Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

&... Floortje Dessing krijgt Amerikaanse concurrent

  •  
10-12-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
ZachAnner.jpg
UPDATE: Koud zweet op de rug bij Zweedse Swedbank. Avonturen over de wereld beleven stoppen niet wanneer je in een rolstoel zit. The Voice besmet met discussie over buitenlanders. Afslanktips voor de kerst en meer nieuws
Meer nieuws vandaag
Official Trailer: Rollin’ With Zach
– Floortje Dessing heeft er een gewaagde concurrent bij. De Amerikaan Zach Anner heeft last van spasticiteit en zit daarom in een rolstoel, maar dat heeft hem eigenlijk nooit weerhouden om de wereld te ontdekken. Sterker nog. Reizen is zijn grootste hobby. Ondanks zijn handicap weet hij zich als een kameleon aan iedere omgeving aan te passen. Of het nu bergen zijn of water. Zach vindt altijd een weg naar het grote avontuur. De eerste aflevering van zijn reisprogramma voor de Amerikaanse televisie gaat komende maandag in premiere.
– Wie aan The Voice mee doet, zal binnenkort misschien ook wel een inburgeringscursus moeten volgen? Huh? Ja, Nederlands favoriete programma is nu ook al besmet geraakt met de discussie over buitenlanders. Sommige Nederlanders vinden dat vier van de 12 kandidaten niet mee mogen doen omdat ze ook deels een andere nationaliteit hebben of niet goed Nederlands spreken. Exit The Voice?
– De brand in Moerdijk was veroorzaakt door één man. Maar deze ene man is volgens de rechter niet verantwoordelijk omdat Chemie-Pack zich naar aan de veiligheidsregels hield? Terecht? Nee, vonden de directeur en twee andere leidinggevenden. ‘Mohammed moest zijn bek houden’, meldt het AD. De man zit inmiddels in grote geestelijke nood en vond pas twee dagen geleden de kracht om een advocaat in de arm te slaan.
– Voor je de kerst in gaat, moet je vooral niet te diep in het glaasje kijken, maar er ook niet doorheen. In Berlijn werden de afgelopen dagen zeven mensen ziek omdat ze vergiftigde schnaps dronken.
– Afslanken voor de kerst om een hot mama te zijn? In Zweden is de ‘milfshake’, een afslankshake, in opspraak geraakt omdat deze genoemd is naar de term ‘milf’ wat een afkorting is van de zin ‘Mother/Mom I’d like to fuck’. Doet zo’n drankje dan eigenlijk nog wel goed?
– Bij de Zweedse Bank Swedbank brak dit weekend het zweet uit nadat er geruchten de ronde gingen dat in Letland lange rijen stonden voor de geldautomaten. Swedbank, één van de grootste geldschieters in Letland, ontkent de geruchten. Wel is volgens woordvoerder Thomas Backteman afgelopen weekend drie keer zoveel geld gepind als in ‘normale’ weekenden. Haal alles uit je leven. Zach laat zien hoe: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.