Joop

'Facebookpagina 'Brugse hoeren' opgericht door Nederlander'

  •  
07-01-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Facebook300_01.jpg
Hackers dreigden identiteit bekend te maken ... Verschillende lijstjes circuleren op Facebook en internet
Een Facebookpagina waarop jonge Brugsee meisjes als hoeren worden neergezet is opgericht door een Nederlander. Dat zegt een hackersgroep. Het zou gaan om een meerderjarige die in Zeeland woont en vaak in Brugge is. Op de pagina stonden foto’s van Belgische tieners voorzien van beledigende commentaar. De pagina is door de beheerder inmiddels offline gehaald, omdat de hackers het ip-adres achterhaalden en zijn identiteit dreigden bekend te maken.
Vorige week ontstond in België ophef over het vergelijkbare lijstje ‘Antwerpse hoeren’. Bij foto’s van meisjes stond commentaar bij als ‘Neukt elke dag met een andere gast’. Daarna verschenen er over diverse steden verschillende lijstjes. De hackers die de identiteit van de Nederlander hebben achterhaald, gaan nu ook proberen om de site ‘Mechelse hoeren en homo’s’ uit de lucht te krijgen.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Reacties (6)

roher
roher7 jan. 2013 - 12:18

Gelukkig Nieuwjaar!

Lindaasvoice
Lindaasvoice7 jan. 2013 - 12:18

Ben wel blij met deze hackers, gelukkig zijn er ook 'goeien' onder de 'kwaaien'. De bedenkers van die FB-pagina's zijn blijkbaar gefrustreerd. Mijn advies zou zijn: neem eens een moment voor jezelf ipv je niet- ingevulde behoeftes te botvieren op het bedenken van nutteloze FB-pagina's als deze. Stel nou dat er zulke meisjes bestaan en stel nou dat er kerels zijn die zulke meisjes kennen. Nou, dan bof je toch als kerel? Niet over zeuren. Trouwens, een beetje kerel zet zijn frustratie om in iets goeds en niet in het bedenken van zulke pagina's, die dragen immers nergens aan bij. Niet voor de meisjes die het betreffen en al helemaal niet voor de mannen die van deze 'diensten' gebruikmaken.

Robbert54
Robbert547 jan. 2013 - 12:18

Nee FB blokt liever mensen die doodgewoon normale informatie delen met andere FB-ers zoals mij afgelopen weekend overkwam. Ik zou te veel gedeeld hebben volgens FB. En dat terwijl er nergens op FB een opgave is te vinden van het aantal keren dat je iets met iemand mag delen.

1 Reactie
MichelReiziger
MichelReiziger7 jan. 2013 - 12:18

Rob, op Facialbook staat wel dat fb zonder opgave het recht heeft om een account te beindigen of (tijdelijk) te blokkeren.

vanessa2
vanessa27 jan. 2013 - 12:18

Omdat ik al gauw in een dubieus daglicht kom te staan als er een FB pagina Joopse Sletjes opgericht wordt, heb ik al een paar jaar gelden mijn achternaam maar tot een 'S' beperkt. In deze wereld vond men het verschrikkelijk leuk toen de royals en sterren op deze zelfde manier werden aangepakt, maar nu we eindelijk zelf aan de beurt zijn gilt men als een big dat gecastreerd wordt. Hmm dat is een beroerde vergelijking, ja. Bye bye privacy.

1 Reactie
MichelReiziger
MichelReiziger7 jan. 2013 - 12:18

S...Facialbook is juist opgericht om dat 'asociale' privacy nu eens te doorbreken....van de dikke duimen voor je favouriete condoom t/m je 1500+ vrienden alles is openbaar...maar alleen commercieel openbaar! Overheden mogen niet...lol.