Joop

Floortje Dessing wint Gouden Televizier-Ring 2016

  •  
13-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Floortje Dessing is zojuist beloond met een Gouden Televizier-Ring voor haar bijzondere programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, waarvoor ze naar de verste uithoeken op aarde reist om mensen te bezoeken die ervoor kiezen om op zo’n afgelegen plek te wonen. Vanuit passie, vanuit overtuiging of simpelweg omdat ze hun hart volgen. De gevierde presentatrice draait een paar dagen mee in hun leven om hun verhalen te horen en om te ervaren hoe het is om aan het einde van de wereld te wonen. Het nu alweer derde seizoen wordt uitgezonden door de VARA.
Hoewel de reactie van Floortje zelf absoluut ontroerend was, stal haar vader vele harten met zijn trotse blik en digitale camera:
In bovenstaande aflevering is Floortje op het Franse eiland Réunion, een afgelegen stipje in de Indische Oceaan, voor de kust van Afrika. Hier gaat ze naar een plek die nóg geïsoleerder ligt: het ruige en grillige kratergebied Cirque de Mafate dat alleen per helicopter of te voet bereikbaar is. In een dag loopt Floortje naar de Franse Marion die haar leven in Normandië verruilde voor een bestaan op deze afgelegen plek

Meer over:

#video, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (7)

Kees Ollopa
Kees Ollopa14 okt. 2016 - 19:41

Mooie aanmoedigingsprijs Floortje. Vooral doorgaan met het bezoeken van interessante plekken en mensen die wij, de doorsnee stervelingen, nooit zullen bezoeken. Fijn dat je ons dit allemaal laat zien.

Johan eldert
Johan eldert14 okt. 2016 - 10:42

volkomen terecht. Gefeliciteerd Floortje. zelfs na zware ziekte gewoon weer de draad opgepakt.

2 Reacties
Minoes2
Minoes214 okt. 2016 - 21:19

Weet je dat alle mensen dat moeten, mits ze natuurlijk een heel hoog inkomen hebben waar zowel even op kunnen teren.

Minoes2
Minoes214 okt. 2016 - 21:20

zowel= ze wel.

Joe Speedboot
Joe Speedboot14 okt. 2016 - 8:34

Iets zeg me dat jij als je gaat lopen leuren bij de omroepen geen cent binnen haalt en Dessing wel. Iets met talent en vakmanschap ;)

rbakels
rbakels14 okt. 2016 - 6:39

In elk geval is het goed dat de platte meligheid van Geer en Goor niet gewonnen heeft, ook al doen ze een sociaal sausje over hun meligheid. Ik denk dat de rechtse taal die Geer uitkraamde ook een rol speelde, al tapt hij tegenwoordig uit een heel ander vaatje, vast op advies van RTL. Nu zal Floortje wel opslag vragen. Is iedereen de ophef vergeten die haar onwaarschijnlijk hoge salaris een paar jaar geleden veroorzaakte?

1 Reactie
Pietersen2
Pietersen214 okt. 2016 - 14:15

Niet zo zuur Frits, het lijkt zo te ontaarden in een ZP-reactie