Joop

Genieten: de grote 'Ik Vertrek'-compilatie

  •  
12-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vertrek
Ik Vertrek is – net als Boer Zoekt Vrouw en De Rijdende Rechter – een heerlijk programma om te kijken en te live-tweeten. En dat doet Nederland dan ook massaal. In De Wereld Draait door een compilatie van klassieke fragmenten uit de afgelopen jaren:

Meer over:

dwdd, kijk nou, ik vertrek,

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

MomentInFocus2
MomentInFocus212 jan. 2018 - 23:50

Boer Zoekt Vrouw mag van mij per direct van het HD-scherm verdwijnen, evenals de Rijende Rechter van SBS6: dat is net een elastiek die ze zolang oprekken en totdat ze weer een uur zendtijd waarvan 25 minuten reclame gevuld hebben. Veel beter is de Rijende Rechter van de NCRV. Ik Vertrek is meestal wij vertrekken: een mooi programma over mensen die menen dat het gras bij de buren groener is.

Thuiszitter
Thuiszitter12 jan. 2018 - 20:31

Ik vertrek vind ik met mijn partner inderdaad leuk programma , die boeren en rijdende rechter niet. Wij zijn zelf een keer vertrokken en weten hoe dat voelt. Een levenservaring die wij niet hadden willen missen. Investering er weer uitgehaald dus financieel dus geen strop geworden . Uit ervaring weet ik wel dat er legio gelukzoekers zijn die wel vol op hun bek gaan en bedropen zonder middelen weer huiswaarts keren . Met de juiste inzet en doorzettingsvermogen kom je een heel eind , mensen die hier niet slagen gaan elders ook niet slagen, je neemt tenslotte altijd jezelf mee daar verandert niks aan. Dat programma helemaal het einde waar gezinnen een jaar wordengevolgd vinden wij ook top om te volgen .

1 Reactie
Piet de Geus
Piet de Geus12 jan. 2018 - 23:59

"Ik vertrek vind ik met mijn partner inderdaad leuk programma , die boeren en rijdende rechter niet." Qua ramptoerisme (en dat is waar die programma's hun succes aan te danken hebben) zijn ze toch echt vergelijkbaar.