Joop

Fox News haalt verkeerde politicus in programma, blijkt anti-Trump

  •  
24-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
fox
Was me dat even schrikken voor de presentatoren van het ochtendprogramma Fox and Friends First. Ze dachten dat ze een Democratische politicus aan de lijn hadden die de beruchte immigratiepolitie ICE steunt. Maar er was kennelijk iets misgegaan achter de schermen want in beeld verscheen niet het Congreslid Ann Kirkpatrick uit Arizona maar iemand anders:
"Ik ben eigenlijk Barbara L’Italien. Ik ben een staatssenator die een grote immigrantengemeenschap vertegenwoordigt en ik ben kandidaat voor het Congres in Massachusetts. We moeten stoppen met het ontvoeren van kinderen en ze uit de armen van hun ouders te rukken, we moeten stoppen kinderen in kooien te stoppen en stoppen met driejarigen te dwingen zichzelf te verdedigen in de rechtbank."
De presentatoren van de uitgesproken pro-Trump zender zitten op dat geluid overduidelijk niet te wachten. Ze kappen de volksvertegenwoordiger snel af en starten een reclameblok.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (10)

Proletarier
Proletarier25 jul. 2018 - 11:42

Geenstijl...de fox news van de lage landen. Geenstijl is net zulk tuig van de richel.

msj_meijerink
msj_meijerink25 jul. 2018 - 6:44

Thierry ligt al spontaan op zin piano te ejaculeren bij de gedachte zo'n zender te hebben in Nederland.

Fred444
Fred44424 jul. 2018 - 20:13

Zou Fox eindelijk een beetje het licht zien?? Een eerste stapje?

Juppé🎗
Juppé🎗24 jul. 2018 - 20:11

Vreselijk geborneerde zender, voegt niets toe

Karingin
Karingin24 jul. 2018 - 12:31

Jammer dat er geen fragment getoond wordt van Fox, ik had graag gezien hoe die gasten in paniek raakten door de fuck up van de redactie.

1 Reactie
Redactie Joop
Redactie Joop24 jul. 2018 - 14:11

Dank voor de melding. Is nu toegevoegd.

Drunken Pumpkins2
Drunken Pumpkins224 jul. 2018 - 12:06

Mensen die zo harteloos zijn,dat het ontvoeren van kinderen in hun ogen gerechtmatigd is horen een nieuwsverbod te moeten hebben.

3 Reacties
Anoniempje5
Anoniempje524 jul. 2018 - 13:13

Inderdaad. En het zou verboden moeten worden om een propaganda zender als FOX News de term News te laten voeren. Het heeft daar werkelijk niks met nieuws te maken.

GabrielMokummer*...And Justice for All!*
GabrielMokummer*...And Justice for All!*24 jul. 2018 - 13:16

Dag Drunken Pumpkns. Wordt de GOP van Donald Trump gestraft tijdens de a.s. Midterm elections, a.s. november?. Ik hoop van wel. Na zoveel lelijkheid al, na slechts 18 maanden van zijn zogenaamde Presidentschap, zal de meerderheid van alle Amerikanen toch kiezen voor de Democraten deze keer?. Ik hoop van wel.

Kilted
Kilted24 jul. 2018 - 16:29

@Gabriel... Het zou me verbazen als het gebeurd. Er lijkt zelfs nog niemand op te staan die Trump aan durft te pakken. Het gaat namelijk niet meer om verstandige politici die nog proberen op basis van feiten het verschil te maken, maar over straatvechters. Vermoedelijk zal de uitkomst gewoon zijn dat de meerderheid wat slinkt en Trump gewoon herkozen wordt. Bill Clinton gebruikte als campagneleus al; "it's the economy stupid" en wat dat betreft heeft Trump de wind gewoon mee. Dat zal eerder aan Obama liggen dan aan Trump maar het geheugen van de gemiddelde kiezer is nogal een gatenkaas. De grootste kans dat we van Trump afkomen is nog als God ingrijpt.. Maar aangezien ik atheist ben, heb ik daar weinig fiducie in.