan niet bij verteld dat Laurens ook la-za-rus een taxi ingedragen is? Omdat je maar één motief hebt, en dat is mij beschadigen.”

De veelbesproken politica keert dinsdag terug in de Kamer als ‘Lid Gündoğan’. Ze is van plan zich bezig te gaan houden met de thema's financiën, democratie en rechtsstaat.

Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (8)

PGS
PGS10 mei 2022 - 19:37

Met weemoed denk ik terug aan de tijd dat politicus-zijn nog een eerbaar beroep was.

RobertvanderHilst
RobertvanderHilst10 mei 2022 - 8:08

Bord-voor-de-kop, 'aanval is de beste verdediging', mediaaandacht-junk, voer voor psychologen, hedonistische lawaaitoeter et cetera cetera. Uit optredens van mevrouw Gündoğan is inmiddels een heel bos aan uit verontrusting voortgekomen kwalificaties voortgekomen. Dus de kietel-je-mij-dan-kietel-ik-jou-geaarde Haagse nieuwsredacties hebben dus een hernieuwd man-bijt-hond-Dingetje om zich op te storten.

Meta  Foor
Meta Foor9 mei 2022 - 16:04

Met zoveel wrok als Gundogan valt er geen schip te besturen laat staan in de komende woelige baren. Misschien eens goed om iemand met staatsrecht (uitstervend beroep) eens te laten kijken naar de lappendeken die zich 1e en 2e Kamer noemt. Of gaat men dan snel schermen met Grondwetswijziging en Democratie ?

Norsemen
Norsemen9 mei 2022 - 14:14

Geen idee wat het werkelijke verhaal is. Maar Gündoğan zet zichzelf wel volledig voor schut door zich te gedragen als een klein kind.

Olav Meijer
Olav Meijer9 mei 2022 - 12:54

Hopelijk komt Gündoğan op deze manier tot de ontdekking dat Volt eigenlijk een leeg vat is. Dan kan ze nieuwe wegen inslaan.

3 Reacties
Eric Minnens
Eric Minnens9 mei 2022 - 14:19

@OlavM Het lege vat Dassen wordt nu toch een beetje gevuld door de samenwerking met het overvolle vat Omtzigt. Eigenlijk zou ik liever het vatenstelsel Omtzigt-Gündoğan zien.

JohnVKR
JohnVKR9 mei 2022 - 16:56

@Eric Minnens Inderdaad is Omtzigt-Gündoğan waarschijnlijk een sterker duo dan Omtzigt-Dassen.

Olav Meijer
Olav Meijer10 mei 2022 - 12:13

@ Eric Minnens: Maar de vraag is natuurlijk nog: zijn het ook echt communicerende vaten?