Sfeerfoto van Joop
Joop
Joop

Rutte leest iedere dag sms'jes voor aan medewerker die inhoud opschrijft voor het archief

Kamer voert spoeddebat over merkwaardige werkwijze
Joop

Fake news

  •  
11-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
the birdskl

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (10)

FrankVerdellen
FrankVerdellen12 feb. 2017 - 2:10

ik ben blij hier te lezen dat meerdere mensen zich afvragen wat Pechtold en Klaver op deze demonstratie deden of te zoeken hadden. dat geleuter over dat photoshoppertje heeft alles en iedereen afgeleid van de enige ware vraag en daar zou ik graag antwoord op krijgen.

1 Reactie
Vuurrood
Vuurrood12 feb. 2017 - 9:08

Ik ben blij hier te lezen dat meerdere mensen zich afvragen wat de nazi's deden op meerdere bijeenkomsten van Wilders.

de Haas
de Haas11 feb. 2017 - 14:14

Het was net zo min fakenews dat Pechtold op een demonstratie met extremisten van allerlei pluimage rondliep zonder dat hij met hen sympathiseerde, wat slechts door Wilders na kritiek hierop plagerig geïllustreerd werd met een al oude beeldmontage die dit satirisch overdreven aangezet verbeeldde, als dat het fakenews was dat Wilders in 2013 op een bijeenkomst is geweest waar ook extremisten van diverse pluimage rondliepen, waar ook hij zeker niet mee sympathiseerde, en het toen Pechtold was die hem veel meer dan plagerig daarop aanviel. Wilders die hierover destijds furieus was heeft hiermee de aloude wijsheid dat wraak koud opgediend moet worden wil men haar meest effectief gebruiken gestand gedaan.

4 Reacties
Vuurrood
Vuurrood11 feb. 2017 - 14:47

Wilders? Wijsheid? Dat er nazi's luidkeels en met veel armen heffen hun steun betuigden aan Wilders is onze anders zo alerte Geert, als het over moslims gaat, ontgaan? En heeft hij , omdat hij het niet zag, om die reden er nooit afstand van genomen? U vindt het vast niet erg dat ik daar geen woord van geloof? Wilders was furieus omdat die nazi's daar rond liepen? Wel nee, Wilders was furieus omdat ontdekt werd dat Wilders dat rond kuieren van deze nazi's helemaal niet erg vond!

johannn2
johannn211 feb. 2017 - 17:42

de Haas, Wilders was niet alleen maar op die bijeenkomst, die bijeenkomst was door hem georganiséerd. Geen subtiel verschil dus, en geen futiliteit dat hij zich niet van die nazi's heeft gedistantieerd. Het was daarmee een statement, of hij ( en jij) dat nu wil inzien of niet. .

de Haas
de Haas11 feb. 2017 - 17:44

Wilders, waarvan sowieso al bekend is dat het geen antisemiet is, hoeft in geen geval afstand te doen van een paar neonazistische idioten die deze bijeenkomst meende te moeten bezoeken, net zomin dat Pechtold die dit eiste, Asscher, Klaver, of welke parlementariër ook afstand zou moeten nemen van een demonstratie die zij bezoeken, of die nu mede georganiseerd is door eigen partij of niet, als er b.v. ook openlijk AFA-ers, IS-ers (de trotskisten), Hamas-sympathisanten rond paraderen.

johannn2
johannn211 feb. 2017 - 20:23

de Haas 11 februari 2017 at 18:44 Mis. Pechtold, Asscher en Klaver zouden zich onmiddellijk en publiekelijk gedistantieerd hebben van nazi's in hun betoging. .

Vuurrood
Vuurrood11 feb. 2017 - 13:58

Verkeerde broek. Had een plusfour moeten zijn! Voor de jeugdigen onder ons, een plusfour is een deftige naam voor een drollenvanger!

2 Reacties
johannn2
johannn211 feb. 2017 - 17:44

Vuurrood, Met Wilders erin is het dus alsnog een plusfour. .

Vuurrood
Vuurrood12 feb. 2017 - 9:11

johann: Nog niet opgevallen. Inderdaad met Wilders erin vervalt zelfs een livrei tot de status van gebruikte luier!