Joop

Groningen heeft mooiste studentes

  •  
10-11-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
462 keer bekeken
  •  
studente-uit-groningen
Onderzoek voorafgaand aan verkiezing Studente van het Jaar
In Groningen lopen de mooiste studentes van Nederland rond. Studentes uit Amsterdam en Rotterdam bezetten de 2e en 3e plaats.
Dat blijkt uit een poll van studentenwebsite Studenten.nl. De poll werd gehouden onder meer dan 500 studenten. In Flevoland, Drenthe en Zeeland vind je de minst mooie studentes, aldus het onderzoek.
Op Studenten.nl is momenteel de verkiezing Studente van het jaar geopend. Onduidelijk is of de foto’s van deze mooie studentes hebben bijgedragen aan de uitkomst van de poll.
De Groningse kandidate Myrte Anne Kristiane Maathuis.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (2)

Nikos2
Nikos210 nov. 2009 - 12:50

Nou ben ik even blij dat ik in Groningen woon... (Hoe zit het trouwens met de studenten?) Lekker belangrijk welke studenten het "mooiste" zijn. Onnodig bericht van het AD. Draagt ook weer lekker bij aan het anorexia probleem dat meiden "mooi" (dun) moeten zijn. En vraag me ook af of dit wel een betrouwbare poll is... In Groningen studeren gewoon de meeste studenten.

Myrte2
Myrte210 nov. 2009 - 12:50

Het was wel fijn geweest wanneer ik zelf had geweten dat deze foto met volledige naam geplaatst zou worden. Ik ben overigens uit de wedstrijd gestapt.