Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

GroenLinks-leden mogen stemmen over fusie met PvdA in Eerste Kamer

Ledenreferendum over verdere linkse samenwerking
Joop

Geert, bedankt!

  •  
05-10-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bedankt300.jpg

PowNews bericht over de Joop Teach In: Het valt allemaal reuze mee

Meer over:

nieuws, media

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (20)

hphilippens
hphilippens5 okt. 2010 - 9:17

Wat een leuke selectie waar de contexten helemaal worden losgelaten!

Magikeven!ikheetMostafa
Magikeven!ikheetMostafa5 okt. 2010 - 9:17

Geert, niets bedankt.

vip35
vip355 okt. 2010 - 9:17

[Firefox zegt dat ik een extra plug-in nodig heb maar beweert even later dat de plug-in niet voorhanden of onbekend is.] Je hebt Microsoft Silverlight nodig. http://www.microsoft.com/getsilverlight/get-started/install/default.aspx

Erik1976
Erik19765 okt. 2010 - 9:17

Mensen die niet durven te kijken: jullie zien vriendelijke, rustige, relativerende linkse mensen die zichzelf niet voor joker zetten, dus ook niet voor joker staan. Zelfs Fransisco is ver voorbij zijn kniftigheid. Neem dáár nou eens een voorbeeld aan. :)

Milieunet
Milieunet5 okt. 2010 - 9:17

Help. Is dit een satirisch programma? Is Francisco van Jole echt hoofdredacteur van Joop? Nee toch? Dit moet een grap zijn. Bedankt Joop !!

eeweew
eeweew5 okt. 2010 - 9:17

Waha, wat is dit erg geknipt. Alle argumentatie hebben ze eruit gehaald. Ik had verwacht dat ze mensen belachelijk gingen maken, dit gaat natuurlijk helemaal niet over deze bijeenkomst. Ik begrijp steeds minder van die gasten.

[verwijderd]
[verwijderd]5 okt. 2010 - 9:17

Hè hè, we zijn er. Het valt mee. Kunnen we nu gaan werken.

1 Reactie
Yggdrasil
Yggdrasil5 okt. 2010 - 9:17

Kunnen we nu gaan werken. ========= Ga gerust uw gang Ik hou u niet tegen, dus zet hem op.

[verwijderd]
[verwijderd]5 okt. 2010 - 9:17

Ja zelf links gaat inzien, dat de redding voor dit land een rechtse regering zal zijn.

2 Reacties
eeweew
eeweew5 okt. 2010 - 9:17

Het land hoeft niet gered te worden, er moeten een aantal problemen worden aangepakt, maar het is echt niet zo rampzalig hoor.

Klaas2
Klaas25 okt. 2010 - 9:17

---[Ja zelf links gaat inzien]--- Jij beschouwt Powned als links?

[verwijderd]
[verwijderd]5 okt. 2010 - 9:17

Hop, aan de slag!

1 Reactie
Dehnus
Dehnus5 okt. 2010 - 9:17

Waarom moet ik aan de slag voor mensen die mij jarenlang (Nationaal) Socialist hebben genoemd en geen kans onbenut lieten om de kiezers van de linker kant van het politiek spectrum af te zeiken. Dat terwijl het andersom gelijk moord en brand is en ze al op hun teentjes getrapt zijn als het over de kleur bruin gaat. Ik kan maar niet begrijpen dat de opositie nog niet voorgesteld heeft de kleur Bruin te vervangen met de kleuren Geert, Licht Geert en Donker Geert, omdat zoveel mensen zich er aan storen. Kan je ook nog eens lachen.

[verwijderd]
[verwijderd]5 okt. 2010 - 9:17

Ik ga het filmpje niet bekijken, dat doe ik op de televisie ook niet. Maar als ik de still dan zo zie, denk ik, nee, dan wéét ik zeker dat ik helemaal niks mis. Wat een amateuristisch en puberaal brugpieper-gedoe om te zien. En wat een zielige poging tot het brengen van een soort van humor. Eng dat er nog mensen zijn die daar naar wensen te kijken. Is er al eens onderzoek gedaan welk soort mensen naar Powned kijken? En is het wel kijken wat ze doen? Is het niet meer doof en blind en gebiologeerd staren naar iets wat ze niet begrijpen maar wat nou eenmaal moet om er bij te horen in die kringen? Ik zou weleens antwoord op die paar simpele vragen willen hebben van een paar insiders en echte deskundigen.

2 Reacties
Yggdrasil
Yggdrasil5 okt. 2010 - 9:17

Ik ga het filmpje niet bekijken, ============ Ik kan het filmpje niet eens bekijken, en een still heb ik ook al niet. Firefox zegt dat ik een extra plug-in nodig heb maar beweert even later dat de plug-in niet voorhanden of onbekend is. Het enige wat ik zie is "Geert bedankt". En dat is sowieso al reden om af te haken.

Carbinol
Carbinol5 okt. 2010 - 9:17

Pas maar op, straks wordt je aangeklaagd voor het discrimineren van rechste mensen.

mees.
mees.5 okt. 2010 - 9:17

Vindt dat zo'n debielig programma met die Weesie....die man is een ramp wat presenteren betreft....ooit eens 5 minuten gekeken,langer hield ik het niet vol,zo klunzig dat programma

1 Reactie
Jeroenamsterdam2
Jeroenamsterdam25 okt. 2010 - 9:17

Het gaat bij dat programma niet zozeer om de serieusheid of vakkundigheid. Ze houden iedereen scherp door flink te zoeken naar dingen. Ook zijn ze meester in het chekken van feiten. Het is toch een aanwinst voor je geestelijke ontwikkeling juist, omdat het anders is dan je wil horen of gewend bent.

HenkJansen2
HenkJansen25 okt. 2010 - 9:17

Hi-la-risch item! Gelukkig kregen we na de middelvinger van Francisco nu eens een andere te zien. Je hebt overigens gewoon Silverlight nodig (dat is je plug-in) om dit te kunnen bekijken. Mocht je dit niet hebben, hoe kijk je dan überhaupt een programma terug op je pc?? Maar goed, ik gebruik al jaren geen Firefox meer...

1 Reactie
Janssen3
Janssen35 okt. 2010 - 9:17

Jammer dat je op Novell bent aangewezen als je zelf linux draait. Waarom geen simpele flash speler of voor mijn part Quicktime