Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

FvD-dissident: 'Baudet doet trouwe leden moreel onrecht aan'

  •  
09-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
192 keer bekeken
  •  
fvd
Roel Mooijekind is een FVD-lid die kritiek heeft op het gebrek aan democratie binnen het Forum voor Democratie, de partij van Thierry Baudet. Hij schoof aan bij Humberto Tan om te pleiten voor een betere behandeling van kritische leden. Ook maakt hij er bewaar tegen dat de provinciale afdelingen die pardoes zijn opgeheven om de kritiek te smoren. Volgens Mooijekind doet Baudet daarmee moreel onrecht aan de leden die onbezoldigd hard gewerkt hebben om die structuur op te bouwen. De dissisent vindt dat Baudet eerlijk moet zijn en niet moet doen alsof het FvD een ledenpartij is als dat niet zo is. “Maak er dan gewoon een Baudet-beweguing van die mensen kunnen steunen. Maar zeg niet dat het leden zijn.”
Presentator Humberto Tan wil ook nog even weten of de hele kwestie van de interne partijdemocratie geen ‘klein bier’ is en in vergelijking met het omarmen van rassenleer door de partij. Bekijk de clip om te zien hoe het FvD-lid reageert.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.