Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Wat ons in een wurggreep houdt

Francisco van Jole over het verband tussen de energiecrisis en de debatcultuur in de Tweede Kamer
Joop

Geen fascisten in Turkije

  •  
27-10-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
erdogan

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

Bernie2
Bernie227 okt. 2020 - 14:24

Puike cartoon Maarten. Erdogan is inderdaad een groot zwijn. Die na zijn zeer geslaagde 'staatsgreep' van 2016 groen licht nam om 10.000 kritische Turken op te kunnen pakken. Die nog steeds gevangen zitten. Leraren, journalisten, burgemeesters, militairen etc. Het intellect van Turkije waar dictators zo bang voor zijn nu achter de tralies. Erdo als evenknie van Putin, Xi Jinping en soortgelijke niet al te slimme engerds. Met vieze tentakels die via de Turkse ambassade en de politieke club Denk tot in Nederland reiken. Interessant om te zien hoe de twee droeve fascisten Wilders (ook al slechts behept met boer'nslimheid) en Erdogan elkaar in de haren vliegen. Moge beide onverlaten verliezen.

3 Reacties
jantje
jantje27 okt. 2020 - 15:06

Boer'n slimheid.. Wil je de boeren of in ieder geval de mensen die het Groninger dialect/ streektaal spreken a.u.b. niet zo beledigen?

Bernie2
Bernie227 okt. 2020 - 15:15

Scuzi Janny, gelijk is aan jouw zijde. Ik zal het niet meer doen.

Hans Van uffelen
Hans Van uffelen28 okt. 2020 - 23:25

Boeren Bernie, Als je wat zegt moet je het eerst goed uitzoeken waarom Erdogan in het jaar 2016 al die 10.000 mensen heeft laten oppakken. Uiteraard niet voor niets. Al die mensen of het nu rechters waren of advocaten die werkten samen met (Fethullah Gulen) ga maar een googlen. Het waren allemaal pkk terroristische leden. Zeer goed en geslaagd dat ze allemaal zijn opgepakt. Dankzij Erdogan !! Het had niemand anders gelukt. Wat zijn jullie allemaal toch jaloers op zijn macht en succes. En daarentegen zou je Rutte moeten beledigen want die doet helemaal nada niets voor Nederland. Hij heeft helaas geen ballen (geen lef) om van zijn stoel af te komen. En die wilders als hij geen beveiligers om hem heen had, dan zou hij kunnen eindigen als Pim fortuyn. Die beledigde ook de moslims.