Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Forum probeert kinderen voor zijn fascistische karretje te spannen

  •  
04-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4489 keer bekeken
  •  
baudetbus

De Kamerleden van Forum voor Democratie zijn al geruime tijd drukker met geld verdienen dan met het controleren van de regering. De partijtop stapelt functies en ontplooit allerhande handeltjes – van NFT’s tot maaltijdpakketten – om met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk geld binnen te harken. Tegen die achtergrond mag het niet verbazen dat de grootverdieners van de fascistische sekte nu proberen om anderen voor zich te laten werken. Forum deinst er daarbij niet voor terug om ook minderjarigen voor zijn karretje te spannen.

Forum-watcher dr. Marina stuitte op een oproep van de partij om in ruil voor een prestatieafhankelijke vergoeding donateurs te werven via sociale media. “Ben jij in staat om op sociale media een groot publiek te bereiken met de boodschap van FVD?”, zo luidt de wervingstekst. Iedere spammer wordt met open armen ontvangen – als je maar verklaart dat je minimaal 13 jaar oud bent.

Forum belooft deelnemers aan het ‘Social Media Partnership’ een “kickback van 10% van iedere donatie die via de persoonlijke affiliate link wordt overgeboekt”. “Een week vóór de verkiezingen (namelijk op 15 november 2023) wordt de Content Creator de keuze geboden om het persoonlijke totale bedrag aan kickbacks ofwel te laten storten op het door de Content Creator aangeleverde bankrekeningnummer (bedragen van 10 Euro of kleiner worden niet uitgekeerd aan de Content Creator) ofwel aan FVD te doneren.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.