Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Fleur Agema legt uit waarom ze bij de PVV zit

  •  
31-07-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7320 keer bekeken
  •  
fleuragema
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (14)

Jopie666
Jopie6662 aug. 2022 - 20:48

Je ziet het bij dictators zoals Poetin of Winnie de Poeh Xi in China met hun landje pik. De leider is alwetend en heeft altijd gelijk. Ook als hij dat niet heeft. Bij de (extreem) rechtse partijen in Europa zie je dit principe ook steeds meer. Kritiek wordt niet geduld en de leider heeft altijd gelijk. Ik zelf haak dan af en hoop dat ze nooit aan de macht komen. Je hiertegen verzetten is altijd prima en je zult niet alleen dan staan.

onyxcumulus
onyxcumulus2 aug. 2022 - 7:47

""Fleur Agema legt uit waarom ze bij de PVV zit"" Niemand anders wil haar hebben en je moet toch een inkomen hebben

Raymond Bhagwandin
Raymond Bhagwandin2 aug. 2022 - 7:11

Met een pooier als Dion Graus binnen de fractie moet je daar niet al te veel waarde aan hechten.

Le Chat Botté
Le Chat Botté2 aug. 2022 - 6:26

Verzet emancipatie kraaiende agema zich net zo hard tegen de onderdrukking van - bijvoorbeeld - sgp vrouwen?

1 Reactie
Norsemen
Norsemen2 aug. 2022 - 9:27

Tuurlijk niet. Het gaat ze niet om de slachtoffer, maar om de dader. En de SGP zijn blanke mannen. Met blanke mannen die onderdrukken hebben ze geen problemen.

PVDB2
PVDB21 aug. 2022 - 19:26

We zullen zien of Geert, Fleur of consorten mee lopen of varen met de Amsterdam Gay Pride die deze week in Amsterdam plaatsvind. Eens even kijken hoeveel van de christelijke partijen er aanwezig zullen. SGP zal zeer waarschijnlijk niet aanwezig zijn. Net als natuurlijk Thierry en zijn aanhang die er bepaald geen homovriendelijk én vrouwevriendelijk etaleerde de afgelopen jaren... We zullen zien of Geert, Fleur of consorten meelopen of varen met de Amsterdam Gay Pride die deze week in Amsterdam plaatsvindt. Eens even kijken hoeveel van de christelijke partijen er aanwezig zullen. SGP zal zeer waarschijnlijk niet aanwezig zijn. Net als natuurlijk Thierry en zijn aanhang die er bepaald geen homovriendelijk én vrouwvriendelijk gedrag (beeldvorming) en retoriek etaleerde de afgelopen jaren...

PVDB2
PVDB21 aug. 2022 - 19:14

De PVV en homoseksualiteit. De achterban, echte stoere heteromannen, willen het graag laten voorkomen dat men niet zo van de homo's is. Sommige hebben er ook echt niets mee als gelijke te zien, te accepteren. Te links, progressief, als aanhanger van een nationalistisch conservatief clubje. De PVV stemde tegen het feit dat er in Friesland, de laatste provincie die 2020 steun betuigde aan gelijke rechten voor homoseksuelen. En als teken dan ook 1 maal per jaar een regenboogvlag zou strijken. Men zei niets ten tijde van het Nashville akkoord, waarmee onze christelijke politieke clubjes homo's als tweederangsburgers torpedeerde. Liever kwijt dan rijk was. Geerts grote vriend in de EU, Orban, een prachtig beleid vindt voeren, inclusief een zwaar anti homobeleid. Geen enkel commentaar, want christelijk. Ook niets over Rusland, waar grote vriend Putin heerst, welke samen met de kerk een zwaar anti homobeleid voort; gesteund door de kerk; die ook de inval Oekrainie steunt. Want christelijk. Geert en zijn makkers die niets zeiden over het feit dat in 2013 de rechter beval dat de SGP vrouwen als lid moest toelaten tot de club. Ja, wederom, want christelijk. Maar hier zijn het alleen de moslims volgens hen. Hypocrisie van de bovenste plank. Geen leden(vergaderingen), geen democratisch gekozen lijstrekker, geen inkomsten. Als 16 jaar in de oppositie. Niemand die buiten Wilders iets te vertellen heeft. Agema mag wat over de zorg en wat onzin over corona. Een tassendrager pur sang...

oproerkraaier
oproerkraaier1 aug. 2022 - 8:41

Ik heb het goed voor met de gezondheidszorg, ik zit alleen wel bij een fascistische partij.

Bertha5421
Bertha54211 aug. 2022 - 5:54

Deze reactie is verwijderd

Gio Servas
Gio Servas1 aug. 2022 - 4:35

Ja dat is idd wel hetzelfde als wat de Islam doet met vrouwen. Ik vind dan ook dat die Islamitische vrouwen in o.a. Afghanistan niet zo moeten zeuren.... ****sacrasme modus uit***** Sorry hoor, maar ik vind het bagatelliseren van de ellende die vele vrouwen onder het juk van de Islam hebben toch wel erg stuitend.

9 Reacties
Sonic2
Sonic21 aug. 2022 - 9:12

Het is geen bagataliseren. Agema doet al 15 jaar niets anders als blind volgen wat Wilders doet en is wel een van de laatste die hier over mag spreken. De tassendrager van Geert. En voor de rest is dit een CARTOON. Die je niet zo serieus hoeft te nemen, maar zodra het om "rechts" gaat reageren mensen zoals u als huil baby's. Die geen enkele kritiek kunnen verdragen. Het gaat de PVV om geen islam en geen moslims. Het gaat de PVV slechts secundair om vrouwen. Ik zeg niet dat de radicale islam aardig is voor vrouwen. Of dat ik blind ben voor problemen in dit land. Maar laten we Agema niet als feministisch zien. En de PVV niet als serieus geluid nemen. Dat is teveel eer voor die carnavals vereniging van Wilders. Geen idee waarom u het nodig vindt om er voor op te komen. Overigens hoor en lees ik u nooit over "oorspronkelijke" Nederlandse mannen die tegen pro vluchtelingen vrouwen roepen dat er een piemel in moet. Kennelijk werkt het bij u altijd 1 kant op.

mijn-mening
mijn-mening1 aug. 2022 - 9:25

"De islam" als monolitisch blok bestaat niet, de religie is -net als iedere andere religie- een verzameling sektes met eenzelfde thema. "De Islam" is dan ook een islamofoob waandenkbeeld. Ik moet overigens ook weinig van de religie hebben, maar er zijn genoeg variaties op dat thema die best wel meevallen. Verder wordt het lot van de islamitische vrouwen hier niet gebagatelliseerd. En al was dat wel zo, dit is nu eenmaal een linkse site die een minder simplistisch idee van de islam uitdraagt, waarvan je niet echt kunt verwachten dat ze jouw pop-rechtse PVV-onzin gaan uitdragen. Als je het erg stuitend vind dan is dat jouw probleem dunkt me. Je kunt altijd oprotten naar een site die beter bij jouw specifieke domrechtse belevingswereld past.

oproerkraaier
oproerkraaier1 aug. 2022 - 9:45

Weet je wat de rol van de vrouw is binnen het fascisme?

Zandb
Zandb1 aug. 2022 - 10:46

Gio Vrouwen die net als Fleur opgetogen en blij achter de grote leider aanlopen, die hebben niet te lijden onder welk juk dan ook; die kiezen daar immers voor!

Gimli1955
Gimli19551 aug. 2022 - 14:00

@zandb Zo ken ik nog een andere tassendrager bij een regeringspartij, die het zelfs tot fractie voorzitter heeft geschopt, huillie huillie

Andre6
Andre61 aug. 2022 - 19:42

@mijn-mening: Het is gelukkig maar jouw mening

Andre6
Andre61 aug. 2022 - 19:50

Deze reactie is verwijderd

Zandb
Zandb2 aug. 2022 - 5:52

Gimli Agema (maar iedereen van de PVV) kan feitelijk niet anders dan minderwaardig zijn aan Wilders. Iedereen die PVV stemt is feitelijk (letterlijk) een tassendrager van Wilders. Dat ligt binnen de VVD (en andere politieke partijen) wel anders. Ook daar kun je er voor kiezen om de tas te dragen maar dat feitelijk gezien hoeft dat niet.

oproerkraaier
oproerkraaier3 aug. 2022 - 0:53

Gimli: Loop je nu de PVV te verdedigen?