Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Geert Wilders zuigt schokkend 'nieuws' uit zijn duim

  •  
05-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
385 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding-2016-10-11-om-09.23.10

© Beeld: screenshot YouTube/NOS

Geert Wilders zat maandag zo verlegen om schokkend nieuws, dat hij maar gewoon wat uit zijn duim zoog. Op Twitter deelde het enige PVV-lid een ‘shocking’ filmpje van van een vechtpartij in een Apeldoorns azc afgelopen vrijdag met daarbij de toevoeging #kickthemoutofourcountry. Alleen: het filmpje is ruim een jaar oud.
Wilders beweert het filmpje te hebben gekregen van een medewerker. Een beetje navraag doen of zelf iets onderzoeken kon er blijkbaar niet vanaf, want de betreffende beelden zijn van 4 december 2015 en destijds uitgebreid in het nieuws geweest. Ook de politie Oost-Nederland bevestigt dat het om oude beelden gaat. Sterker nog, de betreffende noodopvang bestaat niet eens meer.
Schermafbeelding-2016-12-05-om-16.56.44
Bij de vechtpartij in het asielzoekerscentrum raakten vorig jaar vier mensen lichtgewond. De betrokkenen bij de vechtpartij zijn na het gebeuren overgeplaatst naar een andere opvanglocatie.
Bron: AD
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.