Kan een fles wijn goedgeefs zijn, zo vroeg ik me af. Achterhout zeker wel, maar deze is me iets te duur. (https://www.colaris.nl/chateau-mouton-rothschild-pauillac-1er-grand-cru-classe?channable=019599736b750031393430313139e9&gclid=CjwKCAjwrranBhAEEiwAzbhNtcVwX0RM5Jq9g7Nw5TdeDIukZdK_5ukkdF3RkgElduyuF8FgPMDDeRoCuUUQAvD_BwE).
Binnen het culinaire spectrum gaat er niets boven een goedgeefse Château Mouton Rothschild: Met tonen van melisse en rozemarijn, alsmede een zwoele zweem van walnoten. Figurerend in een geraffineerd bouquet van zwarte bessen. Dit alles met een vertraagde afdronk, die rijpt op de tong; en noopt tot het roepen van de sommelier, teneinde een extra fles te ontkurken. Ideaal bij truffels, gevogelte en exquise wildbraad.
"De inhoud van deze reactie voldoet niet aan de spelregels. Het is niet (langer) mogelijk om te reageren."