Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Even Tot Hier over DWDD en Arib: Achter de schermen

  •  
20-11-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8712 keer bekeken
  •  

Even Tot Hier vertaalde de schandalen rond Matthijs van Nieuwkerk en Khadija Arib in een pakkend lied: Achter de Schermen. Op de melodie van Charles Aznavours onsterfelijke chanson La Bohème.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (8)

Prisunic
Prisunic21 nov. 2022 - 13:26

Absolute top, het voorgaande programma met Raven en de Leeuw ook. Vara Bnn is niet te evenaren door andere omroepen.

Greendutch
Greendutch21 nov. 2022 - 5:29

meesterlijk: tekst, stemmem, melodie en humor [stoel onder gat pianist vandaan halen🤣🤣]

Minerve
Minerve20 nov. 2022 - 17:44

Knap en snel gemaakt. Kanttekening: naar van Nieuwkerk is maandenlang journalistiek onderzoek gedaan dat nu is gepubliceerd en over Arib is feitelijk weinig bekend, omdat de meldingen geheim zijn. Ze worden nu op één hoop gegooid, wellicht vanuit de gedachte het 'breder te trekken' dan die ene VARA coryfee. Jammer.

MarjoleinS2
MarjoleinS220 nov. 2022 - 16:00

Bewijst nog maar eens dat ze terecht de Televizier-ring gewonnen hebben. Wat zijn zij ongelooflijk goed en inhoudelijk geweldige tekstschrijvers.

Miss Piggy
Miss Piggy20 nov. 2022 - 14:28

Meesterlijk was het!

jantje
jantje20 nov. 2022 - 13:33

Wat er nu allemaal gebeurd rondom Matthijs van Nieuwkerk.. Was hij dan echt zo'n tiran achter de schermen? Waarom zijn de mensen dan niet eerder met elkaar opgestapt? In al die jaren zijn er ook heel veel goede dingen voortgekomen uit DWDD. Wat ik denk is dat er al vanaf het moment dat Boos met onthullingen kwam over John de Mol zijn programma over seksueel grensoverschrijdend gedrag er een hetze is begonnen. Want op de startpagina van Microsoft werden we afgelopen jaren doodgegooid met berichten over Van Nieuwkerk. Allemaal uit de koker van de roddelpers journalisten. Bah, bah en nog een keer bah. Wat mensen doen en waar ze op vakantie gaan, dat hoef ik niet te weten. Als het waar is dat hij jarenlang mensen zo smerig behandeld heeft dan valt het me vies tegen. Heel jammer want de programma's die Matthijs presenteert zijn mooi.

1 Reactie
Molly Veenstra
Molly Veenstra20 nov. 2022 - 17:04

@Jantje - 'Waarom zijn de mensen dan niet eerder met elkaar opgestapt?' Als een leeuw zich op een kudde zebra's stort en er eentje verscheurt gaan de anderen er zo snel mogelijk vandoor. Blij dat zij het niet waren, nemen ze zich voor de volgende keer dat de leeuw komt aangestormd, nóg voorzichtiger te zijn.

Vervatte
Vervatte20 nov. 2022 - 9:24

Prachtig!