Joop

Gestrand in Addis Abeba (slot)

  •    •  
21-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Terwijl er nog miljoenen mensen wachten, is voor mij de ramp voorbij.
Ongelooflijk, ik ben ineens thuis! Vannacht om half twaalf een telefoontje: “er gaat om 2 uur een KLM vlucht naar Amsterdam”. Op het vliegveld aangekomen bleek dat het vliegtuig nog lang niet vol zat. Het grondpersoneel vertelde dat KLM de kist nodig had die daar al sinds donderdag stond.
Lees ook: Gestrand in Addis Abeba (3)

Meer over:

opinie, leven
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

SirCharles
SirCharles21 apr. 2010 - 16:06

Addis Abeba lijkt me voorop gesteld niet echt een prettige plek om (gedwongen) te verblijven doch om enkele dagen wachten voor U een ramp te noemen. :( U verbleef notabene in een hotel i.p.v op een kunststof kuipstoeltje op het vliegveld, U stelt zich wel aan hoor.

7731BK11
7731BK1121 apr. 2010 - 16:06

Maar jullie hadden je leven en je vrijheid, je eten, een bed, je kleren (of geld daarvoor) en je gezondheid nog. En je hoefde geen kou te lijden en werd w.s. ook niet verraden of beschoten. Dat scheelt toch allemaal al weer. Heb dat persoonlijk wel eens anders meegemaakt, OOIT.

Utrecht2
Utrecht221 apr. 2010 - 16:06

Kan dat gezeur over dat vliegverkeer eens ophouden? Ik word er een beetje moe van en vooral van die figuren die vanuit Nederland naar Denemarken o.i.d. moesten en daar dágen voor hebben zitten wachten - terwijl de internationale treinen dagelijks gaan in alle windrichtingen... En als ze dat niet willen i.v.m. de prijs, moeten ze niet gaan zeuren. Klaar.

1 Reactie
daniel565
daniel56521 apr. 2010 - 16:06

"Kan dat gezeur over dat vliegverkeer eens ophouden?" Dan lees je toch gewoon wat anders? Ik moet ook iedere dag het geneuzel over sport aanhoren, en daar komt nooit een einde aan.