Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Geert Wilders, let wel op de kleintjes maar snapt ze niet

  •  
09-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
190 keer bekeken
  •  
16969577070_ee27a1e14c_z

© cc-foto: Metropolico.org

Geert Wilders – ook wel de grote blonde leider – heeft, zoals we allemaal weten, het niet zo op de islam. Hij staat dan ook zeker niet te popelen wanneer de heilige maand voor moslims aanbreekt, maar dat hij zo rancuneus is dat hij in elk detail iets kwaadaardigs zoekt is zelfs voor zijn doen verrassend. De politicus maakte zich donderdagmiddag druk om een bonnetje van de Albert Heijn waar ‘ramadan’ en ‘bonus’ op stond en vervoegde die – zoals wel eens met beroemde liefdesstellen gebeurt – tot één woord: ramandanbonus. Wilders deed de aanname dat er een bonus was vanwege de Ramadan, maar niets blijkt minder waar te zijn.
Joop heeft gebeld met het Albert Heijn-filiaal om informatie op te vragen over de zogenaamde ‘ramadanbonus’ maar die blijkt niet te bestaan. Wel zijn er producten die vanwege de Ramadan extra geadverteerd worden. Het zijn voornamelijk ingrediënten uit recepten die vaak worden gegeten tijdens de iftar, de maaltijd die na het vasten plaatsvindt. Toevallig – zoals dat wel eens gebeurt – zat één van die producten ook nog eens in de bonus.
Schermafbeelding-2016-06-09-om-18.31.28
Dus die ‘knettergekke’ Ramadanbonus is niet meer dan een storm in een glas Wilders.
Tot slot: Ramadan mubarak aan iedereen die deelneemt aan de vastenmaand!

Meer over:

nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.