Joop

George Clooney over zijn feestje bij Berlusconi

  •    •  
06-10-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
gc_300.jpg
Video: 'Ik was niet bij de bunga bunga'
Acteur George Clooney werd door Time Magazine ondervraagd over zijn contacten met Berlusconi. In Italië wilde de mediamagnaat annex politicus hem laten getuigen in het proces over de beruchte ‘bunga bunga’ feestjes waar de premier seks gehad zou hebben met een minderjarig meisje.
Clooney zegt dat hij heeft aangeboden te getuigen maar dat hij zelf niet aanwezig was op zo’n feest. Wel op een andere party waar het over Darfur ging. ‘Dat werd een van de meest verbazende avonden van mijn leven’. Tegen het einde toonde Berlusconi zijn privé-slaapkamer, met een bed dat hij had gekregen van de Russische premident Poetin. “Te veel grappen, te weinig tijd” zegt hij lachend.
“Het zijn echt andere mensen,” zegt de Amerikaan over de Italianen. “Berlusconi bezit echt tweederde van de Italiaanse media, terwijl er redenen zijn om die zaken gescheiden te houden.”
Bunga bunga? Welnee, gewoon hoppa hoppa: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

Ganzenwijn
Ganzenwijn6 okt. 2011 - 13:23

"Neem je wel je viarga mee schat?" Wat je suggereert lijkt me niet verstandig. Italiïe, Paus, condoom, weet je wel!? Clooney maakt zich druk om mensenrechten in Dafur en dan maak je gebruik van je bekendheid. Op zich niet vreemd. Beetje cynisch opmerking, maar leg eens uit?

lindenboom
lindenboom6 okt. 2011 - 13:23

Kan Joop voortaan "nieuws", dat m.i. thuishoort in de Telegrof etc. niet beter dààr laten dan te trachten de site hier een beetje op te leuken met dit soort geweldig belangrijke berichten?

Echo10
Echo106 okt. 2011 - 13:23

Ga je eens een keer naar een feetje van Berlusconi, is het geen Bunga Bunga party. Dat is balen.