Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

En weer maakt een FvD-Statenlid de overstap naar partij Henk Otten

  •  
29-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
187 keer bekeken
  •  
henkotten
Ewald Kegel, Statenlid voor Forum voor Democratie in Zuid-Holland, heeft zich per direct aangesloten bij GO , de partij van de geroyeerde FvD-medeoprichter Henk Otten. Dat maakt GO bekend via Twitter. Kegel sluit zich in Zuid-Holland aan bij Caroline Persenaire, die Forum in september vorig jaar al verliet.
Kegel is het derde vertrekkende FvD-Statenlid binnen een week. Eerder deze week besloot het Zeeuwse Statenlid Robert Koevoets ook al uit de fractie van Forum te stappen. Hij verklaarde dat hij zich niet langer thuis voelde bij de partij. Koevoets is van plan om door te gaan als eenmansfractie. Afgelopen week maakte ook het Utrechtse Statenlid Patrick Bauduin bekend dat hij stopt. Hij had naar eigen zeggen niet genoeg tijd voor zijn werk als Statenlid.
Vrijdagavond dronk de nummer twee van Forum, Theo Hiddema, in de Amsterdamse Spuistraat nog een glas met Henk Otten en Jeroen de Vries, de voormalige FvD-woordvoerder die ook overstapte naar de partij van Otten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.