Joop

Erdocratie

  •  
26-10-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Erdocratie+
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (5)

Bernie2
Bernie226 okt. 2021 - 8:45

Mooie cartoon met gekopte spijkers Arend..! Opmerkelijk dat betrokken EU landen zwaar door de knieën zijn gegaan voor de blaffende vuige autocraat Erdogan die met mensenrechten sowieso niets heeft. En hem ook nog zoet en braaf beloften doen dat hun ambassadeurs nooit meer kritisch zullen zijn over zijn pathetische besluiten.

4 Reacties
De Baas
De Baas26 okt. 2021 - 14:31

Turkije bemoeit zicht toch ook niet met ons. Hollanders en het wijsvinger! Anyways, conform artikel 41 mogen diplomaten zich niet mengen met land waar ze gestationeerd zijn. Ps: rechtelijke macht is gescheiden in een democratie, dus Erdogan kan sowieso niemand vrijlaten! Kunnen enkel de rechters.

De Baas
De Baas26 okt. 2021 - 14:32

Ps: Snowden, Assange, Guantanamo, Abu gharib, Israëlisch bezetting! #hypocrisie

Bernie2
Bernie227 okt. 2021 - 8:27

Da's niet waar. De smeerlap Erdogan zit vuistdiep met zijn vieze vingers in oa. Nederland en nog meer in Duitsland. En niet alleen op scholen en moskeeën. Medelanders met Turkse roots maar NL paspoort, worden nauwlettend in de gaten gehouden door Erdo's gluurdiensten. En politici van Denk verraden medeturken (al dan niet met Turkse roots) zonder omhaal aan Erdogan.

De Baas
De Baas27 okt. 2021 - 17:40

Zou meeer druk maken om dictators in je eigen achtertuin ; Polen , Hongerije , Tsjechië of misschien Rutte ! Turkije ligt ver weg . Ps: proef veel onderbuik emoties in je weinig onderbouwde argument!